親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 dlh525 於 10-7-20 13:39 發表
請問游水外有冇其他酒店活動玩??

仲有球類活動, 同埋有 show 睇, 當然要錢啦, 你可以上酒店網睇下資料

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 ann8 於 10-7-18 23:52 發表
我今日問中旅,佢話我2大1細要加床$300幾元,我問點解?佢話滿咗13歲,所以要付加床位費,我想知可不可以唔加床呢,會不會查房和知道呢?池畔親水區和半山池畔親水區有可分别. ...

你只係同中旅買套票的, 對嗎? 其實到時你間房住幾多人都唔會有人check 架, 講就緊係話 over 11歲要收錢啦, 但無人會查房架 ma, 不過池畔親水房就只得一張大床架咋, 如果一個小朋友唔係太大都應該可以同埋訓o既, 不過你個小朋友都 13歲又好難同床喎

公爵府

畀面勳章

回覆 1# bobo 的文章

BOBO, anna 8, 我都是加床架, 因為都不是太大. 我想你一是加床, 一是睡地下咋. book多間房又唔抵bor.

複式洋房

也可以直接email給517:[email protected]

原帖由 wingyee_ma 於 10-7-19 23:54 發表
我想係517.com book, 伍入唔到去.

請問佢地打比你係唔係講廣東話?

我唔識普通話的.

別墅

三正半自助晚歺好不好?

別墅

三正半自助晚歺好不好?

別墅

三正半池畔

酒店按金要幾錢,三正半池畔

男爵府

半山池畔亲水大床房 / 池畔亲水大床房 有什麼分別?

早,午,晚都是自助餐嗎? 120CM 以下費用?

公爵府

畀面勳章

回覆 1# bb12345 的文章

ANN8: BOOK517, 到酒店COUNTER先比錢.不用比按金. 自助晚餐未食過, 早餐OK LA.

bb12345 :我問過酒店, 只是同池畔親水一樣, 一張大床可以直接跳落水. 我想貴D因為新Dqggy .三餐都吃自助餐, 好HEAVY WOO. 我都是吃2中餐, 1自助餐(早)及1西餐咋.

子爵府

好媽媽勳章

三正果d 泵骨得唔得嫁, "乾淨"唔"乾淨"?

別墅

請問517係唔係收人仔價錢,同中旅平幾多,中旅hk$1400.

子爵府

我肯定係呢四間,因為我寫得左,下次諗住book,不過你想book 要之前同酒店講聲或註明,因為我去到時酒店職員講呢幾間有人book左........

原帖由 bobo 於 10-7-20 16:51 發表

hihi, 我都係岩岩去完返來, 我住 2140 果邊呀, 比你遠, 今早有朋友問我近主池滑梯果邊幾號, 我講錯比佢聽可能係 215x or 216x, 請問, 你係咪 sure 對主池係 212x 果批呢? 我要話返比朋友知, 費事點錯佢, tks ...

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 ann8 於 10-7-21 01:01 發表
酒店按金要幾錢,三正半池畔

我之前係 517 book o既, 台前付款, 池畔親水房本身房價係 rmb1350, 當日 check in 台前比左 rmb 2000, 咁你大概知按金幾多啦

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章

bobo

除左係酒店游水,出面有無地方旅遊?

原帖由 bobo 於 10-7-22 11:58 發表

我之前係 517 book o既, 台前付款, 池畔親水房本身房價係 rmb1350, 當日 check in 台前比左 rmb 2000, 咁你大概知按金幾多啦

別墅

如果book房,有無指定可以book邊間房,池畔房最好是邊間房好d靜d佢離永池唔遠thx.請提供.

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 水晶樹媽媽 於 10-7-22 13:13 發表
bobo

除左係酒店游水,出面有無地方旅遊?

因我自己是自駕, 所以入住當晚我無係酒店食飯, 我出左外邊搵食, 所以順便行左陣街, 去左一間幾大o既超市行, 果邊條街正式名就唔太記得啦, 我食飯果度就叫振興圍廣場, 超市果條街都係果度附近(好似5-10分鐘車程), 因我是用 gps o既, 所以我只記得好似係由酒店車場出口轉左,

首頁

尾頁

跳至