美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

我卸裝都用緊fancl呀,
mask我就用緊美肌之誌,平平地都唔錯,洗面用isqueen純米果隻,防晒用neutrogena

大宅

聽講cosme decorte隻精華好出名. 請間有幾好用? 用後會否覺得"立"??

原帖由 bbfamily 於 10-5-24 16:58 發表
Cosme Decorte & HR both are very good for me, I'm 35

大宅

Sulwahsoo (cleansing, toner and cream)
Shiseido (toner )
SKII (whitening)
Haba (whitening)
Fancl (mask)
Ultima II (collagen)

複式洋房

SOFINA OK。。

複式洋房

我用果間唔出名呀,但係係老板按我個排情緒﹑天氣及環境去配,名付其實係diy blended,同埋唔係好貴....但係佢就係係屯門未必就你腳

複式洋房

我晚上用緊Exuviance Vespera, Jabu'she eye creme, Soft creme, 用左皮膚好有光澤,好補濕,d朋友話我後生左,無咁乾,紋淡左 !!
早上我就用 b5 gel, floxia regenerating creme, floxia spf50, (早上要化妝,要用d質地好薄的護膚品)
每個星期再用vamont補濕mask一次 .

禁止訪問

禁止訪問

大宅

請問 b5 gel 係咩品牌 ? 我用過 skin Cet... 越用越乾 ? 真不知何解 ...

原帖由 dianlau 於 10-6-6 20:52 發表
我晚上用緊Exuviance Vespera, Jabu'she eye creme, Soft creme, 用左皮膚好有光澤,好補濕,d朋友話我後生左,無咁乾,紋淡左 !!
早上我就用 b5 gel, floxia regenerating creme, floxia spf50, (早上要化妝,要 ...

子爵府

醒目開學勳章

回覆 1# linwailin 的文章

用緊ROC,但現在想轉,在考慮”你值得擁有”那個牌子, 但也不知好不好, 因我的皮膚偏油是要控油+保濕強的, 你們有沒有好介紹呢?

複式洋房

我用緊bioderma,但我覺得吾系好好,我皮膚好似越來越乾,

首頁

尾頁

跳至