想生BB

跳至

首頁
12345...11

尾頁

大宅

等緊5月份bingo? 入嚟傾吓吖

我上次m day 係4/10, 今日係第9日高溫, 應該要等多一個星期, 5/8 先驗得. 好緊張呀. 有冇人都係等緊5月bingo ga. 入嚟交流吓吖.
今日條腰好"yuen", 好似m come前咁. 好驚呀!!!! 可唔可以唔好嚟探我呀, 大家又唔係咁熟!!!!!!!

洋房

Re: 等緊5月份bingo? 入嚟傾吓吖

我都係想5月bingo, 週期28-30日, 但我係屬於低溫, 請問那天開始係高溫期開始呢?

9 Apr Day 1 36.30
10 Apr Day 2 36.27
11 Apr Day 3 36.15
12 Apr Day 4 36.12
13 Apr Day 5 36.20
14 Apr Day 6 36.25
15 Apr Day 7 36.60
16 Apr Day 8 36.11
17 Apr Day 9 無量
18 Apr Day 10 36.17
19 Apr Day 11 36.34
20 Apr Day 12 36.24
21 Apr Day 13 36.35
22 Apr Day 14 36.21
23 Apr Day 15 36.36
24 Apr Day 16 36.04 ---Egg Day
25 Apr Day 17 36.25
26 Apr Day 18 36.00
27 Apr Day 19 36.40
28 Apr Day 20 36.43
29 Apr Day 21 36.68
30 Apr Day 22 36.61
1 May Day 23 36.64

未知會否BINGO呢

大宅

好媽媽勳章

BU813

你今個月day18先排卵wor....
「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

洋房

但day18時冇晒d分秘喎, 所以以為day16係egg day, 請指教

別墅

我4月7日m come, 今日都係第九日高溫, 28日一個cycle, 應該5月5日再m come, 如果姨媽失蹤, 5月6日就可以驗啦.
好心急~~~
King & Bee+DingDing & BB=HAPPY FAMILY

洋房

kaki,
希望你今次成功la, 你try左幾多個月? 我就第一個月量體溫, 不過體溫比較低, 未知可否成功........

別墅

BU813,
我以為好易中, 上個月靠運氣失敗左, 今個月都係第一個月試量體溫~~下面係我o既體溫表, 一齊研究下丫

7 Apr (Day 1)- (m come)
8 Apr (Day 2)- (m come)
9 Apr (Day 3)- 36.37
10Apr (Day 4)- 36.38
11Apr (Day 5)- 36.52
12Apr (Day 6)- 36.51
13Apr (Day 7)- 36.63
14Apr (Day 8)- 36.63
15Apr (Day 9)- 36.64
16Apr (Day10)- 36.48- dodo
17Apr (Day11)- 36.69
18Apr (Day12)- 36.59
19Apr (Day13)- 36.52
20Apr (Day14)- 36.56- dodo
21Apr (Day15)- 36.35- dodo---->Egg Day
22Apr (Day16)- 36.38----------->Egg Day
23Apr (Day17)- 36.66
24Apr (Day18)- 36.73- dodo
25Apr (Day19)- 36.77- dodo
26Apr (Day20)- 36.79
27Apr (Day21)- 36.91- dodo
28Apr (Day22)- 36.93
29Apr (Day23)- 37.08
30Apr (Day24)- 36.89
01May(Day25)- 36.92

好緊張, 好心急想驗下呀!!
King & Bee+DingDing & BB=HAPPY FAMILY

洋房

kaki
你用咩方法知道係egg day嫁, clearplan?

大宅

好媽媽勳章

BU813

排卵前會有分涕,我上個月就係禁,有鼻涕分泌以為個日係排卵(day18),但睇返體溫點知過多5日先排卵(day23),最後我day38先m。
所以睇體溫最準。
你day16低溫
day17高dd
day18再低(仲低過day16,點會排卵後d體溫仲低過排卵前家)呢次先係排卵日呀。
day19就一路高上去
「祂未曾允許天常蔚藍,祂未曾應允花兒常開,祂卻因許祂的慈愛常在。」

別墅

BU813 寫道:
kaki
你用咩方法知道係egg day嫁, clearplan?

我睇體溫& Check ClearPlan~

子爵府

我都係等僅result...但今個月既temp怪怪地....我平均30-31日一個cycle. 上次M係4月6日

Day/Temp
1 - 97.6 (M)
2 - 97.8 (M)
3 - 97.7 (M), 吃排卵藥
4 - 97.6 (M), 吃排卵藥
5 - 98 (M), 吃排卵藥
6 - 98 (M), 吃排卵藥
7 - 97.9, 吃排卵藥
8 - 98
9 - 97.9
10- 98.1
11- 97.7
12- 98
13- 97.9
14- 97.9 (dodo)
15- 97.9
16- 98.1 (dodo)
17- 97.9 (dodo)
18- 97.9
19- 98.4
20- 98.6
21- 98.6
22- 98.6
23- 98.6
24- 98.6
25- 98.7
26- no measure
27- 98.9 (早上5:45去廁所)-today

我都唔知自己邊日排卵, 又無咩分秘咁...都唔知有無機會...

洋房

我剩係用排卵紙驗幾時排卵乍~ 係米要量埋體温呢~
我mm係17/4黎過...
要等到18/5至知有冇bingo...
試左幾個月都冇...
真係有d失望呀...
希望5月有好消息啦~

各位姊妹,努力~ 加油呀~

別墅

我都剩係用排卵紙咋!
我m come好唔準,
用排卵紙check就應該 30/4 egg day,
所以最快都要15or16號先check得,
有排等,上個月失敗左,
好驚今個月又食詐糊!

別墅

你地用邊隻牌子排卵纸?喺咪一定準?幾多錢?

別墅

peggy_610,
點呀?你今日咩情況呀?好緊張呀!!!

大宅

我都係等更5月bingo呀,今個星期應該知道,如果過8號都沒m到,就有機啦!不過宜家無任何似有的sign....時間真係過得好慢呀....

大宅

lingchai,
我都係如果過咗8號佢冇嚟探我就有機lei. 我今日係第10日高溫. 每朝都好心急量體溫, 但係又好驚佢跌喎. 你有冇量體溫ga? 我都覺得時間過得好慢呀!!! 祝大家早日bingo!!! 加油

別墅

Peggy610:
我用david架,好似幾準喎,上個月第一次用,
check到排卵嗰日之後14日就m come啦,
咁即係嗰日真係排卵啦!

各位sisters:
希望大家齊齊5月份bingo啦!

大宅

有呀!我呢幾日的體溫都是維持在36.8左右,我的永遠有早無遲,如果都無m,就有機啦!但我宜家同以前一様,甚麼bingo的預兆都無.

別墅

feibear 寫道:
lingchai,
我都係如果過咗8號佢冇嚟探我就有機lei. 我今日係第10日高溫. 每朝都好心急量體溫, 但係又好驚佢跌喎. 你有冇量體溫ga? 我都覺得時間過得好慢呀!!! 祝大家早日bingo!!! 加油

feibear,

哎呀~~同你差不多呀!!今日係我第十一日高溫呀!!

首頁
12345...11

尾頁

跳至