跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

原帖由 llcathy2004 於 10-6-12 00:34 發表
係呀九月小一,我都係葵涌邨.

我又係葵涌邨,但我放學先搭校車、唔知校車會唔會收我平d呢! 返學我會親自車佢、因唔想佢咁早就搭校車,二來我又要返工,已好少陪到佢,所以送到佢返學就送佢,陪下佢囉!但我就要6點幾起身,送完佢返學就再送我細女(仲讀緊幼黎園)返學再返工了。

大宅

好頻撲啊!不過有車就方便好多.
原帖由 hudsonchui 於 10-6-12 14:55 發表

我又係葵涌邨,但我放學先搭校車、唔知校車會唔會收我平d呢! 返學我會親自車佢、因唔想佢咁早就搭校車,二來我又要返工,已好少陪到佢,所以送到佢返學就送佢,陪下佢囉!但我就要6點幾起身,送完佢返學就再送我細女(仲讀 ...

別墅

我都係住葵涌邨....阿仔(自選時已收左)

大宅

呢度都幾多人喎,多啲回應就可以係小學一覽開個基真專欄,同多啲媽咪交流啦 ~~ PLS POST HERE http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2184079&pid=32988415&page=1&extra=#pid32988415

原帖由 Mrs.Mo 於 10-6-26 00:01 發表
我都係住葵涌邨....阿仔(自選時已收左)

大宅

你地19/6有無係學校買SPI書包?我買果個前格內有個類似匙扣物體,通常用黎扣咩嘅呢?
原帖由 llcathy2004 於 10-6-26 03:05 發表
呢度都幾多人喎,多啲回應就可以係小學一覽開個基真專欄,同多啲媽咪交流啦 ~~ PLS POST HERE http://forum.edu-kingdom.com/viewthread.php?tid=2184079&pid=32988415&page=1&extra=#pid32988415

...

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 wyeth冷知識勳章 DHA勳章

原帖由 llcathy2004 於 10-6-26 03:13 發表
你地19/6有無係學校買SPI書包?我買果個前格內有個類似匙扣物體,通常用黎扣咩嘅呢?

無買到呀!我只買了書咋,校服太多人排隊喇,我下次去tsuen Wan到先買,費時等咁耐!

大宅

我地訂左校服都要21/8先有得攞呀,你唔好咁遲喎~~
原帖由 hudsonchui 於 10-6-26 11:09 發表

無買到呀!我只買了書咋,校服太多人排隊喇,我下次去tsuen Wan到先買,費時等咁耐!

大宅

我昨天取回小一入學註冊証去左第2間註冊
派得唔好的家長可以試下重有無機會 !!

珊瑚宮

原帖由 wing116 於 10-7-11 01:29 發表
我昨天取回小一入學註冊証去左第2間註冊
派得唔好的家長可以試下重有無機會 !!

你唔讀呀,去左邊間呀?

首頁

尾頁

跳至