跳至

首頁
34567...34

尾頁

大宅

好快會好番架啦,加油

原帖由 cubixluk 於 10-6-5 13:49 發表
kit 少 d 手足口, 恩典, 只係頭一日高燒, 第二日 - 100.xx 燒過一回, up to now 冇燒過, 之前既飛之, 奇怪, 冇晒喎, 但開始口出紅點, touch wood, 今朝 d 紅又退咗一大半, 冇咁紅, 希望佢自身抵抗力夠打啦..... :qui ...
VANNA & BEVERLY i love u
My homepage is

http://www.baby-kingdom.com/?154716

男爵府

咁安排就最好啦
原帖由 jove 於 10-6-7 16:54 發表
都知,所以明年應該我自己係路口搭車,
mamai就係home斜佢地食埋早餐先。

大宅

咁真係好叻呀,咁細個人仔都好難架

喂!不如你地add我fd吖!
[email protected]

thanks

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-7 14:43 發表
thanks all, 其實係普通話詩歌朗誦比賽呀

http://www.baby-kingdom.com/?154716

男爵府

celia, 我add左你啦, please confirm
原帖由 celialing 於 10-6-7 17:07 發表
咁真係好叻呀,咁細個人仔都好難架

喂!不如你地add我fd吖!
[email protected]

thanks

伯爵府

我明天先去註冊,
我會上網check清楚晒d返/放時間,之後就重新同mami傾傾先,因為home有3個小朋友,9月開始3個都唔同scl返學。
要pickup晒佢地,都真係幾煩。
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-7 17:04 發表
咁安排就最好啦

侯爵府

你吔開始報 / 揾 c 校 / 直資未 ???
我而家仲諗緊比唔比 kit 少去報o 海城附近間陳 xx 間直資, 但 kit 少 資質十分差, 我又驚佢 in 完會唔開心, 但我又抱另一心態, 想佢見下世面????

有冇人知陳 xx 幾時派表報名 ????

侯爵府

陳 xx ~ 11/6 網上簡介會 , then 7 , 8 月派表

伯爵府

如果只係抱見下世面既抱心態,去in時你唔比任何壓力佢,佢又點會in 完會唔開心 ar? try下lor~當買mark 6又得~
原帖由 cubixluk 於 10-6-8 11:48 發表
我而家仲諗緊比唔比 kit 少去報o 海城附近間陳 xx 間直資, 但 kit 少 資質十分差, 我又驚佢 in 完會唔開心, 但我又抱另一心態, 想佢見下世面????

有冇人知陳 xx 幾時派表報名 ...

子爵府

HI!!
peg,
乜咁早報咩?
又唔好咁講kit 少,其實去試下都無壞,不過我都未唸掂!
thanks for information!!
原帖由 cubixluk 於 10-6-8 11:48 發表

大宅

我都confirm 咗啦

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-7 17:36 發表
celia, 我add左你啦, please confirm

伯爵府

i just sent my invitation to u 2 he..he...
原帖由 celialing 於 10-6-8 13:52 發表
我都confirm 咗啦

男爵府

我都叫佢係個D friend到揾你呀
原帖由 Secure 於 10-6-8 14:30 發表
i just sent my invitation to u 2 he..he...

男爵府

3個小朋友, 3間school, 咁又真係要好好安排, 唯有揾條最順路既方法行啦
原帖由 jove 於 10-6-8 09:08 發表
我明天先去註冊,
我會上網check清楚晒d返/放時間,之後就重新同mami傾傾先,因為home有3個小朋友,9月開始3個都唔同scl返學。
要pickup晒佢地,都真係幾煩。
...

男爵府

我就報左第一間, 其他就未報, 另外其實小朋友都去interview時都未夠5yrs, 都未知發生乜事, 你咪同kit kit講當同新老師玩遊戲, 當吸收下經驗lor

男爵府

thanks! 呢間我可能都會try, 但未定, 因為佢無中學接龍, 所以考慮緊
原帖由 cubixluk 於 10-6-8 11:57 發表
陳 xx ~ 11/6 網上簡介會 , then 7 , 8 月派表

伯爵府

我見到你做媒人婆ar

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-8 14:52 發表
我都叫佢係個D friend到揾你呀

伯爵府

咁快可以報架喇?邊間ar?係唔係tko既優x ar?my colleauge last week都話去拎form wor~

原帖由 米之連媽媽 於 10-6-8 15:02 發表
我就報左第一間, 其他就未報, 另外其實小朋友都去interview時都未夠5yrs, 都未知發生乜事, 你咪同kit kit講當同新老師玩遊戲, 當吸收下經驗lor

伯爵府

e?你target唔係hk island 咩?
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-8 15:05 發表
thanks! 呢間我可能都會try, 但未定, 因為佢無中學接龍, 所以考慮緊

伯爵府

所以d家長咪想d 仔女讀埋同一間lor,真係方便好多既~
原帖由 米之連媽媽 於 10-6-8 14:54 發表
3個小朋友, 3間school, 咁又真係要好好安排, 唯有揾條最順路既方法行啦

男爵府

係唔係多事左D呢, 不過佢囡囡跳舞好叻呀
原帖由 Secure 於 10-6-8 15:14 發表
我見到你做媒人婆ar

首頁
34567...34

尾頁

跳至