自由講場

跳至

首頁

尾頁

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 我想生三個 於 10-5-17 11:58 發表
我伊加唔敢串人,怕俾人淋漒水....

亞三, 你返黎啦 你怕 .......

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我老公買bb野
一定要好
價錢唔係問題
呢個baba咁得意既
串得好~~~

子爵府

開心吸收勳章 分享愛 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

如果是我, 我會這樣回覆佢:

101元都叫做多過個差價, 你飲咁cheap的紅酒㗎?買衫俾小朋友100元都要講價, 原來你的小朋友連一支紅酒都不如! 全綿都要睇什麼綿同幾多針數, 到底你識唔識?

PS 原來荷花親子有那麼平的衫, 我真的不知喎, 我仲以為你的小朋友跟我的小朋友一樣, 係著開Chicco, Polo Ralph 同 Burberry kids呢!

公爵府

好媽媽勳章

我諗佢買果部係唔過二百蚊既bb士的車, 佢飲果支紅酒係50蚊兩支果d囉...
正一死cheap精

網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

大宅

下...咁佢比自己d全棉衫個仔/女著咪得囉…
唔洗怕bb大左唔o岩著,又可以自己揀全棉的,又唔洗出去買野又怕人著過,自己著過就安心哂啦…
佢講果堆說話真係好無聊呀...

子爵府

個男人好無品,。。。你串得好

但如果係我,我唔會理佢OR REPLY佢

佢痴線既。。

翡翠宮

牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 熱血勳章 玩具勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 DHA勳章 育兒性格勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

串得好~~死cheap精!!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

男人老9,咁無品嫁!唔買米算囉!

男爵府

好媽媽勳章

買得咁貴酒飲
為何咁刻薄自己的小朋友呢?
想您減價什麼都講得出 ,
您同他講...唔買請''過主''
留返 d 錢買酒飲啊

子爵府

育兒性格勳章 大廚勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

得罪個句
依家依個香港,好多男人真係煩衰串小家過女人好多好多

珍珠宮

醒目開學勳章 環保接龍勳章

個差價係一百蚊, 阿男人開支酒都唔慌貴得去邊啦....百幾蚊一支酒, 百X, 惠康大把有得執

新車落地唔見6成佢都買, BB衫就要$100都講價, 佢都錫BB有限囉...闊佬自己"姑寒"仔女, 我"鄧"佢個BB慘

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

買就買,唔o岩價錢咪話唔買就得喇,長篇大論,又買車又開酒。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 luckymother 於 10-5-17 04:40 發表
如果是我, 我會這樣回覆佢:

101元都叫做多過個差價, 你飲咁cheap的紅酒㗎?買衫俾小朋友100元都要講價, 原來你的小朋友連一支紅酒都不如! 全綿都要睇什麼綿同幾多針數, 到底你識唔識?

PS 原來荷花親子有那麼平的衫, ...

你有冇睇清楚呀...XD
cheap男話,佢開支酒貴過樓主個差價呀...
樓主開$500減到$480,樓主既差價=$20....

佢可能開緊beer咋.....:(

複式洋房

唔串,佢仲串啦。唔啱價咪唔買囉,洗唔洗講咁多野呀?都唔知係咪男人黎架。

首頁

尾頁

跳至