想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 等緊5月份bingo? 入嚟傾吓吖

all,
咁我想問下,我拿左醫生證明信等到8WEEK去登記.但我又BOOK私家,要6月尾先看醫生會唔會太遲?我都唔知點好.所有野都未決定.依家想緊去廣華定去瑪嘉烈好?

feibear
妳5week 6day,我就5week 2day(唔知有無計錯?)妳咁快看醫生,仲過兩個星期再覆診?我係第一胎,仲未講比人聽(呀媽都未,驚她緊張得濟).妳唔好想咁多,今日醫生同我講左叫我唔好跳跳紮,仲同我講流產係上天大自然物競天澤的定律,上天會自然篩選d發育得無咁好的......唔好過份擔心.

happydino,
多謝你!除了老公,其他人都唔知.心情有d忐忑

大宅

南瓜,
我都只係得老公同醫生知咋. 因為上次... 所以呢次想快d睇醫生. 醫生話頭3個月最唔穩定, 所以覆得密d law. 你呢? 你打算幾時見醫生呀??
多謝你安慰. 我會比心機, 不過今日胃氣脹, 好唔舒服. 你有冇咁ga?

大宅

feibear,
我看O個個係家庭醫生.叫我8WEEK去登記咋!我今日打去私家婦科,最快都要10/6.其實我都吾知係咪要早D去見醫生.
我有少少胃氣,不過去大大無以前咁易,皮膚深色左(全身),亁左,成日口渴同想ZZZ.仲有個肚久不久就扯住扯住咁.妳都記住飲多D水,醫生叫我唔好咁緊張,唔洗咁早博命食.頭3個月每日食多隻雞蛋就得,過肥好麻煩WOR.
大家一齊唔好咁緊張

珍珠宮

feibear,

"好似肚'or'咁, 每日都去1-2次大大"

我之前都有咁ar, 跟住食咗中藥之後, 啲大便就冇咁"稀" , 但多數每日都有2次...我估我地要少食多歺, 唔係个腸胃就頂唔順..

唔好擔心啦, 对bb唔好ga...

feibear 寫道:
Happy小米,
唔好意思咁遲先覆你, 呢排好煩忙呀. 我冇作嘔呀. 不過心口有d悶, 同埋比較多胃氣. 仲有我呢個星期都好似肚'or'咁, 每日都去1-2次大大呀. 你有冇咁ga?
你睇咗醫生末呀? 我啱啱星期六睇咗, 5week 6day, 醫生話睇倒心跳. 過兩個星期再覆診. 我有d擔心呀, 上次我就係响8week.... 希望呢次順順利利啦.

別墅

我D經期係29號,今日係24號,我想問明天驗會否知結果?

大宅

hi
請問16/5 --m,幾號 do do,thank

首頁

尾頁

跳至