跳至

首頁

尾頁

大宅

如題......
最好在九龍區

大宅

我搵左好耐只知有兩間, 一間在銅鑼灣,我都怕遠所以無去;另一間就係jasmina, 專做孕婦按摩,在油麻地,但幾貴,不過因為腰骨太痛,我都係join左.

大宅

請問佢幾多錢架, 單次計 or 一定要join package?

原帖由 littlepigmiu 於 10-5-27 23:30 發表
我搵左好耐只知有兩間, 一間在銅鑼灣,我都怕遠所以無去;另一間就係jasmina, 專做孕婦按摩,在油麻地,但幾貴,不過因為腰骨太痛,我都係join左.

別墅

Can I ask ask where is the one in 銅鑼灣 nei???
I live in HK side nei..
ths ths..

原帖由 littlepigmiu 於 10-5-27 23:30 發表

大宅

銅鑼灣我找到一間, 我唔知可否在此post店名, 你去yahoo search "銅鑼灣孕婦按摩', 第二條link 0個間就係

我就去左九龍0個間jasmina, 試做價$500/90mins, 後尾join 左個course, 計番其實要$588一次(都係90mins), 但後尾同朋友講開, 原來佢地用0既按摩油係好野泥架(professional use for pregnancy), 朋友話咁都算值, 我就開心哂~ (開頭我都覺得貴架,但腰骨痛, 無辦法!)

我諗都係要join course, 因為單次計的話, 除左試做價, 一定超貴....

大宅

原帖由 littlepigmiu 於 10-5-28 17:03 發表
銅鑼灣我找到一間, 我唔知可否在此post店名, 你去yahoo search "銅鑼灣孕婦按摩', 第二條link 0個間就係

我就去左九龍0個間jasmina, 試做價$500/90mins, 後尾join 左個course, 計番其實要$588一次(都係90mins), 但 ...

咁但係要買幾多次先叫做 package 呢?要唔要成幾萬蚊架?

大宅

佢初初sell我話要20次, 我最後只肯join 15次, 因為計番一個星期去一次大約做到生law...20 次我覺得太多. 但10次佢就話做唔到咁平....最後total $8,xxx (諗起又肉痛...... ) 其實最近咁多yoga 倒閉, 都少少怕join 呢d course, 但又無得每次計....所以真係應該比我地d 消費者多d保障....(講講下離左題添!)

別墅

Ths ths.... i searched already.. thank you...

原帖由 littlepigmiu 於 10-5-28 17:03 發表

我就去左九龍0個間jasmina, 試做價$500/90mins, 後尾join 左個course, 計番其實要$588一次(都係90mins), 但 ...

大宅

I tried the CWB one yesterday. Felt quite good! And she didnt sell me for package. I think I will try again but wont go frequently.

大宅

九龍果間有無淨係for腳部按摩架? 因為主要想做下身..大小腿咁..

8w1d 1.69 cm  9w3d 2.62 cm 12w2d 5.68 cm
17W1d 11.42 cm

我的孕記

大宅

佢叫就叫做 "body"...不過我諗可以request 佢幫你做多d下身掛....我次次都同佢講邊度tired d

你可以試下打電話問下0既....

原帖由 Grace427 於 31-5-2010 13:25 發表
九龍果間有無淨係for腳部按摩架? 因為主要想做下身..大小腿咁..

子爵府

趣教勳章 叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

咦,點解要專登搵 "孕婦按摩" ?
我本身未有BB之前已經好中意按摩,join 左按摩 package 已經好耐,就響普通美容院之嘛。計落大概百零蚊45min,我唔記得正確係幾多錢,大概130蚊以下左右啦。我係5個月咁上下先至再入美容院,只需話比佢地知我有左,佢地就會同按摩姐姐講,唔會叫你扒響度,只會按頭、手、腳,及用反無香味橄欖油幫我按。我記得佢地話好多大肚婆都有上美容院按摩及facial,佢地會幫我地揀適合的黎做。不過真係要過左5個月先好去按喎,咁樣會安全d。

大宅

我之前無去開美容院massage,多數上大陸. 有左之後就想找"孕婦按摩", 覺得安全d. 我有問過有咩分別, 其實主要因為大肚時有d 穴位唔按得. 另外我去"孕婦按摩"就用番專業for 孕婦用的按摩油(無香味/精油)泥按, 再加上佢張床有個'hole' for 扒響度按, 咁會全面d舒服d

大宅

係呀, 一般按摩師未必知d穴位, 有d美容院唔會幫大肚婆做按摩. 因為最攰係條腰. 如果有學過孕婦按摩的會按埋腰背頸但識得就咁囉.

我都有繼續做facial, 個美容師就唔會好似以前咁幫我按肩頸, 係咁2掃下.

禁止發言

大宅

pandaZ, 你係咪去油麻地?我試過哂油麻地三個技師的手勢,需要advise的話可問我~

原帖由 pandaZ 於 2-6-2010 19:23 發表
我都book咗嗰間jasmina,星期五做,我都唔敢亂去美容院,我知道外國elemis做孕婦按摩好pro,elemis間spa喺香港,我住九龍,一問之下佢介紹我去呢間,原來佢有elemis獨家床,按摩油,同手勢都教埋,咁我先放心做,雖然真係貴過普 ...

複式洋房

我都係去依間 我個'package' 係$2000 5 次...

大宅

原帖由 ivyivyivyivyivy 於 10-6-5 18:05 發表
我都係去依間 我個'package' 係$2000 5 次...

你指Jasmina定銅鑼灣嗰間呀?

大宅

我淨係想按腳..有無平正既介紹? pls pm me!thx!

8w1d 1.69 cm  9w3d 2.62 cm 12w2d 5.68 cm
17W1d 11.42 cm

我的孕記

民房

千祈唔好去JASMINA做孕婦按摩,佢地呃人架,我有朋友識佢地係裏面做,D師父冇TRAINING過不突止,又話用ELEMIS油同你按都係假架,大家要小心

首頁

尾頁

跳至