親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

請問有無試過經zuji(足跡網上旅遊)買機票?

是否可靠?因致電給他們, 又話customer service在澳洲. 香港的辦事處又不知在那裏.

伯爵府

好媽媽勳章

Re: 請問有無試過經zuji(足跡網上旅遊)買機票?

可靠呀...因我試過
同埋下星期出發的機票係zuji買的

複式洋房

ABCD媽咪,

唔該晒! 咁都安心d!

伯爵府

好媽媽勳章

唔洗驚
我好喜歡在zuji買
因立刻知價...報到比你的價錢已經係代表有機會
電子票...print張野就係機票
唔洗又要出旅行社比錢同拿機票
慳d車費和時間...哈哈

大宅

咁佢買係咪會平D? 唔該晒~

伯爵府

好媽媽勳章

藍妹媽咪
好難答你....真係要每次格下價
我下星期飛台北就838元來回

大宅

唔係每次都最平.
我上次用佢買機票去美國.但今次用左PRICELINE去新加坡.

子爵府

好媽媽勳章

應該可靠,但是不是最平就不太肯定, 因為我boss都是用這間book了2次去新加城的機票,so far 都ok.

別墅

請問有冇website可以提供 ?

子爵府

Is the total charges already include both side airport taxes and their service charges? :-|

大宅

wtfa,

the price is not inlcude both side airport tax, but u can find the total charges after selected.

my case: I just book the sing airticket for end of July, travel by SQ, price is $877/person, after both side airport tax is $1215net/person.

st

首頁

尾頁

跳至