跳至

首頁
23456...9

尾頁

大宅

點解會唔肯聽你地既電話,
如果我有個咁既6299就好喇!!!!!!

原帖由 yin_sophia 於 10-5-25 13:41 發表
哈哈~ 睇完你地99的搞笑事, 真係富娛樂性...
好彩我99由我有左3個月, 就一直唔理我同老公, 連電話都唔肯聽.
都唔知好定唔好.

31week <1.37Kg>     34week <正常>
36week < 2.174kg偏細> 37week<正常>
37week4days <2.8Kg合格>

大宅

我99就冇干預我買咩衫比bb,淨係成日叫我唔好買咁多,但佢自己又走去買衫仔比bb囉!

大宅

唔駛一齊住已經好好啦!

原帖由 seasames 於 10-5-25 13:46 發表

大宅

原帖由 seasames 於 10-5-25 01:46 PM 發表

都唔想提... 總之99佢變態. 所以我最憎的人就係佢...
不過從另一面睇, 少一個人煩, 真係唔錯.

翡翠宮

畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 yin_sophia 於 10-5-25 14:09 發表

都唔想提... 總之99佢變態. 所以我最憎的人就係佢...
不過從另一面睇, 少一個人煩, 真係唔錯.

Me too...我99超乞人憎,成日覺得自己講嘅野啱曬!好在佢唔敢打比我,因為我話返工唔可以聽電話
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
只有在懂價值的人面前才有價值!
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

別墅

咁我都好彩我99從冇問過我bb仔衫d野,因為我同佢講d fd比左好多衫仔我,我自己都冇咩點買,佢就冇理喇~
7wk2d------1.4cm
10wk--------3cm
12wk4d-----5.6cm

大宅

羨慕ing~~~
如果可以二人世界+bb, 真係好幸福呀!!~~

31week <1.37Kg>     34week <正常>
36week < 2.174kg偏細> 37week<正常>
37week4days <2.8Kg合格>

別墅

唔一齊住真係爭好遠,我99 d皮氣都好臭架,試過見佢掉碗,又玩離家出走,難為62睇佢面色

我老公醒搬出黎,話要私人空間
佢地都冇扶,因為住公屋住唔落咁多人
7wk2d------1.4cm
10wk--------3cm
12wk4d-----5.6cm

大宅

我99以前成日打去我公司搵我,最搞笑佢成日打黎問我股市價位,但我唔係做股票經紀,我叫佢唔好打黎公司問我,佢仲話你唔係成日睇住個價位既咩!真係比佢激死。仲有每日佢都會問我老公返唔返屋企食飯,老公開會聽唔到電話就問我老公去左邊,點解唔聽電話,總之就多多野問,後尾佢每次打黎我都扮到好忙要收佢線,佢先冇再打比我。

不過佢真係幾煩,我生日果日我同老公都請左假去睇戲食飯2人世界,睇戲期間我老公個電話響左7,8次,散場後我問老公邊個打黎,佢話係99,但唔想覆,我話可能屋企有緊要事你都打返比佢啦!點之99原來只係想問我地返唔返屋企食飯,你話佢係米傻架!當時係office hour,如果你打咁多次黎都唔聽就即係唔得閒啦!

原帖由 goosema 於 10-5-25 15:23 發表

Me too...我99超乞人憎,成日覺得自己講嘅野啱曬!好在佢唔敢打比我,因為我話返工唔可以聽電話

大宅

我99對我其實算唔錯,只不過大家既生活習慣好唔同,真係一句相見好﹑同住難。

原帖由 Huki 於 10-5-25 16:17 發表
唔一齊住真係爭好遠,我99 d皮氣都好臭架,試過見佢掉碗,又玩離家出走,難為62睇佢面色

我老公醒搬出黎,話要私人空間
佢地都冇扶,因為住公屋住唔落咁多人 ...

大宅

agreed。咁先似一個家

原帖由 seasames 於 10-5-25 16:06 發表
羨慕ing~~~
如果可以二人世界+bb, 真係好幸福呀!!~~

男爵府

如果有媽咪幫手就enough!
同6299保持彼此尊重的關係就好了,不要太近距離接觸....(可惜我唔可以)

其實有時都唔明,我99好唔鍾意我姑仔個99搵我姑仔,又唔鍾意我姑仔太接近佢99,又唔俾佢地一齊住,又唔想姑仔俾bb佢99湊......但係對我同另一個新抱就樣樣都管......又想我地同佢住,又要我地俾bb佢湊......

原帖由 yin_sophia 於 10-5-25 13:41 發表
哈哈~ 睇完你地99的搞笑事, 真係富娛樂性...
好彩我99由我有左3個月, 就一直唔理我同老公, 連電話都唔肯聽.
都唔知好定唔好.

男爵府

我同c6剛剛租左地方,勁細又勁貴,好唔抵,不過見你咁講,可能真係值得的......一個家......

原帖由 annababe 於 10-5-25 16:34 發表
agreed。咁先似一個家

大宅

我有時諗, 點解d 99咁多唔好既...?
我生囡, 所以日後做唔到人地99, 但如果我生仔, 我話過我一定要開通識做d, 唔好咁鬼乞人憎.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

原帖由 seasames 於 10-5-25 13:27 發表
其實佢比完我, 我係唔會比亞B著,
我亞B係女仔, 如果D衫仔係中性既話都仲可以考慮,
但佢個B既衫, 大部份都係男仔款,
點解要我個B執人二手野先得架 !!

bb 仔好快大, d 衫唔著得耐, 咁d 老人家一向慳慣, 同埋佢地話bb 仔著舊衫會健康d, 可能咁至要你個b 著二手野o者. 你唔好諗太多啦, 盞自己勞氣, 當係佢一番心意算啦, 唔o岩款咪唔好俾你個b 著.

大宅

樓價咁高,租金都唔會平得去邊

原帖由 ferferfer 於 10-5-25 17:52 發表
我同c6剛剛租左地方,勁細又勁貴,好唔抵,不過見你咁講,可能真係值得的......一個家......

翡翠宮

原帖由 annababe 於 10-5-25 16:31 發表
我99以前成日打去我公司搵我,最搞笑佢成日打黎問我股市價位,但我唔係做股票經紀,我叫佢唔好打黎公司問我,佢仲話你唔係成日睇住個價位既咩!真係比佢激死。仲有每日佢都會問我老公返唔返屋企食飯,老公開會聽唔到電話就問我老 ...

咁攪笑?點解你99唔自己睇呢??唔通想揾話題同你講?
我老公無聽佢電話就call爆我!以為有咩事啦,點知原來話有封信寄左去佢屋企,應該唔重要,得閒先攞啦! 阿99你知道封信唔重要就唔好係咁打嚟啦…
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

翡翠宮

原帖由 ferferfer 於 10-5-25 17:48 發表
如果有媽咪幫手就enough!
同6299保持彼此尊重的關係就好了,不要太近距離接觸....(可惜我唔可以)

其實有時都唔明,我99好唔鍾意我姑仔個99搵我姑仔,又唔鍾意我姑仔太接近佢99,又唔俾佢地一齊住,又唔想姑仔俾bb佢99湊......但 ...

係呀!所以我地搬左出來之後關係係好左!起碼唔會日日話我地夜返!
任何地方同樣的你,
有人把你抬得很高,
有人把你眨得很低,
有價值的東西,
不要管別人怎麼看,
關鍵是自己怎樣看自己~

男爵府

赤死人......
不過為左亞B同我既幸福......無計啦!

原帖由 annababe 於 10-5-26 07:12 發表
樓價咁高,租金都唔會平得去邊

男爵府

我希望我99都明白啦......分開住係為左更好既關係......

原帖由 goosema 於 10-5-26 07:49 發表

係呀!所以我地搬左出來之後關係係好左!起碼唔會日日話我地夜返!

首頁
23456...9

尾頁

跳至