跳至

首頁
12345...34

尾頁

大宅

仲未做呀,都唔係好知點攪好,係喎,你地係邊個網

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-3 10:47 發表
hi hi
morning
我想問下你地開始左做小朋友個portfolio未呀, 我都未知從邊到做起好
VANNA & BEVERLY i love u
My homepage is

http://www.baby-kingdom.com/?154716

男爵府

gargar
我第一輪都未諗掂呀, 但就一定係跨區 = 港島區既學校
原帖由 garfield123 於 10-6-3 12:44 發表
午安!
你地唸掂第一輪揀邊間學校未?我仲未唸掂!唉!

男爵府

celia
醒目, 因為去到over 2,000個post, secure我地既睇場就會幫我地開個新topic架啦
原帖由 celialing 於 10-6-3 13:50 發表
喂喂!?!呢個係咪接住之前個POST架!!
下年就K3啦,好快

男爵府

唔好意思, 我到E+都唔知自己係屬於邊個網
原帖由 celialing 於 10-6-3 13:53 發表
仲未做呀,都唔係好知點攪好,係喎,你地係邊個網

伯爵府

我無撈"睇場"好耐lu wor~ now最多係part time果隻:mrgreen:
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-3 14:12 發表
celia
醒目, 因為去到over 2,000個post, secure我地既睇場就會幫我地開個新topic架啦

伯爵府

if u prefer hk island,唔係wanchai 就係central架la ~2區都好搶手ar
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-3 14:13 發表
唔好意思, 我到E+都唔知自己係屬於邊個網 ops:" /> ops:" /> ops:" />

侯爵府

kit 少今日晏晝 @ school 發燒, 拿拿聲接走佢, 之後睇 e 生, cfm 咗手足口病, 佢只係口出飛之, 個人好攰, 手腳冇紅點 ( 住 ) e 生話佢接觸過手足口病人 + 手 / 足 / 口有其中一度有病徵, 咁就 cfm 係手足口架啦.... 而家要放 7 日病假

伯爵府

take care & hope kit kit get well soon~
btw,想問多樣手足口病except you mentioned,會唔會成日好口渴架?
原帖由 cubixluk 於 10-6-3 15:45 發表
kit 少今日晏晝 @ school 發燒, 拿拿聲接走佢, 之後睇 e 生, cfm 咗手足口病, 佢只係口出飛之, 個人好攰, 手腳冇紅點 ( 住 ) e 生話佢接觸過手足口病人 + 手 / 足 / 口有其中一度有病徵, 咁就 cfm 係手足口架啦.... ...

侯爵府

原帖由 Secure 於 10-6-3 15:53 發表
take care & hope kit kit get well soon~
btw,想問多樣手足口病except you mentioned,會唔會成日好口渴架?

會架, 因為佢發燒, 但如果佢成口飛之, 連飲水都辛苦架... 而家 kit 少未到呢個階段, 希望佢唔會咁 serious la, 要多 d pray 先得

伯爵府

of course we will pray for kit kit~ hope he get well soon! u also take care 2 ar~
原帖由 cubixluk 於 10-6-4 00:28 發表

會架, 因為佢發燒, 但如果佢成口飛之, 連飲水都辛苦架... 而家 kit 少未到呢個階段, 希望佢唔會咁 serious la, 要多 d pray 先得

男爵府

oh poor kit kit, hope he get well soon
take care
我都好擔心米之連呀, 因為佢近日好鐘意放兩隻手指係咀邊到玩呀
原帖由 cubixluk 於 10-6-3 15:45 發表
kit 少今日晏晝 @ school 發燒, 拿拿聲接走佢, 之後睇 e 生, cfm 咗手足口病, 佢只係口出飛之, 個人好攰, 手腳冇紅點 ( 住 ) e 生話佢接觸過手足口病人 + 手 / 足 / 口有其中一度有病徵, 咁就 cfm 係手足口架啦.... ...

子爵府

PEG,
乜kit少仲左焦呀!咁你地小心d,希望kit少病情唔好太嚴重啦!

伯爵府

唉e+年年5/6月都要擔心一大餐...sigh~
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-4 09:42 發表
oh poor kit kit, hope he get well soon
take care
我都好擔心米之連呀, 因為佢近日好鐘意放兩隻手指係咀邊到玩呀

大宅

哈哈 有睇場又唔錯喎

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-3 14:12 發表
celia

http://www.baby-kingdom.com/?154716

大宅

你快啲上去小學概覽個網度check下啦,我係65架,不過我會係daddy度抽,沙田區,不過都會第一輪同甲部選番深水埗

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-3 14:13 發表
唔好意思, 我到E+都唔知自己係屬於邊個網 ops:" /> ops:" /> ops:" />

大宅

希望kit 少快啲好番啦,明天放假可以睇實佢啦

原帖由 cubixluk 於 10-6-4 00:28 發表

大宅

我都係咁話,我兩個女都好鍾意周圍掂,又鍾意放啲野入個口度架,都唔知點解,話極都係咁架,真係好驚

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-4 09:42 發表
take care

等待驗證會員

唔好意思, 遲佐小小~
新"章"大吉

原帖由 Secure 於 10-6-1 09:48 發表
睇返part 89既topic先發現原來e+係要用一年時間先夠2000posts,開新part wor~
相信呢個part 90 又要再耐d,or直頭要摺埋?
anyway希望多d舊生久唔久都返黎say下hi,幫手吊下0511 呢個topic條命la ...

等待驗證會員

恭喜晒

原帖由 Y's 於 10-6-1 13:34 發表
TOUCHWOOD而家都係3-4個鐘先要換片+餵奶姐, 其他時間仲好FREE~~

伯爵府

第一呀,第一呀,
第一志願呀。

首頁
12345...34

尾頁

跳至