自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

2024年龍年勳章 牛年勳章

剛剛發現滙豐網有得換可樂, $12 有1pack8 罐呀! 好鬼抵, 拿拿林換番pack先!

仲有我喜愛嘅珍珍薯片, $14有4包60g(應該係中包果隻), 我記得平時買細包果雙, 減價先係11蚊3包

最衰呢排無乜簽呢張卡, 得20幾蚊獎賞錢, 其他想換都無錢換添!

你哋睇下啦!

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我見到我有2張咭加埋有26分,請問知唔知可唔可以加埋一齊用架?
請問喺邊度睇到有咩換呀?
重有...我見到我有個"於2010年累積的$50「獎賞錢」禮券總數"係1,咁呢個又係咩黎架?請問有冇人答到我呀,thx~

大宅

2024年龍年勳章 牛年勳章

原帖由 sheung1126 於 10-6-1 18:57 發表
我見到我有2張咭加埋有26分,請問知唔知可唔可以加埋一齊用架?
請問喺邊度睇到有咩換呀?
重有...我見到我有個"於2010年累積的$50「獎賞錢」禮券總數"係1,咁呢個又係咩黎架?請問有冇人答到我呀,thx~ ...

應該可以夾埋用(但唔太肯定), 你入咗個網俾錢時, 好似可以揀扣邊張卡, 有得揀嘅, 應該可以扣完一張扣第二張, 我另外一張卡得果1蚊, 所以我無理到呀!

你可以入滙豐網, 再入信用卡, 有個版係獎賞錢, 入去就見到有嘢換架啦!

至於你第二個問題, 我都唔曉喎, 乜嚟架? 睇下有無其他人幫到你啦!

複式洋房

回覆 3# ahsu777 的文章

睇咗啦!卡夫芝士$15,北海渡牛奶$19,都好抵!

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 ahsu777 於 1-6-2010 19:11 發表

應該可以夾埋用(但唔太肯定), 你入咗個網俾錢時, 好似可以揀扣邊張卡, 有得揀嘅, 應該可以扣完一張扣第二張, 我另外一張卡得果1蚊, 所以我無理到呀!

你可以入滙豐網, 再入信用卡, 有個版係獎賞錢, 入去就見到有嘢 ...

真係唔該晒你解答我問題呀,等我上去睇下有咩野換先

民房

HSBC近排d禮品幾吸引喎,早幾個禮拜先換完Haagen-Dazs雪禚同廁紙,依家又有$12可樂,仲有金御膳米5公斤$47,但係只剩返$27獎賞錢,只係換得兩件咋,唉,睇嚟要同多d卡儲獎賞錢

公爵府

我知道個"「獎賞錢」禮券"係咩黎喇
http://www.hsbc.com.hk/1/2/chinese/hk/cards/rewards/cash-cert

每累積$50即會自動轉為「獎賞錢」禮券
憑券可於全城多間受歡迎的參與商戶兌換現金券購物

參與「獎賞錢」禮券計劃商戶包括:
• 百老匯
• express 24
• 豐澤
• fusion
• Gourmet
• great
• JUSCO
• 萬寧
• Market Place by Jasons
• Oliver's the Delicatessen
• 百佳
• PNS International
• 崇光百貨
• Taste
• ThreeSixty
• 屈臣氏
• 惠康

男爵府

大宅

好媽媽勳章

原帖由 Ciz 於 10-6-1 20:10 發表
睇咗啦!卡夫芝士$15,北海渡牛奶$19,都好抵!

佢只扣10 獎賞錢, 餘額要付現金

複式洋房

唔係喎,我換過,用哂獎賞錢都得,最少用$10。

原帖由 彩虹冒險 於 10-6-2 00:14 發表

佢只扣10 獎賞錢, 餘額要付現金

別墅

好媽媽勳章

我都換左3排coke 喇..好野~
多謝分享

禁止訪問

育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 畀面勳章

水晶宮

2023年兔年勳章 hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

我都換咗5 張

珍珠宮

Thanks for sharing~
現在我們一家三口每日都過著幸福快樂的生活。~好感恩現在所擁有的一切人與事,我們必定會好好珍惜這個幸福的家!《幸福會遲到但不會缺席!》       ...

男爵府

after redeem, how and where to get the 禮品
tks

侯爵府

冬日勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

換左2張可樂券、一張virjoy廁紙券。
:wave: :wave: :wave:

洋房

換領券只適用於有售賣該貨品之香港百佳超級市場,INTERNATIONAL,TASTE,GOURMET及FUSION
原帖由 28July 於 10-6-2 10:00 發表
after redeem, how and where to get the 禮品
tks

男爵府

如我選擇可樂想問係扣奬賞錢還是扣信用咭錢?

男爵府

我一直都唔知有呢D錢存在,今日一查,有$100,就換左呢D,只係比$55,好抵!
(1)可口可樂
330毫升8罐裝-各款  X 5
(2)健力氏
盒裝面紙1盒 (4+1盒裝) X 3
(3)卡夫
較低脂肪獨立片裝芝士250克 X 2

其實加錢換好像仲抵過只用獎賞錢換,係咪??

大家要注意 :
換領券將會以郵寄方式寄給客戶,而換領券有效日期由2010年6月1日至8月15日止

換領券只適用於有售賣該貨品之香港百佳超級市場,INTERNATIONAL,TASTE,GOURMET及FUSION

請於付款前出示此換領券

禮品數量有限,換完即止

換領券不可兌換現金或其他貨品

換領券不適用於便利佳、澳門百佳超級市場、網上、傳真及電話訂購

公爵府

要年資夠11年以上先係$12(可樂)
我用左幾年要$14

首頁

尾頁

跳至