跳至

首頁
56789...34

尾頁

男爵府

係呀, 總括九龍區都係難分D, 香港就真係好clear cut
原帖由 Secure 於 10-6-9 16:15 發表
arm arm睇完你果區又真係好難分wor,唔怪之得你now仲烏sir sir la :lol::" /> ops:" />

侯爵府

原帖由 Secure 於 10-6-8 15:14 發表
我見到你做媒人婆ar

又唔介紹埋我既

男爵府

小學interview唔同幼稚園架啦, 可能佢地根本見唔到其他小朋友intervew既情況, 多數等緊既小朋友就係一間方到等, 每個小朋友自己做interview, 根本無得比較, 所以我估應該影響唔大, 就算係咪當比呀仔一個自己評估既機會, 知道自己邊方面要更加進步lor
原帖由 cubixluk 於 10-6-9 16:22 發表

我唔會比壓力佢呀...
但佢會見到好多小朋友好叻 or 好多野佢唔識, so 驚佢會唔開心囉 ...
因為我屋企呢隻真係豬仔, 我覺得佢讀書資質唔高, 但唱歌跳舞就 ok d 咁囉... so .... 你明啦.... 現實即係現實 ...

男爵府

我有介紹埋你比佢呀, 你都去add埋佢啦
原帖由 cubixluk 於 10-6-9 16:25 發表

又唔介紹埋我既

侯爵府

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-9 16:26 發表
小學interview唔同幼稚園架啦, 可能佢地根本見唔到其他小朋友intervew既情況, 多數等緊既小朋友就係一間方到等, 每個小朋友自己做interview, 根本無得比較, 所以我估應該影響唔大, 就算係咪當比呀仔一個自己評估既機 ...

no ... 陳守仁聽講係 group interview, 要考重組句子等 ( 我隻豬字都唔識多隻, 點重組句子呀 ==" )

so.... 比佢見下世面算囉

侯爵府

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-9 16:23 發表
係呀, 總括九龍區都係難分D, 香港就真係好clear cut

係啦, 我睇我老爺住果樹都睇唔到咩網

男爵府

就算group interview, 我估都唔會叫D小朋友一齊做既, 最多可能初時係group interview, 但之後都係個別考, 如果唔係D老師都無可能認得邊個識答, 邊個唔識答啦

比D信心kit kit, 唔好睇少自己個小朋友, 另外一提, 陳X仁係今個星期五下午2:00開始接受簡介會報名, 中&英文各一場, 自己上綱登記呀
原帖由 cubixluk 於 10-6-9 16:30 發表

no ... 陳守仁聽講係 group interview, 要考重組句子等 ( 我隻豬字都唔識多隻, 點重組句子呀 ==" )

so.... 比佢見下世面算囉

男爵府

secure
我想問你上次去JP, 係去Disneyland or Disneysea 呀?

伯爵府

如果係怕"佢會見到好多小朋友好叻 or 好多野佢唔識, so 驚佢會唔開心",honestly香港地行出街大把叻既小朋友,even係自己kinder都有叻過佢既同學仔la,怕得避得幾多?如果係為左呢個原因而唔去in,咁真係對kit少唔公平喇~

原帖由 cubixluk 於 10-6-9 16:22 發表

我唔會比壓力佢呀...
但佢會見到好多小朋友好叻 or 好多野佢唔識, so 驚佢會唔開心囉 ...
因為我屋企呢隻真係豬仔, 我覺得佢讀書資質唔高, 但唱歌跳舞就 ok d 咁囉... so .... 你明啦.... 現實即係現實 ...

伯爵府

disneyland ar~
e~真係有chance去到wor,如果真係去得成,係7or8月去ar?
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-9 16:40 發表
secure
我想問你上次去JP, 係去Disneyland or Disneysea 呀?

男爵府

係呀, 好大機會tim呀, 7月2日起行, 但我諗緊去disneyland or disneysea 好 or 兩邊都去晒, 因為米之ba話好似sea個邊無乜野啱小朋友玩, 但我心諗一場黎到不如入埋去啦, 如果要入兩邊, 我就要book一晚disney aera既酒店, 唔想走兩日呀
原帖由 Secure 於 10-6-9 16:57 發表
disneyland ar~
e~真係有chance去到wor,如果真係去得成,係7or8月去ar?

伯爵府

嘩2 July ,咁好快就出發lu wor,係wor,咁米之放summer holidays未架?
睇下你今次去jp既目的係咩la, if 真係100%為米之全樂園的話,咁當然係入埋la,不過比我就prefer 分開下次先去,來日方長嘛~
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-9 17:03 發表
係呀, 好大機會tim呀, 7月2日起行, 但我諗緊去disneyland or disneysea 好 or 兩邊都去晒, 因為米之ba話好似sea個邊無乜野啱小朋友玩, 但我心諗一場黎到不如入埋去啦, 如果要入兩邊, 我就要book一晚disney aera既酒 ...

男爵府

佢未開始放summer架, 咪又係請假個隻lor, 因為唔想比附加費呀, 今次個package已經好貴啦, 今次真係為左米之連全樂園團架, 所以先要諗埋啱唔啱佢玩lor, 仲有, 有時唸下disneyland個D games其實同HKDL個D又差唔多, 所以就心思思想去sea個邊
原帖由 Secure 於 10-6-9 17:06 發表
嘩2 July ,咁好快就出發lu wor,係wor,咁米之放summer holidays未架?
睇下你今次去jp既目的係咩la, if 真係100%為米之全樂園的話,咁當然係入埋la,不過比我就prefer 分開下次先去,來日方長嘛~
...

伯爵府

如果jp disneyland我會主攻同佢玩"toonsland(?)"果part d games,hk disney係無架~
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-9 17:56 發表
佢未開始放summer架, 咪又係請假個隻lor, 因為唔想比附加費呀, 今次個package已經好貴啦, 今次真係為左米之連全樂園團架, 所以先要諗埋啱唔啱佢玩lor, 仲有, 有時唸下disneyland個D games其實同HKDL個D又差唔多, 所 ...

男爵府

係, 等我上去佢地個官方綱站睇下先
原帖由 Secure 於 10-6-9 17:57 發表
如果jp disneyland我會主攻同佢玩"toonsland(?)"果part d games,hk disney係無架~

侯爵府

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-9 17:56 發表
佢未開始放summer架, 咪又係請假個隻lor, 因為唔想比附加費呀, 今次個package已經好貴啦, 今次真係為左米之連全樂園團架, 所以先要諗埋啱唔啱佢玩lor, 仲有, 有時唸下disneyland個D games其實同HKDL個D又差唔多, 所 ...

sea果邊.. 上回你响迪迪尼撞到我果 2 個 fds , 佢吔上年十月去完, 5 days 全樂園, 佢話 sea 果邊其實好多 games 100 cm 以上已經可以玩, 只要米之咁玩已經 ok, but 唔玩 game, 都有好多好好睇既 show 架, so 你可以預一日响果邊都 ok  

男爵府

但我上左官方綱站, 真係麻麻地, 所以最後我地應該只會去land個邊
原帖由 cubixluk 於 10-6-10 10:03 發表

sea果邊.. 上回你响迪迪尼撞到我果 2 個 fds , 佢吔上年十月去完, 5 days 全樂園, 佢話 sea 果邊其實好多 games 100 cm 以上已經可以玩, 只要米之咁玩已經 ok, but 唔玩 game, 都有好多好好睇既 show 架, so 你可 ...

侯爵府

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-10 10:26 發表
但我上左官方綱站, 真係麻麻地, 所以最後我地應該只會去land個邊

咁 LAND 果邊又真係啱小朋友好多既, 可以走足 2 DAYS, 因為一 DAY 一定玩唔晒, TDL, 一年 365 日都咁多人架

伯爵府

你同你d fds every week入 hk disney都仲咁enjoy,何況係tokyo disney, 我估2 days都未必夠你地玩wor
原帖由 cubixluk 於 10-6-10 15:29 發表

咁 LAND 果邊又真係啱小朋友好多既, 可以走足 2 DAYS, 因為一 DAY 一定玩唔晒, TDL, 一年 365 日都咁多人架

伯爵府

now confirm去幾多日ar?
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-10 10:26 發表

首頁
56789...34

尾頁

跳至