跳至

首頁

尾頁

大宅

Hello, 各位

想認識 ~~讀過 / 讀緊 / 將會讀~~ 瑞峰花園內的
大衛(出埃及)幼稚園 [DAVID (EXODUS)] 嘅家長,

可唔可交個朋友呀
Hello, MY NAME IS ~~~ OSCAR ~~~

大宅

大衛(出埃及)幼稚園 [DAVID (EXODUS)]

Hello, 各位

大衛(出埃及)幼稚園 [DAVID (EXODUS)] 嘅家長,

可唔可交個朋友呀
Hello, MY NAME IS ~~~ OSCAR ~~~

大宅

Hello, 各位

可唔可交個朋友呀

大宅

Hello, 各位

可唔可交個朋友呀

禁止訪問

大宅

Hello, 各位

可唔可交個朋友呀

大宅

原帖由 cecichow 於 10-6-5 00:39 發表
我覺得呢間學校係相當神秘。

有セ咁神秘,我個女讀緊,可否分享吓D神秘事.

大宅

原帖由 rositacmy 於 10-6-7 10:43 發表

Hello, 各位

可唔可交個朋友呀 ...

hi

禁止訪問

大宅

原帖由 cecichow 於 10-6-8 00:13 發表
無呀!只係我見到有好多人問呢間學校,總是無乜人回應咁,就好似帝堡城的啟思,都好似好神秘咁唧,並唔係有乜野神秘事,你唔好誤會。

oic. 因裏面多數鬼妹鬼仔. maybe thats the reason 小人回應.

大宅

Hello, wwcuy,

好高興認識你呀, 咁快搵到"同道中人".......好開心呀!!

我有D關於" 大衛(出埃及)幼稚園 [DAVID (EXODUS)]" 嘅野想請教下你嫁,
唔知你方唔方便, 同我電話聯絡呢??
我pm你呀

原帖由 wwcuy 於 10-6-7 23:09 發表

hi

大宅

hello, wwcuy,

希望你會覆我啦

原帖由 rositacmy 於 10-6-8 16:08 發表
Hello, wwcuy,

好高興認識你呀, 咁快搵到"同道中人".......好開心呀!!

我有D關於" 大衛(出埃及)幼稚園 [DAVID (EXODUS)]" 嘅野想請教下你嫁,
唔知你方唔方便, 同我電話聯絡呢??
我pm你呀

...

大宅

wwcuy,
非常十分多謝你呀

原帖由 rositacmy 於 10-6-8 22:58 發表
hello, wwcuy,

希望你會覆我啦

禁止訪問

大宅

有嫁, 去睇下啦

http://davidexodus.edu.hk/

原帖由 cecichow 於 10-6-9 17:50 發表
請問有無學校official website呢?我找不到啊!

禁止訪問

禁止訪問

大宅

Hello, cecichow

我個將於9/2010開始讀K2

Kindergarten Fees
The Tuition fee for the academic year 2008-2009 is $39,000 (10 monthly payments of $3,900).
There is a $100 non-refundable fee for each application. Please enclose a $100 cheque payable to David Exodus Kindergarten with each application form.
Upon confirmation of a place a $5,000 refundable deposit is required.
Upon admission a $1,000 non-refundable supply fee is charged to cover the cost of school bag, library bag, sun hat, P.E. T-shirt, snacks and any other miscellaneous items.

原帖由 cecichow 於 10-6-10 00:25 發表
THX A LOT.
你小朋友已入讀定還是你想幫佢揀呢間幼稚園呢?
唔知雜費多唔多呢?^^

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至