自由報料

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

個女人仲話要擔保外出係照顧另外果三個仔,佢好心唔好再去加害另外三個小朋友啦!可能佢哋留係外婆屋企都仲有餐飽飯食呀~

等待驗證會員

BB女好可愛﹐甘就去左﹐真係好慘好慘﹐睇到我喊。。。 呢D父母真係唔知諗乜﹐又唔係係D落後地方﹐做咩要餓死BB﹐不過講咩都無用﹐BB已經唔係度﹐希望BB以後會快快樂樂﹐唔會再餓親。。

別墅

真係好心痛
希望bb去到另一個開開心心有溫飽的世界...

大宅

睇完單新聞, 個心好唔舒服, 呢個世界點解有D咁殘忍嘅父母嫁???

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

都唔係人嚟架....

伯爵府

牛年勳章

心痛 , cannot imagine how can the parents do this to their baby. someone want a baby like mad but cannot have one. They got a lovely baby but did not take care her in a human way. SO ANGRY

別墅

呢對父母唔死都無用
一定要重罰!

別墅

我心情都平伏唔到. 望bb安息,再冇苦痛.

但係bb既3位哥哥們又點呢, 母愛, 父愛, 咩野呢架.....佢哋既前途 ?! 真係不敢想像.............只希望小朋友生生性性, 唔好學壞......

禁止訪問

別墅

好媽媽勳章

睇到篇新聞真係好傷心,好難過 天下間居然有喱啲咁嘅父母,寧願用錢買煙都唔用嚟買奶粉 究竟佢地個良心去咗邊?定係佢地精神係有問題架?點可以殘忍成咁!!應該拉去打靶
希望B女能去到一個有愛,有溫飽嘅地方!!!

大宅

原帖由 DammiMa 於 10-5-12 07:07 發表
三個月大女嬰慘遭餓死,負責該案的人員目睹女嬰照片,形容慘不忍睹,慨嘆細小的身軀「得番個骨殼」。驗屍報告指,女嬰瘦弱,雙眼眼球凹陷,肋骨凸現,心、肝、脾、腎以及胸腺等主要器官的重量,全部較同齡女嬰標準器官少了近四至七成 ...

佢地都冇錢上網、點去BB kingdom 買奶粉呀
Sent by GalaxyTab 10.1

男爵府

諗起個可憐 bb 個心都赤赤痛.....真係好慘...

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

男爵府

好媽媽勳章

真係人渣中既人渣... 唔想要個bb就做足安全措施啦...生o左出o黎,就有責任照顧好個bb...
"彤豬b"愛"彤豬媽" "彤豬爸"愛"彤豬媽" :-) :-) :pint: :pint: :-)[img align=left]C:\Documents and Settings\User\My Documents\My Pictures\carton[/img]

禁止發言

好媽媽勳章

禁止訪問

回覆 20# JoanC 的文章

大宅

好媽媽勳章

我睇完報導,完全唔覺得呢兩個係人,點解可以甘對個囡咖,親生骨肉黎咖,自己唔食都俾佢飲奶先啦,生左出黎又要甘樣折磨bb,為咩啊??
好心痛,忍唔住喊,
好心唔好為左果dd綜緩錢就生多個出黎受苦啦.

男爵府

真係好心痛....
希望bb安息, 下世生於一個好幸福好溫暖既家!

大宅

無錢買粉??? 我覺得根本係藉口, 如果想BB好, 自己無能力(我睇東方佢同前夫都已經生左孖仔, 同呢個男友又生左件大仔, 而家細B, 可以搵人幫, BB咁細佢無能力開口講自己既需要, 但父母真係有好大好大既責任囉,唔似而家個結果囉....連出世紙都話無錢, 佢地寧願將D錢去買煙, 仲有買其他咩唔等洗既就無人知.

希望離開人世既BB下次識搵個好人家去投胎啦..

洋房

唉..........
唔知佢地而家有沒有後悔呢..........

首頁

尾頁

跳至