自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我想買乳齒收藏盒, 度有乳齒收藏盒買?

侯爵府

好媽媽勳章

me 2
原帖由 heiheima咪 於 10-6-2 09:08 發表
我想買乳齒收藏盒, 度有乳齒收藏盒買?

子爵府

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

吉之島十蚊店.

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

版主

版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章

原帖由 Harubi 於 10-6-2 12:19 發表
吉之島十蚊店.

我是用一個28格的膠盒裝, 是可用來分藥物的一種, 約10元.

【母乳餵哺資料庫】 保 守 著 大 家 的 母 乳 路 ! 無 論 順 逆 , 願 大 家 都 以 喜 樂 和 盼 望 的 心 迎 接 喜 與 憂 ! 加 油 啊 ! 因 為 我 們 在 這 裡 耕 耘 的 路 上 , 有 的 是 扶 持 和 關 顧 啊 ! 願 【母乳餵哺區】 是 母 乳 家 庭 的 加 油 站 !

侯爵府

好媽媽勳章

原帖由 Glad 於 10-6-2 12:28 發表

我是用一個28格的膠盒裝, 是可用來分藥物的一種, 約10元.

Me2, many different colors to separate the teeth per set !

伯爵府

好媽媽勳章

點解會鍾意收藏呢d野? 我覺得好核突....

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

原帖由 莎莎莉莉 於 10-6-2 12:45 發表
點解會鍾意收藏呢d野? 我覺得好核突....

唔係鍾唔鍾意, 而係根本儲咗2-3隻就唔會有心機儲落去...
到十一二歲換臼齒, 仲邊會咁神心去留吖 mouth:

首頁

尾頁

跳至