自由講場

跳至

首頁
12345...6

尾頁

大宅

醒目開學勳章

原帖由 mydearbb 於 10-5-31 19:59 發表

其實,我都不明白..點解佢老豆不管教佢

就算做MODEL,都不要做得太暴露,太出位啦
有辱宗親,祖宗嘛..
有無窮得咁緊要呀?? 發錢寒..
(又話潮州男人好要面既??)

周秀娜,其實佢有過另一條路
所以,我奇怪佢老豆老母..不 ...

真係好影響下一代!個個以為除幾件衫,影幾張相,,就搵到大把錢...

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

呢個周小姐會唔會有一日後悔呢 ?

搞到咁cheap, 將來承唔承受到呢?

睇下狄娜幾廿歲甚至瓜咗都仲俾人攞番d艷照出嚟;廿幾歲時唔醜,幾廿歲都唔覺得面紅咩

做阿姑都話收山埋街食井水,做到佢咁揚,過唔過得世呀
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

有人Buy,冇計,剝得樂意,買的願意,社會風氣如此,只怪媒體不停造就呢d雞味濃郁北姑以蛇貓狗拍攝模式搵大錢。同阿蕉不能相題並論,皆因一個有錢收。
原帖由 金菠蘿 於 10-5-31 19:05 發表
唔明點解冇渠道投訴呢位核突人物
次次出親嚟,都係意識不良..今日張報紙
佢著住件疑似睡衣,,含住條蛋卷..不知所謂
下次佢含住條香蕉,又話食蕉好有益都得架啦?

真係好唔明而 ...

港英餘孽生活態度~係咁牛精架喇~點吖

大宅

醒目開學勳章

原帖由 dj.hkhk 於 10-5-31 20:22 發表

睇下狄娜幾廿歲甚至瓜咗都仲俾人攞番d艷照出嚟;廿幾歲時唔醜,幾廿歲都唔覺得面紅咩

做阿姑都話收山埋街食井水,做到佢咁揚,過唔過得世呀 ...

我朋友個女讀出名既女校,班裡面既同學好多都孭lv返學,,,
個袋唔係佢地屋企人買,,而係出去被龍友氹話影啲相去應徵做靚模,,你話吖!

大宅

醒目開學勳章

原帖由 牛精仔 於 10-5-31 20:28 發表
有人Buy,冇計,剝得樂意,買的願意,社會風氣如此,只怪媒體不停造就呢d雞味濃郁北姑以蛇貓狗拍攝模式搵大錢。同阿蕉不能相題並論,皆因一個有錢收。 ...

我只係話"如果係咁阿嬌就唔駛匿埋"
絕對唔係話阿嬌無做錯!!
一個有錢收,,另一個都有野high呀?

男爵府

唉,究竟恨個lv定恨做
THE CORDS ARE NEVER REALLY CUT.

男爵府

唉,究竟恨個lv定恨做靚模呀!乜而家女仔咁㗎,我女好細咋好驚呀
原帖由 金菠蘿 於 10-5-31 20:29 發表

我朋友個女讀出名既女校,班裡面既同學好多都孭lv返學,,,
個袋唔係佢地屋企人買,,而係出去被龍友氹話影啲相去應徵做靚模,,你話吖!

珍珠宮

好媽媽勳章

原帖由 dj.hkhk 於 10-5-31 20:22 發表

做阿姑都話收山埋街食井水,做到佢咁揚,過唔過得世呀 ...

狄娜又唔同,人地有智慧,呢D點同狄娜比

水晶宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

有人Buy,冇計,剝得樂意,買的願意,社會風氣如此,只怪媒體不停造就呢d雞味濃郁北姑以蛇貓狗拍攝模式搵大錢。同阿蕉不能相題並論,皆因一個有錢收。 ...

大宅

醒目開學勳章

原帖由 dj.hkhk 於 10-5-31 20:35 發表
唉,究竟恨個lv定恨做靚模呀!乜而家女仔咁㗎,我女好細咋好驚呀

你睇個啲rainxow一時又話讀夜校,讀讀吓咪出嚟搵錢...
根本而家啲風氣歪哂,,,
唉...有乜法子...本本雜誌都係什麼皮薄巨胸...
波濤胸湧襲沙灘....

伯爵府

相比起黎, 我覺得娜姐比呢位好好多喎...

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20100510/00282_001.html

水晶宮

環保接龍勳章

大宅

醒目開學勳章

原帖由 050109 於 10-5-31 21:08 發表
相比起黎, 我覺得娜姐比呢位好好多喎...

http://orientaldaily.on.cc/cnt/entertainment/20100510/00282_001.html

邊位娜姐?點解呢?

洋房

我都覺得佢好討厭..
成日露呢樣露果樣

伯爵府

原帖由 金菠蘿 於 10-5-31 21:14 發表

邊位娜姐?點解呢?

你開條link黎睇下呢位o靚模媽咪先啦

大宅

醒目開學勳章

原帖由 lambaby11 於 10-5-31 21:16 發表
我都覺得佢好討厭..
成日露呢樣露果樣

露都唔緊要,但係佢露得比較意識不良..撐大對脾含蛋卷,,,
見到佢作嘔,,個樣成個男人咁,,唔知以為佢係人妖...

公爵府

我仲以為香港D男人唔夠奶水

大宅

醒目開學勳章

原帖由 050109 於 10-5-31 21:19 發表

你開條link黎睇下呢位o靚模媽咪先啦

點解呢?呢位都話唔會太暴露個喎!
不過起碼佢唔係意識不良囉!

大宅

除不突止, 仲要d意識仲衰過上次.

男爵府

鬼叫有市場咩...

首頁
12345...6

尾頁

跳至