自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

妳咁講, 我睇真D色, 又真係幾沉, 冇display 果個咁鮮色, 仲有冇人個29吋都係咁?

原帖由 小迪安 於 10-7-5 12:05 發表
有冇人已經換左29吋硬喼返屋企喇? 我星期六拎左返屋企..之後發覺D色好奇怪呀..好沉咁..跟住D圖案又奇怪..成個喼好假咁呀!! 好似老番咁呀!! 完全同我係萬寧睇20吋實物有差別咁..唔知係咪批貨有問題..定係本身係咁..T_ ...

男爵府

我都有打去, 個姐姐話唔得~

原帖由 TobiMom 於 10-7-6 12:30 發表
我個 20 吋軟喼原本要 9 月 30 取 , 但我尋日打去問 , 話 7 月 尾去旅行 , 可否提早攞 , 個姐姐好好 , 問我攞單no. , 幫我留起...

我已經攞左 , 個喼好輕身 , 真係幾靚 ...

子爵府

回覆 201# kkvicky 的文章

Me too!
I have 1 26" which the colour is brighter but the 29' has defininte different colour, it's darker. However, the quality of 29" is better than the 26", especially the lock!

大宅

我個 20 吋軟喼原本要 9 月 30 取 , 但我尋日打去問 , 話 7 月 尾去旅行 , 可否提早攞 , 個姐姐好好 , 問我攞單no. , 幫我留起...

請問你係邊間鋪咁好可以提早攞?

大宅

你就好啦, 我打去問佢話唔得呀

男爵府

我個 29 吋喼原本要 8 月 20 取 , 但我打去 話 8 月 去旅行 , 可否提早攞?
結果,尋日收到sms,叫我21-23/7 去 diamond hill 攞,已經攞咗lu.
d 色係有d沉,同埋圖案有d唔清咁!

子爵府

叻叻勳章 畀面勳章 親子達人勳章

我喺街都見過人地個米奇喼,d色真係沉d,唔靚,唔知可唔可以退貨?!

別墅

我未見過display果個, 但早兩日阿嫂攞左個比奶奶, 我都覺得奇怪, d 圖案有d濛濛地唔清晰 .. 我仲以為果款係咁

王國長老

至尊種植勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 陪月勳章 爸B勳章 王國長老 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 魅力王子 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 christina 於 10-7-5 22:44 發表
吓, 咁遲D取, D貨唔知會否咁差架

唔係喎,我第一批攞D色好靚喎,同佢吉吉島賣嗰D一樣架!!!

大宅

我喺街都見過人地個米奇喼,d色真係沉d,唔靚,唔知可唔可以退貨?!

男爵府

我都換左啦,29寸hard case!我覺得幾好呀!夠輕夠大!

樓下,請問你未換果個幾大?軟定硬?如果你唔要換比我啦!

quote]原帖由 IPSHIRLEY 於 10-7-23 23:10 發表
我喺街都見過人地個米奇喼,d色真係沉d,唔靚,唔知可唔可以退貨?! [/quote]
親子王國以外之連結已被刪除

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

有無攞左 29吋既MUMMY 見D 色沉左可以打去投訴, 因為佢地未通知我去攞貨. 我未見實物. 如果佢地比D "次貨"我地, 我地好唔抵架

大宅

瞓得好勳章

想問吓大家29吋個隻係咪冇ABC貼紙同米奇手型行李牌架??

伯爵府

認識瑞士牛牛第一回

原帖由 mandy1012 於 10-12-5 02:09 發表
想問吓大家29吋個隻係咪冇ABC貼紙同米奇手型行李牌架??

我唔覺我個個有, 上個wk 用黎去seoul, 可以裝好多野, 不過成日好似close得唔好, 有條gap 咁, 要整好多次先close 得好, 我同老公都認為比$出去買d quality 一定無咁差, 以後都唔會同萬0買, 仲有同一條運輸帶上有幾個同款mickey, 遇左同人撞, 用自己name tab 去識辨最好

首頁

尾頁

跳至