自由報料

跳至

首頁

尾頁

男爵府

如上.
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

原帖由 ck1656 於 10-5-29 18:37 發表
如上.

粉紅色就週圍都有 , 就連街市都見過.....
粉藍色就要去賣跳舞用品專用店 , 因街外比較少見 ,
你係邊區 ??? 我睇下邊到方便你 :loveliness:

男爵府

我住荃灣區, 我都見好多粉紅色呀, 但搵唔到粉藍色.

原帖由 洛婷 於 10-5-29 18:40 發表
粉紅色就週圍都有 , 就連街市都見過.....
粉藍色就要去賣跳舞用品專用店 , 因街外比較少見 ,
你係邊區 ??? 我睇下邊到方便你 :loveliness:
我的曳豬囡囡在浸會順產出世架 ! 3.05kg-Oct 04; 4.9kg-Nov 04; 6.1kg-Dec 04; 6.8kg-Jan 05; 10.3kg-Dec 05; 12.0kg-Jul 06; 14.0kg-Jan 07; 14.6kg-Jun 07; 16.2kg-Jan 08; 17.6kg-Jun 08; 19.0kg-Jan 09;  19.8kg-Jun 09; 22.4kg-Jan 10; 22.6kg-Jun 10

水晶宮

原帖由 ck1656 於 10-5-29 18:47 發表
我住荃灣區, 我都見好多粉紅色呀, 但搵唔到粉藍色.

最近 :

陳婷舞蹈用品中心: 九龍深水埗元州街126號2樓(近寶血醫院)
Tel:23746291/23874612

其他大多數係香港區/九龍區

水晶宮

你去之前最好打個電話問問 ,
免得白行

男爵府

Thanks a lot.

頭先打去問, 佢話要入會架, 周日又唔開喎. 平時收六點半我都未收工啦

水晶宮

原帖由 ck1656 於 10-5-29 19:11 發表
Thanks a lot.

頭先打去問, 佢話要入會架, 周日又唔開喎. 平時收六點半我都未收工啦

係呀 ??? 因好耐冇去買野

咁去另外一間係佐敦 (三星舞蹈用品公司)
地址:
香港九龍彌敦道216-218A恆豐中心 1/F, 16舖
tel : 2736 6691

依個一定唔洗入會 :loveliness:

水晶宮

仲有其他幾間 , 你睇睇

http://www.balletbackstage.com/html/products/brands/brand.html

男爵府

我女之前係ccdc個度學,佢個套係粉藍色.連埋沙裙外套都係一樣色
不過心口有ccdc既綉花,細細字咁

水晶宮

原帖由 princess_kiki27 於 10-5-29 23:04 發表
我女之前係ccdc個度學,佢個套係粉藍色.連埋沙裙外套都係一樣色
不過心口有ccdc既綉花,細細字咁

你係咪要幫返 ccdc 買 ???
正如王仁曼果 d 衫 , 出面買唔到佢果隻色 ,
一定要係佢到買 !!!

子爵府

水晶宮

一般平時練習 , 好少著到呢 d 款 ,
我諗樓主應該係粉藍色 body + 腰帶 ???

子爵府

原帖由 洛婷 於 10-5-29 23:24 發表

哈哈, 原來呢種會太勁呀~ 揾到另一款喎~ $19咋!

男爵府

哈哈, 呢件真係好靚喎.

男爵府

yes, 我囡係要粉藍色body加莎裙.

因為................去年玩玩下著粉紅色,今年升班了不用校內試著粉藍色, 我想佢明年考試Grade 1時才要買白色
橫點佢今年著粉藍色便ok, 考試才要跟規定, 咪買條平平地粉藍色玩下囉.

但粉藍色又唔易搵喎.....煩.

原帖由 洛婷 於 10-5-29 23:24 發表

首頁

尾頁

跳至