自由講場

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 edea 於 10-5-29 00:45 發表

妳咁肥美, 想睇唔到都難!

牙痛ing, 差不多去典床典席啦. 留番召餅餅俾妳地糟質啦.
食雪糕啦, 一凍解千愁 !

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

伯爵府

原帖由 cathy-tse 於 10-5-29 00:56 發表
盆盆呢.....?????????

盆盆))))))))))))))))))))禾毛制..........D動物耍禾地呀盆盆...................

我地好認真度個新名o架,一d 都無玩...

水晶宮

環保接龍勳章

因為嗰時比阿蛇罰抄課文,所以印象深刻.mouth: mouth:
原帖由 召藥師 於 10-5-29 00:55 發表

認字特警

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原帖由 cathy-tse 於 10-5-29 00:56 發表
盆盆呢.....?????????

盆盆))))))))))))))))))))禾毛制..........D動物耍禾地呀盆盆...................
我地咁認真同你諗個新名....仲考慮埋你另一半....未收你錢tim呀..仲借x遁

水晶宮

環保接龍勳章

原帖由 cathy-tse 於 10-5-29 01:01 發表
妳改"牛屎仔"啦........我就改"屎塔蓋"...........
咁盆盆雯改"洗屎盆"啦............

禾地一家"銀"呀

琥珀宮

原帖由 cathy-tse 於 10-5-29 01:01 發表
妳改"牛屎仔"啦........我就改"屎塔蓋"...........

禾地一家"銀"呀
我又矛話要改名....牛屎仔咁好聽...睇怕好多人用左啦....

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

禾地一家"銀"呀

笑到眼淚水都出埋~
一於就咁決定啦~
等我可以認到你哋~:lol

禁止訪問

琥珀宮

原帖由 cathy-tse 於 10-5-29 01:15 發表
細細聲妳知....出面有條油用咗"可樂仔".啦....我要改"可樂小姐"...........

、大塵呀.........大塵.......禾要改名呀
你點都要再同我深情再對話呀大塵.......... ...
點改都矛用啦 ! 大塵唔會rooming 打返香港架嘞 (collect call 加件蛋洽或者可以考慮) , 你改咩名, 只要一出聲, 化左灰我都認得你啦

禁止訪問

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 cathy-tse 於 10-5-29 01:15 發表
細細聲妳知....出面有條油用咗"可樂仔".啦....我要改"可樂小姐"...........

、大塵呀.........大塵.......禾要改名呀
你點都要再同我深情再對話呀大塵.......... ...

喂~你少咗個字呀~
係大塵深情〝好〞再對話呀~

琥珀宮

原帖由 cathy-tse 於 10-5-29 01:20 發表
水料啦!!!!!!咁就笑C????.........

我都未同禾盆盆分色.........."屎"之家粥將來係BK既地位一定要高人一等.........再者我地係要入住"眞豬公"為我地既大前題 ...
為左入住真豬公...你...你竟然以屎為伍...真係世風日下....(令我諗起甘大比個囡個chanel袋.....)

禁止訪問

禁止訪問

琥珀宮

原帖由 cathy-tse 於 10-5-29 01:26 發表
禾改得.......妳休想唔改名..........

妳係BK一名頭馬....sorry 係頭牛
我唔牛精時都好溫柔架 .....如果局改, 我打算改做 "牛瘟油"

禁止訪問

公爵府

好媽媽勳章

原帖由 cathy-tse 於 10-5-29 01:30 發表

呀........妳又係有我一半聰明

你的人格如何,你的人生亦必如何!

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至