自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

D人做野好無計劃。

自己做錯野, 應該自己承擔, 唔係害無辜的人, 更何況今次無辜的係個 bb!

大宅

我一睇到我就係咁話攪錯~~令願拎d錢買煙都唔比餐飽既個b食~都唔知d人咩心理~唔想養大佢地就唔好生啦~~生左就要負起呢個責任~~就算當你真係冇錢既~送去孤兒院又好~邊到都好啦~你都唔應該咁樣折磨bb囉~~真係冇能力既~當初就唔好要佢啦~~大佬呢個係自己個b黎架~就算唔係自己既~見到都心痛啦~~~呢d人最好就比佢試番呢d滋味~~等佢知道自己個女係有幾咁慘~~

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章

係街見到隻狗快餓死都唔忍心, 何況係自己的骨肉.

珍珠宮

熱血金章

del.

我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

伯爵府

唔知點講,
入去「想生BB」度睇下,
有人想要BB等左好耐好耐都冇,
有人有BB,但郤狠心將佢活活餓死!

珍珠宮

熱血金章

BB, 你要還既都還左la, 而家到佢還返比你.
下次要睇清楚門口la.
我的格言:  冇記性, 唔緊要. 可以唔記得的, 即係--唔係好緊要既野.
唔係好緊要既野, 咁! 唔記得都唔緊要!!!

伯爵府

養隻狗都會去攞牌啦,連出世紙都冇攞?當個親生女係乜?!

可憐BB女,死時可能連名都冇!

原帖由 三順 於 10-5-12 00:31 發表
$5300係for個單親女人,多咗個拖鞋王梗唔夠洗,個bb出世紙都冇攞,即係冇身份,呀仔問我點解連出世紙都唔攞,佢話大陸人好恨呢張紙嘅喎,我話攞出世紙要比錢加馬,可能佢零願買包煙呢?我話唔知係咪連醫院條數都未找,所以唔攞出世紙囉 ...

公爵府

好媽媽勳章

打靶都嘥子彈啦:-( :-( :-( :-(
你的人格如何,你的人生亦必如何!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我睇完新聞都想喊,同老公講起呢件事都想喊,個BB女太可憐啦~我個女我就驚死佢唔肯食,日日餵奶都心驚膽跳,用盡方法(我個女厭奶)。我真系接受唔到點解呢個世界會有父母可以餓死自己個BB,養只狗,你都會餵飽佢啦。呢種人真系連狗都不如,狗都會用自己D奶水養育自己的BB。我覺得應該判蓄意謀殺~
2009年11月15日8點半穿水入醫院,11月16日凌晨2點半在QE生咗 囡囡。 囡囡有3.21kg~

大宅

冇$$$仲要死去食煙!!!
頂.........買少包啦!
XYZ%$^*(*(ZY

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

正PK, 唔死都無用~~~~

侯爵府

牛年勳章 月餅勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

我直頭覺得個老豆老母好去死啦
有手有腳唔出黎做野 食阿公都仲話因為未結婚所以淨係拎得5xxx幾蚊唔夠洗
幾百蚊要黎食煙 食香啦
個老母都係人渣 做咩要生個bb出黎害死佢

伯爵府

原帖由 阿紫 於 10-5-12 02:11 發表
有手有腳唔出黎做野 食阿公都仲話因為未結婚所以淨係拎得5xxx幾蚊唔夠洗
幾百蚊要黎食煙 食香啦
個老母都係人渣 做咩要生個bb出黎害死佢 ...
你講出左我心聲!!!!佢地都唔知係咪人黎架!!!有錢買煙唔買奶粉,死pk人渣~我咁q煙摌,生左仔後都介煙,無錢自己唔食野都唔會餓死d仔喇!!!佢2條pk仲要唔係用d錢黎食飯而係用左去買煙依d人唔死都無用呀.....點解咁樣都只係告佢地誤殺唔係謀殺架!!!雖然佢地無咁既動機,但佢地咁做唔通個bb女會自己去搵野食咩??????香港地都可以餓死人,真係xzy!!!個bb 女真憬死得好慘!!!
大b駿逸細b駿晞

男爵府

原帖由 阿紫 於 10-5-12 02:11 發表
幾百蚊要黎食煙 食香啦
個老母都係人渣 做咩要生個bb出黎害死佢 ...

佢o地兩個生個bb出來,可能都是想取多d錢。其實我都覺得應該告謀殺,死了個bb一d悔意都沒有,只覺得是政府錯。佢兩個咁喜歡食亞公,等佢o地坐一世,最少坐牢時去山邊剪下草,都算對社會有d貢獻。

男爵府

呢兩個賤人唔死都無用! 我都係第一次聽到HK會餓死BB囉,一罐奶粉要幾多$$呀?當你去買最平,每個月3罐都係幾佰蚊,食少幾包煙都係度啦.... 你真係無$$買,咪入多D奶粉會囉,拎sample同其他媽咪交換囉! 再唔係,咪食人奶囉!
唉.... 個BB真係好慘,肯定個BB實不停喊架啦,連喊都唔理呀?有無咁忍心嘅老豆老母呀?
仲有個2歲小朋友,都唔知會唔會營養不良?!

BB, 安息吧!

公爵府

好媽媽勳章

頭先聽呢單新聞, 我一路聽一路忍唔住咒呢兩條人間渣滓
希望佢入到監獄, 日日有人招呼
求生不得, 求死不能

BB女安息罷.....如果你有機會再黎到呢個世界, 希望你會有好多人痛錫, 可以感受到愛.

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我估佢餓到無力喊。
原帖由 muichujamie 於 10-5-12 03:17 發表
呢兩個賤人唔死都無用! 我都係第一次聽到HK會餓死BB囉,一罐奶粉要幾多$$呀?當你去買最平,每個月3罐都係幾佰蚊,食少幾包煙都係度啦.... 你真係無$$買,咪入多D奶粉會囉,拎sample同其他媽咪交換囉! 再唔係,咪食人奶囉!
唉.... ...

別墅

那兩公婆正一人渣, 有錢買煙仔, 無錢買奶粉而餓死女, 一定會有報應.

可憐的小兄妹, 兩歲的哥哥從此無左爸爸媽媽, 可能是好事, 唔駛跟著兩個人渣學壞, 遺禍人間.

大宅

呢啲xxxx產,正pk,又冇錢,又冇腦兼冇人性就咪學人生啦,bb女死得好慘,睇報紙見到張相好心up,重連累埋三個仔同外婆.
呢啲廢物簡直連累成個社會

原帖由 牛精仔 於 10-5-11 19:27 發表
呢d人渣!唔識養又死去學人生!

大宅

好媽媽勳章

生左出來又唔養就咪鬼生,做足安全措施la!!
賤人, 無人性!!

首頁
12345...7

尾頁

跳至