自由報料

跳至

首頁

尾頁

別墅

o係Bangkok買Levi's牛仔褲??

o係Bangkok買Levi's牛仔褲係咪真係抵??
d款會唔會舊d呢??
thanks.

男爵府

Re: o係Bangkok買Levi's牛仔褲??

抵架,我買條599唯返都係3佰幾蚊,老公條513都係3佰蚊,平香港成半 但一定要試,因為條條既cutting都唔同

大宅

無錯一定要試, 因為我係香港買著開25吋腰, 但BANGKOK買GE 25吋腰就好似細左D.
Carson's birthday in January 2000.

別墅

我次次去泰國(曼谷,布吉)實掃Levi's牛仔褲,舉例泰國買條505俾老公約$3XX,香港賣$5XX,遇上有特價牛仔褲款分分鐘唔駛$200,同埋買得多嘢可以退稅,計落點都平過香港,但size同香港有分別,一定要試.
Siam商場地下嗰間Levi's專門店比較多款揀.

複式洋房

Hi YammieMak,

" Siam Centre " or Siam Discovery?
謝謝!

[quote]
YammieMak 寫道:
我次次去泰國(曼谷,布吉)實掃Levi's牛仔褲,舉例泰國買條505俾老公約$3XX,香港賣$5XX,遇上有特價牛仔褲款分分鐘唔駛$200,同埋買得多

侯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章

每個國家cutting 都唔同,一定要試

別墅

多謝各位回應!! 一於去掃番幾條先!!

複式洋房

係咪真貨?幾多錢先可以退稅?

別墅

yuanli
o係專門店買,就唔驚係假貨la!!

首頁

尾頁

跳至