跳至

首頁
12345...34

尾頁

伯爵府

咁趁坐月又仲free就多d上黎幫我撐返旺個場la~
原帖由 Y's 於 10-6-1 13:34 發表
TOUCHWOOD而家都係3-4個鐘先要換片+餵奶姐, 其他時間仲好FREE~~

伯爵府

無獨有隅,我地3個都仲係1 b ma,唔通我地1b ma真係得閒過2/3b ma好多 :lol:
原帖由 garfield123 於 10-6-1 13:01 發表
HI!

CT,
呢度得你、米之&peg咋!1105好彩仲有你地先唔會摺埋!

男爵府

不經不覺就黎1歲, 時間真係過得好快, 大大下弟弟識同哥哥玩時, 你想佢兩個停一陣都難啦, 你唯有坐埋一邊等佢地玩完先理下你
原帖由 garfield123 於 10-6-1 15:21 發表
米之,
細佬十個月lu!過多兩個月就1歲喇!時間過得好快!
細佬成日走去攪大佬!大佬唔多so細佬呢!

ct,
我有上黎,不過無login啫!我同你地食飯時間唔arm,我落樓買外賣再返上黎 ...

男爵府

小豆真係乖, 大D一定好有大家姐風範, 唔似得隻米之連, 一日嘈話唔鐘意細佬妹, 我都無話生, 但佢就不停咁警告我
原帖由 Y's 於 10-6-1 15:28 發表
米之MA,

小豆都LIKE妹妹架, 未生時小豆就好緊張想快D見妹妹, O岩O岩生左時就餵奶換片樣樣都爭住做, 不過而家就當左妹妹係佢件玩件, 得閒就會同佢玩下, 唔得閒就當佢ABSENT咁LOR~~

...

男爵府

因為你開新part, 所以個個都上黎賀一賀你lor
原帖由 Secure 於 10-6-1 15:49 發表
wynne,
i am very happy today~ 又多個舊生上黎say hi ar~
早排係newspaper見你同2個super model囡囡ar,好勁ar

伯爵府

米之咁攪笑,真係好少小朋友會唔想要細佬妹,仲出埋警告添 ,不過咁咪仲好,因為你真係無打算再生嘛,我kitty早排見身邊d同學/朋友仔個個都做晒哥哥姐姐,都同我講想要個妹ar ,好彩最近my brother生左個仔,佢e+話有表弟,唔洗我生,我先無咁驚咋
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-1 16:00 發表
小豆真係乖, 大D一定好有大家姐風範, 唔似得隻米之連, 一日嘈話唔鐘意細佬妹, 我都無話生, 但佢就不停咁警告我

男爵府

唉! 但米之連話連表弟/表妹都唔要呀, 我細細妹結左婚, 我已經同佢講定, 第時可能有個表弟/表妹, 都話唔要, 仲話如果見到個BB會掟佢落街tim呀, 真係比佢激C我, 教極都係咁講, E+直情唔同佢講, 到時先再算
原帖由 Secure 於 10-6-1 16:05 發表
米之咁攪笑,真係好少小朋友會唔想要細佬妹,仲出埋警告添 ,不過咁咪仲好,因為你真係無打算再生嘛,我kitty早排見身邊d同學/朋友仔個個都做晒哥哥姐姐,都同我講想要個妹ar ,好彩最近my brother生左個仔,佢e+ ...

大宅

HAHAHA 咁都比你見到~失禮晒~

原帖由 Secure 於 10-6-1 15:49 發表
wynne,
i am very happy today~ 又多個舊生上黎say hi ar~
早排係newspaper見你同2個super model囡囡ar,好勁ar
家姐~妹妹

伯爵府

米之咁激ar,要掟個b落街 :mrgreen:
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-1 16:09 發表
唉! 但米之連話連表弟/表妹都唔要呀, 我細細妹結左婚, 我已經同佢講定, 第時可能有個表弟/表妹, 都話唔要, 仲話如果見到個BB會掟佢落街tim呀, 真係比佢激C我, 教極都係咁講, E+直情唔同佢講, 到時先再算 :igi ...

伯爵府

家姐個樣好似你,而妹妹係唔係似daddy?
they are very Q~又好似twins~
原帖由 wynnekitty 於 10-6-1 16:14 發表
HAHAHA 咁都比你見到~失禮晒~

大宅

yes 一人似一個 , 唔偏心.

2個身型依家係一樣.買衫係同一個size.

係唔同樣既twin.  :lol

原帖由 Secure 於 10-6-1 16:17 發表
家姐個樣好似你,而妹妹係唔係似daddy?
they are very Q~又好似twins~
家姐~妹妹

男爵府

我見到你係FB D相, 佢地2個都好鐘意着公主裙, 同米之連一樣, 但就比米之連斯文好多啦, 米之連同一個男仔真係無乜分別架
原帖由 wynnekitty 於 10-6-1 16:24 發表
yes 一人似一個 , 唔偏心.

2個身型依家係一樣.買衫係同一個size.

係唔同樣既twin.  :lol

大宅

5 係wor 米之好女仔呀.
你成日覺得佢似仔jek

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-1 16:29 發表
我見到你係FB D相, 佢地2個都好鐘意着公主裙, 同米之連一樣, 但就比米之連斯文好多啦, 米之連同一個男仔真係無乜分別架
家姐~妹妹

子爵府

hi!!
成個上午都無黎開門?
你地好bc?

伯爵府

gargar,
你真係聽話
今日b過yesterday d lor~
原帖由 garfield123 於 10-6-2 12:41 發表
hi!!
成個上午都無黎開門?
你地好bc?

男爵府

hi hi
morning
我想問下你地開始左做小朋友個portfolio未呀, 我都未知從邊到做起好

伯爵府

morning~
其實基本上d小學係coming sept後先開始interview?
anyway, not yet ar, 不過我估如果我要做都唔難,因為無咩野可以寫ha..ha..
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-3 10:47 發表
hi hi
morning
我想問下你地開始左做小朋友個portfolio未呀, 我都未知從邊到做起好

男爵府

但都未有頭緒, 又唔知D學校既要求係乜
原帖由 Secure 於 10-6-3 10:52 發表
morning~
其實基本上d小學係coming sept後先開始interview?
anyway, not yet ar, 不過我估如果我要做都唔難,因為無咩野可以寫ha..ha..

子爵府

午安!
你地唸掂第一輪揀邊間學校未?我仲未唸掂!唉!
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-3 11:32 發表
但都未有頭緒, 又唔知D學校既要求係乜

大宅

喂喂!?!呢個係咪接住之前個POST架!!
下年就K3啦,好快

原帖由 Secure 於 10-6-1 09:48 發表
睇返part 89既topic先發現原來e+係要用一年時間先夠2000posts,開新part wor~
相信呢個part 90 又要再耐d,or直頭要摺埋?
anyway希望多d舊生久唔久都返黎say下hi,幫手吊下0511 呢個topic條命la ...
VANNA & BEVERLY i love u
My homepage is

http://www.baby-kingdom.com/?154716

首頁
12345...34

尾頁

跳至