自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

http://news.hkheadline.com/instantnews/news_content/201005/13/20100513a171329.html?cat=a

議員質數下降到咁,你地會去投票嗎?
睇完得啖笑,受過高等教肯ga潑婦

大宅

黃生不停叫人食屎,個位林小姐用對飛彈係咁頂謝偉俊,轉頭仲屈人飛禮,真係笑死人 ,選到佢出黎,下次立法會開會,黃生掉蕉,林小姐飛bar攻擊曾蔭權

侯爵府

同事沉日朝聽到佢吔開緊咪時閙交... 真係核突死 ... 唉.... hk 比呢班人响垃圾會, 真係

王國長老

王國長老

不知所謂,真係選垃圾。

我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

成班烏合之眾!

大宅

好媽媽勳章

請支持這班人的人,清醒的看清楚這班人 是什麼人

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

哈哈, 自己搵個胸不停咁頂人都可構成非禮??? 哈哈哈!!! 而家何止係大龍鳳呀, 直情係鬧劇啦, 仲好爛添

孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

:;pppp: :;pppp:
Latte, 又名臭TE或臭喵

男爵府

好媽媽勳章 BK猜猜猜慶中秋

不知所謂

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

路遙知馬力,日久見人心!

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

一場鬧劇, 不知所謂

男爵府

呢班人做議員,香港又點會好,side 氣
:-P

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

咁大單新聞, 生果報完全無報導~~~
講野唔好笑又唔識講爛gag
上forum只為吹水唔好同我認真

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章

唔知"荃加福祿壽"會唔會搬呢段上台呢?
孩子之心有如泥膠,當它還是柔軟可塑時,請好好把握時間,塑造你心中所愛。「忙碌」、「疲倦」永遠不是好借口,孩子大得很快,今日拿不出時間會變成明日的遺憾!

男爵府

好媽媽勳章

林依麗挺胸老屈謝偉俊非禮,毓民死性不改,兇人為樂(附謝偉俊聲明)http://www.youtube.com/watch?v=wwcniddR3xk

林依麗老屈謝偉俊,抽水博出位!!
黃毓民恃大聲兇白韻琴,屢次打斷白韻琴發言,破壞論壇遊戲規則!!
謝偉俊挺身而出,護白韻琴,反被眾人喪兇,口才好唔係大晒,大聲唔代表有道理!!!

「保護至親抗拒暴力行為的人性表現」 謝偉俊

每個人目睹至親受暴力欺凌,也會挺身而出,極力維護。
今天商台選舉論壇「闖進錄音室」事件,正正反映即使理性溫和的人,為了維護至親,免吃眼前虧,也會表現應有的本能反應。
辯論初段,黃毓民動粗意欲已溢於言表。及後更完全無視主持警告,強佔其他候選人發言時間。狂燥言論,力上粗暴肢體語言,嚴重威脅白韻琹的安全。由於商台主持及員工手足無措,不能有效確保現場秩序及參與者不受人身安全威脅,本能反應驅使我馬上挺身制止,推開錄音室門,衹站近門邊提出要求兩位主持立即制止黃毓民粗暴行為,期間(袛數秒時間)絕對沒有接近任何一位在場人士。
就事件對論壇及其他參與者構成任何障礙,本人深表遺憾,惟望商台及任何論壇負責人能有效維持論壇秩序、公平及澄清事實,更希望事件能使廣大市民進一步明瞭議會內、外「暴力政治」的可怖,並在5.16作投票決定時引為鑑。
謝偉俊 2010年5月13日

王國長老

王國長老

原帖由 Giant 於 10-5-14 08:54 發表
哈哈, 自己搵個胸不停咁頂人都可構成非禮??? 哈哈哈!!! 而家何止係大龍鳳呀, 直情係鬧劇啦, 仲好爛添

應該係謝偉俊告佢非禮
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

大宅

原帖由 edea 於 10-5-14 09:27 發表

應該係謝偉俊告佢非禮

冇錯,擺到明係個位林小姐飛禮謝生先

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 陪月勳章

簡直不知所謂,完全無投票既意欲

子爵府

畀面勳章

真係

大宅

原帖由 Giant 於 10-5-14 09:22 發表
唔知"荃加福祿壽"會唔會搬呢段上台呢?

如果搬上台都幾爆笑 ,祥仔做林小姐,祖藍做白姐姐,c捷做謝生

首頁
12345...6

尾頁

跳至