想生BB

跳至

首頁
12345...11

尾頁

別墅

Re: 等緊5月份bingo? 入嚟傾吓吖

Kaki:

M已在前日來了 :-( ,又要再等啦!
希望你bingo
你有冇用排卵纸?

別墅

peggy_610,
我用ClearPlan Check到21-22/4排卵, 而家好心急等緊派彩囉~~今日先至係第十一日高溫, 好驚跌溫呢!! :-|
King & Bee+DingDing & BB=HAPPY FAMILY

洋房

我都係等僅5月bingo,但今個月病咗係咁食葯,d temp怪怪地時高時低。我通常29日一個cycle. 上次M係4月15日晚上10時

Day/Temp
1 - 37.0 (M)
2 - 36.7 (M)
3 - 36.8 (M)
4 - 無量 (M)
5 - 36.5 (M)
6 - 36.5 (M)
7 - 36.4
8 - 36.7
9 - 36.9
10- 37.0
11- 36.6
12- 36.8 (dodo)
13- 36.4 (dodo)
14- 36.6 (dodo)
15- 36.7
16- 36.8 (dodo)
17- 36.8
18- 36.8
19- 36.7--today

我一向用Clearrplan or Watson排卵捧,每次第12日都有两條線,咁應該第13 or 14日egg day。所以我之前幾個月都集中火力响12-14日。點知今個月check唔到線,d temp仲亂晒添,唯有連續幾日都dodo,無意中發現day15 and 16都仲有好多分泌(我一向都頗乾的)。你地點睇?究竟我邊日排卵?今次有無機呢?

大宅

Kaki,
Wish we can bingo together la... 好緊張呀!!!

別墅

feibear 寫道:
Kaki,
Wish we can bingo together la... 好緊張呀!!!

大家咁話啦!! 加油呀!!!
你諗住幾時check?
King & Bee+DingDing & BB=HAPPY FAMILY

大宅

我都係得緊呀, 5月5日係哩"m"既日子, 哩唔哩我都唔知, 由得佢, 費時俾自己咁緊張.

男爵府

我都係等僅5月bingo,我唔知通常幾多日一個cycle. 因為我每次都唔準. 上次M係4月8日

Day/Temp
1 - 98.2 (M)
2 - 98.0 (M)
3 - 97.7 (M)
4 - 97.4 (M)
5 - 98.0 (M)
6 - 97.6 (M)
7 - 97.9
8 - 97.6
9 - 97.4
10- 97.6
11- 97.0
12- 97.4 (dodo)
13- 97.6
14- 無量
15- 無量
16- 98.6
17- 98.5
18- 98.2
19- 97.8
20- 98.2
21- 98.2
22- 99.0
23- 98.8
24- 98.4
25- 98.4
26- 98.2 (today)

我應該第11 日egg day。你地點睇?究竟我邊日排卵?今次有無機會呢?
好緊張

大宅

我數清楚先發覺, 原來我今日已經係第12日高溫, 即係同你一樣呀. 我諗住等到星期日(16日高溫)check law.

複式洋房

我今個月day 15 用Clear Plan check 到兩條線一樣色但好淺色, 上個月day 14 用Clear Plan check 到兩條線一樣色但好深色, 我想問兩次有什麼分別? 幾時先係排egg ?

別墅

Minniechung 寫道:
我都係得緊呀, 5月5日係哩"m"既日子, 哩唔哩我都唔知, 由得佢, 費時俾自己咁緊張.

我又係5/5應該姨媽到呀! 我地一齊欄住佢!!!

別墅

feibear 寫道:
我數清楚先發覺, 原來我今日已經係第12日高溫, 即係同你一樣呀. 我諗住等到星期日(16日高溫)check law.

咁m come呢? 應該幾時m come?

大宅

kaki,

我聽日哩"m", 又係我生日, 真係想今中咗.

minnie

大宅

kaki,
應該係5/8 m come. 不過希望佢唔好come la. 你呢.

Minnie,
Happy Birthday. 祝你心想事成. 出年生日多一個家庭成員同你興祝.

大宅

bb123123,
你有冇量體溫ga? 不如post 埋你個體溫表等大家幫吓眼啦.

大宅

feibear,

Thank you your greeting. 我仲未哩m, 明天或後天應該會come.

別墅

Minniechung 寫道:
kaki,

我聽日哩"m", 又係我生日, 真係想今中咗.

minnie

祝你生日快樂!!
一齊唔好m come!! 我又係本來今日哩架~~重未黎呀

大宅

kaki
你check左未呀?

別墅

lingchai 寫道:
kaki
你check左未呀?

打算聽朝先check呀, 因為聽日剛剛距離Egg Day十四日, 亦係高溫第十四日~~~
你呢?(好心急呀! )

大宅

我今日有37C.我打算今晚check.希望大家都可以係5月bingo啦!

別墅

你高溫左幾多日呀 ? 如果已有16日就預祝你先啦!!

首頁
12345...11

尾頁

跳至