自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我一直以來都同c6講
汪圓圓真係真係好靚, 好有氣質 (我細佬都係咁講)
但c6話, 佢上鏡真係唔太得,,,,,,,,

另rain又係, 我見過佢一次
真係好靚.....好sharp
但上鏡又唔覺得佢靚到咁.......

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

汪圓圓上鏡一d都唔靚阿!我又未見過佢真人不過!

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

第一時間就諗萬二蚊,原來真人好清麗,同上鏡扁口扁面個樣差好遠,可能又關2奶台既拍攝問題

仲有羅慧娟,電視睇佢無特別,真人D氣質出晒嚟,又白又滑,個樣好端莊,好正

仲有好多,lunch後再寫

大宅

陳法容,當年選完港姐,我覺得佢一d都唔靚,面腫腫,鼻大大,但有次係尖沙咀見到佢,原來佢真人幾靚喎…

大宅

譚小環真人好靚架

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

好多都係真人靚好多架
如果話上鏡靚過真人
張柏芝同阿SA
另心目中真人靚過上鏡
暫時未諗到:lol

水晶宮

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 揚莉煒媽咪 於 10-5-14 14:08 發表
好多都係真人靚好多架
如果話上鏡靚過真人
張柏芝同阿SA
另心目中真人靚過上鏡

我都見過張柏芝真係上鏡靚過真人.
廖碧兒真人靚過上鏡, 塊面冇上鏡咁大, 身型冇上鏡咁大件.

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

原帖由 yuyu.c 於 10-5-14 14:13 發表

我都見過張柏芝真係上鏡靚過真人.
廖碧兒真人靚過上鏡, 塊面冇上鏡咁大, 身型冇上鏡咁大件.
仲有胡杏兒真人又係靚過上鏡
仲有姣蛇
雖然我真係好唔鍾意佢
但事實佢真人靚過上鏡
江欣燕真人皮膚都好白好嫩咁(淡妝)
我做女人都好想摸下
仲有好多好多
上鏡平平無其
但真人好正

珍珠宮

好媽媽勳章

柏芝陀住第二胎4-5個月時, 我在尖沙咀反X城見到佢和家人一齊揀玩具, 當時有lucas, 佢細佬, 家姐和姨生女. 佢真人好白淨, 普通女仔一個, 上鏡一定靚過真人.

相反, 廖碧兒上鏡較肥, 睇落又橫又大隻, 塊面方型, 但見過佢真人, 真係幾清秀, 絕對唔肥, 唔明點解佢真人和上鏡差咁遠.

公爵府

好媽媽勳章

陳法蓉, 真人好靚好decent

仲有一個(我唔記得佢名) - 在金枝慾孽飾演被打入冷宮的妃子, 之前做過打女, 真人靚好多好多!

珍珠宮

環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

我朋友又係咁講
原帖由 揚莉煒媽咪 於 10-5-14 14:20 發表
仲有胡杏兒真人又係靚過上鏡
仲有姣蛇
雖然我真係好唔鍾意佢
但事實佢真人靚過上鏡
江欣燕真人皮膚都好白好嫩咁(淡妝)
我做女人都好想摸下
仲有好多好多
上鏡平平無其
但真人好正 ...
一個人之所以快樂,不是因為她擁有得多, 而是因為她計較得少

水晶宮

牛年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

細個見過梁小冰~覺得佢好靚~仲靚個上鏡~當時年紀細~覺得佢好似仙女咁~不過妝係超級厚(當時拍緊咩新父子時代之類~講佢生左個仔~有三個男人好中意佢~個仔係黃日華~佢老公係kk)~

民房

原帖由 揚莉煒媽咪 於 10-5-14 14:08 發表
好多都係真人靚好多架
如果話上鏡靚過真人
張柏芝同阿SA
另心目中真人靚過上鏡

我都見過柏芝同阿SA呀! 柏芝都好d, 不過可能佢嗰陣剛出道, 有d baby fat, 我覺得佢對腳有d粗 至於見阿SA嗰次, 完全唔認得, 只係見有個化行晒裝嘅普通女仔, 但周圍勁多人傍住, 又有人望望吓, 我諗咗一陣先知道原來係阿SA.

不過有次見到曾華倩同朱慧珊一齊行街, 就真係好sharp, 又高又瘦, 塊面都好似好滑咁

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

以前見過李X欣行街着便服,又乾又廋,一D都唔靚。
見過梁朝偉,剛下機,電眼失靈,不過有禮貌.
She 男仔頭,真人同電視一樣,好多野講,講不停.

大宅

好媽媽勳章

我講呢個出黎, 你地唔好話我係做媒喎!

容祖兒真人靚過上鏡好多, 佢面細細眼仔碌碌, "了了"瘦瘦, 但都幾厚妝.

男爵府

官恩娜........真係好靚.......高瘦型.......無上鏡咁大隻.

劉德華.......真係好瘦........好殘.

謝老四........條腰好直.......身型keep得好好........皺皮除外

官晶華........真人好細粒........好瘦.......個樣好惡

郭藹明........真人好瘦.........素顏.......面無人色........瘦到無身材........唔講都唔知佢係港姐.......佢老公好型.......成個殺手feel.

古天樂.........型到爆燈........有暈既感覺

奇奇........對腳超長

毛毛........讀書既年代見過........果時佢應該唔出3張........好靚

王書祺.......讀書既年代見過........青靚白淨.......係果個年代.......係白馬王子.......見到心跳加速........近年見過佢.......噢!......no.......又老又肥又殘.

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 Flo0602 於 10-5-14 15:09 發表
我講呢個出黎, 你地唔好話我係做媒喎!

容祖兒真人靚過上鏡好多, 佢面細細眼仔碌碌, "了了"瘦瘦, 但都幾厚妝.

同你掉返轉,反而覺得祖兒上鏡個樣柔和D,真人個5官太突出,加上好高,有DD人妖Feel,可能個太過濃妝啩!

子爵府

見過邵美琪真人,輪廓好靚

禁止訪問

子爵府

畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 agneskong 於 10-5-14 13:43 發表
陳法容,當年選完港姐,我覺得佢一d都唔靚,面腫腫,鼻大大,但有次係尖沙咀見到佢,原來佢真人幾靚喎…

陳法容上鏡一D都唔靚,但係真人靚過上鏡好多

首頁
12345...6

尾頁

跳至