影視娛樂

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

侯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

睇完套書上黎講下同同劇有冇唔同,等我又去買黎睇下先,係米一本過?
原帖由 outdoor 於 10-9-20 12:22 發表
中了歐辰毒,剛剛買了套書睇!!

男爵府

好的,全套分三本,本書好貴,$93/本,但現在天地7折 $65.10/本。現在睇了第一冊一半,睇書detail好多,會明啲。

原帖由 polarbb 於 10-9-20 21:54 發表
睇完套書上黎講下同同劇有冇唔同,等我又去買黎睇下先,係米一本過?

伯爵府

好媽媽勳章

好睇

大宅

實在超培歡少爺啦!

禁止訪問

男爵府

黃曉明係好靚仔,不過我超喜歡歐辰!
本小說都很好睇,大至上套劇都好跟原著,除了第三冊改動比較多。但我喜歡套劇多啲。

公爵府

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

弊啦, 唔通我唔正常, 我都係鍾意洛熙多D, 可能我膚淺鍾意靚仔, 唔係幾鍾意少爺 (淨鍾意佢咁有錢). 煲到尾段睇得好唔開心, 以後唔會翻睇呢套戲.

但連我老公都話少爺好d.
同埋我地都覺得真正的主角係劉錫明, 無佢後生咁風流就無故仔講, 拍續集就無謂, 拍前傳都仲可以, 不過要搵過個人做佢個角色至得. 佢講果段咩人生總會遇到一個人....好似講緊倪 x 咁. 唔係好明點解要扮劉華到呢種程度.

男爵府

我終於煲哂全套劇, 我覺得歐辰比較吸引我多d.

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

十卜你, 我都鐘意洛熙, 可能黃曉明靚仔演有關, 雖然我最近先開始睇J2, 反而我唔鐘意少爺何潤東(我第一次睇他, 覺得他唔係好識做戲 ), 我忍不住上網睇了結局, 唔鐘意夏沬最後同少爺一齊!
原帖由 w_y 於 10-10-20 09:51 發表
弊啦, 唔通我唔正常, 我都係鍾意洛熙多D, 可能我膚淺鍾意靚仔, 唔係幾鍾意少爺 (淨鍾意佢咁有錢). 煲到尾段睇得好唔開心, 以後唔會翻睇呢套戲.

但連我老公都話少爺好d.
同埋我地都覺得真正的主角係劉錫明, ...

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

煲左一半,我暫時揀洛熙,有DD係因為佢真係幾慘下......

大宅

睇哂都係中意洛熙,但聽到比較多人中意少爺,由頭到尾都係洛熙吸引到我,呵呵!

雲母殿

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 玩具勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

原帖由 doubles 於 10-10-24 01:22 發表
睇哂都係中意洛熙,但聽到比較多人中意少爺,由頭到尾都係洛熙吸引到我,呵呵!

我都睇哂~
仍然係洛熙

大宅

我都有買書及漫畫, 不過我買大陸版平好多..

原帖由 outdoor 於 10-9-21 15:55 發表
好的,全套分三本,本書好貴,$93/本,但現在天地7折 $65.10/本。現在睇了第一冊一半,睇書detail好多,會明啲。

男爵府

睇完22集,我個人仍然都係鍾意洛熙同夏沫,雖然少爺真的對夏沫很好。

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 bryanmama1 於 10-10-25 10:56 發表
睇完22集,我個人仍然都係鍾意洛熙同夏沫,雖然少爺真的對夏沫很好。
me too, 我都係洛熙的支持者, 然少爺係好, 但夏沫始終係愛洛熙多d, 洛熙係輸在醒覺得太遲, 若他一早發現"斗"正愛的方法, 他與夏沫便會幸福好多了
300년이 지나도 당신을 사랑겠습니다.

水晶宮

依家睇到十六集....兩個男主角角色我都好唔鐘意!大男人都死,懶係咁...又唔尊重女性...搞到無咩mood去睇落去添...

水晶宮

原帖由 mickeyeva 於 10-10-20 17:44 發表
十卜你, 我都鐘意洛熙, 可能黃曉明靚仔演有關, 雖然我最近先開始睇J2, 反而我唔鐘意少爺何潤東(我第一次睇他, 覺得他唔係好識做戲 ), 我忍不住上網睇了結局, 唔鐘意夏沬最後同少爺一齊! ...

何潤東個樣同個格實在俾人感覺太忠直太過乖仔喇!我初頭睇第一集都仲以為佢响呢套劇會玩突破,會全程奸落去,,,點知好失望,原來佢都係要做忠既...

呢套劇三個主角演員我都好鐘意...兩個男既勁靚仔...大S雖則唔算十分靚女,但我係幾鐘意佢...佢幾識做戲.至掂都係佢成卅幾歲,依家叫佢演高中十五六歲都仲好得...呢下真係幾佩服佢...我諗依家D女星唔係個個都可以做到.

首頁

尾頁

跳至