跳至

首頁

尾頁

男爵府

好凍呀,我而家用緊暖水袋敷腳呀,全屋好似密室咁呀,聽日仲cold呢,大家小心身體呀~
希望x'mas唔好咁凍啦,我plan左好多outdoor活動,唔想cancel

http://kawaii-kids.com/

伯爵府

今日6度咋 不過唔知係唔係我e+脂肪肥油多,我又唔覺好凍wor 凍d x'mas好feel 嘛~
anyway睇返天文台預測x'mas應該回暖返d,enjoy holidays!!!!
原帖由 zzzlam 於 10-12-17 00:28 發表
好凍呀,我而家用緊暖水袋敷腳呀,全屋好似密室咁呀,聽日仲cold呢,大家小心身體呀~
希望x'mas唔好咁凍啦,我plan左好多outdoor活動,唔想cancel

男爵府

hi hi, 好耐無上黎啦, 26 dec boxing day會凍返, 大家小心身體, 我都安排左一連串活動, 希望大家有個開心快樂的聖誕節, 我29 dec會返工架, 有冇人係到呀

Merry Christmas

原帖由 Secure 於 10-12-17 09:33 發表
今日6度咋 不過唔知係唔係我e+脂肪肥油多,我又唔覺好凍wor 凍d x'mas好feel 嘛~
anyway睇返天文台預測x'mas應該回暖返d,enjoy holidays!!!!
...

伯爵府

i will be here on 28 dec
merry x'mas to u all
原帖由 米之連媽媽 於 10-12-23 11:52 發表
hi hi, 好耐無上黎啦, 26 dec boxing day會凍返, 大家小心身體, 我都安排左一連串活動, 希望大家有個開心快樂的聖誕節, 我29 dec會返工架, 有冇人係到呀

Merry Christmas

...

伯爵府

happy new year & all the best in 2011 ~

侯爵府

Happy New year 2011

伯爵府

long time no talk~
今日年30晚,等我同大家拜個早年:
祝大家兔年身體健康,萬事如意,新年進步!!!恭喜恭喜!!!

男爵府

HI~
都應該無人
入黎清雜草, 打針吊命!

大宅

又來say hi hi hi ~ 依家真係買小見小. 個個都好busy , 上左小一真係日日時間不夠用.
mouth:
家姐~妹妹

首頁

尾頁

跳至