自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

果個位置打算點呢?仲點會有人行?彈出成廿呎。

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 77777 於 10-5-28 15:01 發表

三 大 自 殺 鬼 下 場 大 揭 露第 一 類 : 跳 樓 鬼
死 時 慘 況 :
跳 樓 自 殺 的 人 , 往 往 因 為 下 墜 時 震 盪 過 劇 , 在 空 中 已 經 失 去 知 覺 , 到 身 體 落 地 的 時 候 ...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢兩個商場我都會間唔中去, 好多人行架, 有好多都係小朋友...

伯爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 陪月勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

原本今晚朋友約去果度食飯, 依家即刻改地點mouth:

子爵府

只有存在愛人,聖靈的心,寬恕,體諒就能快樂!

侯爵府

幾點鐘發生,我4pm去火車站坐火車去一田都唔覺有事發生,我平時成日都行新世紀,好彩唔係現場,唔係實嚇死我

子爵府

唔好再有人睇唔開啦, 見到呢D 新聞好心UP.

水晶宮

畀面勳章

原帖由 77777 於 10-5-28 15:01 發表

三 大 自 殺 鬼 下 場 大 揭 露第 一 類 : 跳 樓 鬼
死 時 慘 況 :
跳 樓 自 殺 的 人 , 往 往 因 為 下 墜 時 震 盪 過 劇 , 在 空 中 已 經 失 去 知 覺 , 到 身 體 落 地 的 時 候 ...

大宅

好媽媽勳章

水晶宮

環保接龍勳章

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

點解咁唔識諗.....

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 circle119 於 10-5-28 08:09 發表
辦法總比困難多

我鍾意這句,正面啲!

男爵府

原帖由 mandyyee 於 10-5-28 08:23 發表
唉~~見到既人~真係會嚇親~如果係小朋友見到仲大件事

如果比我見到就死,我一定同呀女一齊,e+真係唔敢去d咁高(多層)商場囉!

大宅

if mood --> down, easy to feel painful at heart; really difficult to feel alive...
I know some people who are lucky & happy are difficult to understand why people commit suicide!
So I won't blame the people who kill themselves & respect their choices!
I really understand what they feel because I'm feeling blue too; sometimes I really hope that die during sleeping very soon!

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

每個人都會有失意的時候, 唔會有人一生都一帆風順, 就算覺得身邊的人都唔錫您, 最緊要係自己錫自己, 努力, 我信您得架, 起碼您肯講出來, 記住, 您唔會係最好, 不過又好難做最衰個個.....好好的活著, 就是對命運最大的報復, 有好多野係要靠自己去克服....

原帖由 WMTSANG 於 10-5-28 18:52 發表
if mood --> down, easy to feel painful at heart; really difficult to feel alive...
I know some people who are lucky & happy are difficult to understand why people commit suicide!
So I won't blame the ...

禁止發言

好媽媽勳章

首頁

尾頁

跳至