自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

冬日勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

屈臣氏高達10%回贈
吉之島高達10%回贈

http://www.hsbc.com.hk/1/2/special/chinese/cards/prom182?WT.ac=AMH_PFS_PWS_1006_HPB_M_GRDSAL_01_C
:wave: :wave: :wave:

男爵府

上次萬寧果單d回贈好似都未回俾我們. 有冇媽咪己收到回贈呢?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

萬寧未收到,之前打左去問,佢話大概6月囉

大宅

好媽媽勳章

要簽400先有40回贈...麻麻地...

thanks

別墅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有無上限回贈金額? Thanks~

大宅

Maximum rebate $40 per week.... ..... Last time Mannings seems to be $80?!

大宅

好媽媽勳章

大宅

係咪唔駛登記?
Hei-Hei

男爵府

唔筍喎, 買>$400 先得 $40 x 4個星期
仲要唔准買coupon :;pppp:

男爵府

tks.

複式洋房

Thanks. So good, as I can go to buy milk powder (but should at least buy 3 cans each time).

伯爵府

好媽媽勳章

Thanks.

男爵府

唔准買coupon? 奶粉成日無貨, 甘咪好難拿到著數...

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 開心吸收勳章 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

Thanks!

複式洋房

回覆 1# Sallyb1a 的文章

Thanks! 會去商務睇吓先,舊年都買咗千幾蚊書!

雲母殿

虎到金來勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 想生BB熱投 DHA勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 hashtag影視迷勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

洗唔洗打電話登記呢??

複式洋房

唔駛

原帖由 wcpcelia 於 10-6-1 19:44 發表
洗唔洗打電話登記呢??

伯爵府

好媽媽勳章

我20/6去咗吉吉島, 原來有2條鐵通d睡衣有75折, 我掃咗件.

珍珠宮

2024年龍年勳章

原帖由 Martina 於 10-6-1 10:42 發表
唔筍喎, 買>$400 先得 $40 x 4個星期
仲要唔准買coupon :;pppp:

其實簽卡張收據都無寫你買乜﹐HSBC又點知我買cash coupon呢?

男爵府

因為 買 佢地d coupon 係比cash 架...又點可以簽卡??

首頁

尾頁

跳至