想生BB

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

我今年35嵗
cycle 28 days 都正常
冇想過原來想有bb係咁難=.=
今年2月份cycle1
冇做任何準備(冇計排卵)斎同c6 do do(每星期2-3次)
3月份cycle 2
只計排卵期,排卵前後day10-17,日日do do
期餘時間 休戰 =.="
4月份cycle 3
只計排卵期,排卵前後day10-17,日日do do,期餘時間 隔日 do do 真係好辛苦 day25-27 流啡,以為係懷孕初期假m,跟住過左2日m小姐就左搵我...失望到爆.
5月份cycle 4
c6 成日都叫我去睇中醫調理下身體(都叫左幾個月)我覺得自己都好健康做咩要睇姐.結果都要去試下.
day 10 想生bb第一次睇中醫,同佢講我想生bb,試左幾個月都未有,佢話開d補藥比我.
day13 中醫把脈話我係排卵期,之後每隔2-3日都去睇.
day24果日覺得好頭暈,中醫話好可能是懷孕初期,會扯左d血所以頭暈.
day28又有流啡(1-2滴)=.=又去睇中醫,佢話我似作小產,因為未有咁快把到脈係咪有左,但就把唔到未來7日內有m徵召,所以開左安胎藥比我,佢話我呢個月好大機會^^.因為佢話之前開果d藥係會令d卵子成熟得好d.
今日day 31都有流啡 今朝早用曼仔驗左bingo
但唔敢同c6講住,想去c +驗清楚d先講.
多謝各位jm分享

祝各位jm早孕

別墅

恭喜你呀..你睇邊個中醫?可唔可以PM啲資料俾我呀?貴唔貴架?
原帖由 jacko0112 於 10-6-4 11:31 發表
我今年35嵗
cycle 28 days 都正常
冇想過原來想有bb係咁難=.=
今年2月份cycle1
冇做任何準備(冇計排卵)斎同c6 do do(每星期2-3次)
3月份cycle 2
只計排卵期,排卵前後day10-17,日日do do
期餘時間 休戰 =.="
4月份cycl ...

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

congrats 你cycle 2 + 3 都好搏喎

男爵府

恭喜! 恭喜

伯爵府

環保接龍勳章 畀面勳章

回覆 3# miffymiffy 的文章

hi miffy miffy
所以我用辛苦黎形容囉^^"
多謝你的祝福
感激

別墅

Jacko,

唔好意思呀,我想問下你平时m前會唔會胸痛架?咁今次bingo有無咩唔同呀??tks^^

大宅

你一定很緊張的了!!先congrats!!你可否pm個中醫給我,我用紅d已第三個cycle,之前什麼都無做就試過半年亦未得

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

恭喜妳呀.

複式洋房

恭喜呀~~我第二個cycle了,等出結果haha~~唔知得唔得呢! 請問可以pm 個中e 我嗎?

禁止訪問

好媽媽勳章

複式洋房

你都真係好博喎..日日dodo........不過唔辛苦都唔會有呢個bb啦~哈哈

別墅

恭喜你呀!都叫你驗下啦!!現在咪有好消息啦!聽到你真係中左,我都覺得好開心!
我等多3天都可以check bingo!希望同你一樣可以做2月媽媽啦!

別墅

恭喜你! can i have your chinese e c tel no. please...i tried 6 cycle la...

大宅

恭喜

大宅

恭喜晒 ~可以 pm中醫資料俾我地嗎, 

男爵府

原帖由 jacko0112 於 10-6-4 12:08 發表
hi miffy miffy
所以我用辛苦黎形容囉^^"
多謝你的祝福
感激

恭喜您!!可否pm中醫資料比我^^

男爵府

can you please pm me the information of doctor? thank you very much!

大宅

真係恭喜晒呀, 可唔可以send個中醫ge資料比我呀? thanks~

別墅

恭喜您!!可否pm中醫資料比我^^

大宅

Congulation!!

Could you please also pm the ec address and price information to me?

首頁

尾頁

跳至