自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

八卦下各位靚媽對乸型呢個term既觀念...究竟點至係乸型?您地覺得.............

子爵府

我覺得佢d行為坐姿都同女人好似呀..~例如好鐘意做d有蘭花手勢feel既動作(每次講野)...同埋好鐘意講:哎呀~
以上係我識既覺得乸型既男仔感覺

子爵府

我覺得佢d行為坐姿都同女人好似呀..~例如好鐘意做d有蘭花手勢feel既動作(每次講野)...同埋好鐘意講:哎呀~

子爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

講野比女人更嬌嗲,成日蘭花手同埋講野會好怕羞

水晶宮

原帖由 ABBC 於 10-5-14 22:42 發表

mouth: C火...我囝就係好興咁...

水晶宮

原帖由 心蕾 於 10-5-14 22:44 發表
講野比女人更嬌嗲,成日蘭花手同埋講野會好怕羞

不如又講下我既觀感啦...

我覺得以上嗰D無疑係乸型既典型特徵黎,,,但我最近都發現,就算表面個男仔無以上嗰D蘭花手同嬌嗲既表面特徵,但佢D脾氣同對人方式仲煩過LONG LAI過女人,我都覺得呢D都係乸型囉!....即係佢地自以為自己好MAN好那型,但實質佢地仲小器過女人,D脾氣仲臭過女人,佢地實情就係好'乸'型囉!呢D反而我覺得仲惡頂過嗰D蘭花手同高八度乸型囉.

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 10-5-14 22:09 發表
八卦下各位靚媽對乸型呢個term既觀念...究竟點至係乸型?您地覺得.............

鐘意講:哎呀
佢地行路鐘意夾腳行

珍珠宮

虎到金來勳章 減齡達人勳章 認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 睛靈勳章

成日"唔~唔聲"又扭黎扭去個d

男爵府

姿整、貪靚、著恤衫唔扣鈕,打開個胸口、講野好斯文,斯文過女仔、行路扭扭下....

珍珠宮

行路腳尖向入, 大庭廣眾用吸油紙, 笑起上來用手掩嘴, 著透視衫

希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

水晶宮

原帖由 kikiboy 於 10-5-14 23:49 發表
行路腳尖向入, 大庭廣眾用吸油紙, 笑起上來用手掩嘴, 著透視衫

咁日日出街都要噴香水,日日朝早出門口前,就算擺明要遲大到(約咗朋友)都堅持要沖涼洗頭噴香水出街,嗰D算唔算乸型.....?出門口仲耐過女人喎...=="

大宅

好媽媽勳章

蘭花手..講野成日哎唷~~~

伯爵府

個個人定義唔同,
唔知佢算唔算呢?

原帖由 ~仔仔媽咪~ 於 10-5-14 22:09 發表

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

"耶"...

首頁

尾頁

跳至