自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

大廚勳章

我都係TST見過陳法蓉真人, 真係好靚
睇商場SHOW見過唐寧, 都唔錯, BUT好厚妝

禁止訪問

公爵府

素顏曾華倩: flat face, flat nose.
Yip yuk hang: very slim, thick makeup
Kelly chan: tall, but not so beautiful
景黛音: The most beautiful star i have seen so far
Kwan gigi: very big eye
Shing Shing's girlfriend: beautiful and tall

子爵府

好多年前在time square睇首映見倒羅慧娟..真人真係好靚好靚~~

珍珠宮

有「營」勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

楊怡....冇上鏡咁大隻.手比冇咁粗
陳豪...同电视一样哨靚仔.仲超級nice
廖碧兒...好清瘦冇上鏡咁大隻 (仲有!they are still together!!)
張可頤,佢好番後見過佢同OB曾eat dinner
佢好白好靚好瘦.我think佢未病前真係好靚.40歲都算係咁
宣萱...真係冇乜星味..有d老.但你喺街見到会党得ok嗰種
李嘉欣...瘦到得排骨.可能我先入為主佢嘅品得,–d都不覺得佢吸引
琦琦...飛机上見到佢素顏.面係真的灰色!嚇親...所以從無買過SK2
劉嘉玲...仲嚇人...相信冇人(除咗病人)会咁嘅面包

大宅

徐子姍,真人又靚又超好人,nice到不得了!!

男爵府

王紹偉--真人cool & 型好多, 面好小, 標準巴掌面
台灣小甜甜--面好小, 小胖妹, 好cute,無上鏡咁肥
廖碧兒--真人好fit 好sweet
林依晨--好單純. 好有氣質.

珍珠宮

邊個黎??
原帖由 manyeebb 於 10-5-14 23:14 發表
以前喺機場做, 成日見到好多明星~

楊千化: 可以眉都唔劃, 唔帶墨鏡, 皮膚幾好, 對眼望落有d殘, 個打扮就......哈哈

joey: 皮膚好靚, 比上鏡順眼~

留+0: 果次打扮加素質真係認唔到佢, 成個c9咁~

關之林: 真人太瘦, 好濃妝~

尿碧兒: 好清秀, 好靚, 一d都唔肥~

胡杏兒: 真係比上鏡靚好多, 高高瘦瘦

古天樂: 真人比上鏡肥, 但幾型

余文樂: 好白淨靚仔~

黃中澤: 同上鏡差唔多~

拉姑: 比上鏡瘦, 帶住好大既墨鏡, 差點睇唔到個樣, 好彩認得佢老公~

曼玉: 素顏好黑, 多斑, 好瘦, 但好型~

rosemary: 好瘦又黑, 唔靚

蔣怡: 好靚, 有禮貌~

錢家樂: 同上鏡差不多~

大s: 比上鏡靚好多, 塊面無咁大~

柏之: 真係都好靚, 但好矮

張偉健: 好矮, 好有禮貌

危俊傑: 比上鏡瘦, 同佢老公一齊, 佢老公一d星味都無, 成個村姑咁~

許志安: 好大陣煙味, 真人比上鏡大隻

eason: 無乜特別

大宅

Totally agree. Very sharp.

原帖由 Chole 於 10-5-14 16:13 發表
蘇玉華上鏡有d C9,真人好靚ga,皮膚又白又滑。

象牙宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 玩具勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 wyeth冷知識勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

好多年前見過米雪,細細粒咁,好靚,好似妹妹仔咁。。。

有次見到陳慧琳去華懋睇戲,個陣佢岩岩開始紅,真人好普通,同埋一D都唔高,絕對無報紙所講既5呎8,9

魏俊傑,黑黑實實咁,個樣好COOL,同上鏡差唔多

司琪姐,同上鏡差唔多,不過真人好NICE

夏惠姨。。。仲見過兩次,比上鏡仲要嚇人

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

夏惠e,臨上船去澳門見到佢,比佢嚇到冇錢贏,小米奇,好靚,林鳳嬌,果陣應該偷偷生咗個仔架啦,離遠見到嘩邊位咁令咁飄逸,差d撞燈柱,朱oo真人好鍾意梳頭,不過見到佢要怨上天點解咁唔公平,比我有佢3乘咁靚都願,佢前夫真人冇咁樣衰,正常男人果d樣,陳慧琳就太瘦,個樣都靚。

子爵府

葉世榮 - 真人同上鏡一樣,眼大及精靈,nice,幾靚仔.

鄭伊健 - 很多年前見過,同上鏡差唔多,算靚仔,高大.

謝霆峰 - 有型,有星味.

雪梨(米雪妹妹) - 最近見過,殘及老

伯爵府

開心吸收勳章 環保接龍勳章

原帖由 LMCK 於 10-5-14 15:39 發表
蔡少芬真人係好標緻的, 但上鏡就眼耳口鼻都放大左.

見過周麗淇, 頭大身細.

在街市見過蔡少芬, 真人超瘦, 好似營養不良咁, 但就好有禮貌。

禁止訪問

大宅

廖碧兒真係好靚,好fit, 好 sweet , 無上鏡咁大隻

子爵府

1.張栢芝:0係上海機場見過,遠距離望都幾靚,幾自然,同上鏡差唔多

2.李彩樺(rain):瘦,樣貎ok

3.秦沛:真人同上鏡一樣,眼仔碌碌

男爵府

醒目開學勳章 環保接龍勳章

容祖兒真人估唔到咁高, 皮膚好滑0毛孔!
真人絕對靚過上鏡!

男爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

好多明星, 真人都靚過上鏡, 淨係瘦哩樣野已經差好遠...........

大宅

廖碧兒

原帖由 crystalpui 於 10-5-14 13:24 發表
我一直以來都同c6講
汪圓圓真係真係好靚, 好有氣質 (我細佬都係咁講)
但c6話, 佢上鏡真係唔太得,,,,,,,,

另rain又係, 我見過佢一次
真係好靚.....好sharp
但上鏡又唔覺得佢靚到咁....... ...

王國長老

王國長老

我都覺廖碧兒非常漂亮。
我唔係經常上BK, 想搵我嘅朋友請email: [email protected]

首頁

尾頁

跳至