單親天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

原帖由 dicksonlam 於 10-8-15 18:22 發表
前幾日我帶呀仔去碟舖、唸住比佢買隻卡通碟睇、點知佢揀左隻死亡塔、我問佢、你知唔知係邊個黎嫁?佢居然同我講,我依家唔鍾意睇卡通片、我依家好鍾意【李小龍】.我真係啤一聲丫...
317xzy1-_BQ&feature=fvst ...

佢咁老積嘅 ?
快樂時 要快樂,等到落幕人盡寥落,
醉下來 休醒覺,美夢如酒醉了後更寂寞。

大宅

原帖由 pooth 於 10-8-15 18:25 發表

佢咁老積嘅 ?

係丫、佢就來五歲、但有時d c為會冇啦啦倍上嫁,
但係月月話鍾意佢咁man喎.可能佢鍾意d男仔成隻牛咁、全身要有一舊舊..

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

得你知我最肺....我成日俾同事話我智障....不過我係度痴呆果時....你夠唔知C左去邊啦.....
原帖由 dicksonlam 於 10-8-14 23:05 發表

盜奧巴、真係好掛你丫、死去邊丫、話晒依到都係(肺王之王)丫、外面好多A貨丫、快d埋位啦..

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 貢獻勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章

的的…dickson仔man 點咪好囉…長大後做飛虎隊..實現我地吹水夢想...成日話你似飛虎...結果阿仔做左飛虎...哈哈

我唔鐘意根肉人架…hehe..我鐘意男人有肚腩架,咁先夠茲父feel..haha..我ex成日話我變態,要佢留個肚腩..唔比佢減..
原帖由 dicksonlam 於 10-8-15 20:07 發表

係丫、佢就來五歲、但有時d c為會冇啦啦倍上嫁,
但係月月話鍾意佢咁man喎.可能佢鍾意d男仔成隻牛咁、全身要有一舊舊..

侯爵府

環保接龍勳章

呢2日...BK靜到死
我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

侯爵府

原帖由 vane 於 10-10-3 20:43 發表
呢2日...BK靜到死
點會吖~最多嘢講嗰個子健mami米係樹~嘻~

大宅

呢3日病到每日20小時、好彩我醒、星期4帶丫仔去麻麻到,唔係就同丫仔玩膠叉梗彥。
一個人真係干其咪病、感覺得自己好似一個終身監禁既被屈殺人既殺人犯.....

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章

靜d都好架...成日見有新朋友....感覺好似婚姻真係好無安全感甘呀.....

原帖由 vane 於 10-10-3 20:43 發表
呢2日...BK靜到死

複式洋房

保重呀, 老總。

餐蠔我仲未食架, 嘻嘻。

原帖由 dicksonlam 於 10-10-4 01:00 發表
呢3日病到每日20小時、好彩我醒、星期4帶丫仔去麻麻到,唔係就同丫仔玩膠叉梗彥。
一個人真係干其咪病、感覺得自己好似一個終身監禁既被屈殺人既殺人犯..... ...

複式洋房

我尼d新丁姑兒女;;幾日都無同您地吹過水;硬係周身唔聚財咁..悶到悶到發溫

侯爵府

環保接龍勳章

的的....今日身體好D未...

原帖由 dicksonlam 於 10-10-4 01:00 發表
一個人真係干其咪病、感覺得自己好似一個終身監禁既被屈殺人既殺人犯..... ...

大宅

原帖由 苦媽 於 10-10-4 14:30 發表
我尼d新丁姑兒女;;幾日都無同您地吹過水;硬係周身唔聚財咁..悶到悶到發溫

......正經米遇我.吹水米(小)我。

VANE妹、好好多啦,THX..仲有月月.........唔知係米衣排冇去吸血、成日都暈下暈下、企唔穩、可能姨長到都未頂、希望唔係姨長..係頭獎啦

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

原帖由 dicksonlam 於 10-10-5 09:01 發表

VANE妹、好好多啦,THX..仲有月月.........唔知係米衣排冇去吸血、成日都暈下暈下、企唔穩、可能姨長到都未頂、希望唔係姨長..係頭獎啦 ...

的的,

你姨丈嚟左好幾日架啦窩, ...

建議1) 穩穩陣陣去check吓身體啦, 仲有.... 去洗廁所都要帶埋個電話入去呀....
建議2) 做廳長啦, 唔好上樓啦, 費事行嚟又行去
建議3) 間唔時發吓短訊比啲老死, 證明你係仲未瓜...

以上建議都無惡意.... 嘻嘻, 都係嗰句, ..."不喜勿插"...
悲歡離合總無情
一任階前點滴到天明

侯爵府

環保接龍勳章

的的..吾夠血就快d安排吓攪個吸血大會啦....
仲有,要教定亞仔,有咩事要識打電話搵人幫手....再吾係出門口大叫d街坊幫幫手....

原帖由 dicksonlam 於 10-10-5 09:01 發表

VANE妹、好好多啦,THX..仲有月月.........唔知係米衣排冇去吸血、成日都暈下暈下、企唔穩、可能姨長到都未頂、希望唔係姨長..係頭獎啦 ...

首頁

尾頁

跳至