美容扮靚

跳至

首頁
12345...19

尾頁

子爵府

有冇做開人手通淋巴?幾錢同地區?

如題
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

複式洋房

Re: 有冇做開人手通淋巴?幾錢同地區?

有!在佐敦!

因為是識朋友,所以會較外面便宜一點,$250。

如想要詳細資料,就send pm給我吧,因好像幫人賣廣告唔多好咁。

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

有, 馬安山

特惠試做價 $150.00 原價$280
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

男爵府

你0地做開0個 D 好平WOR!! 我 ... ...

複式洋房

Hi KeungGoal & 貓大姐,

請問需唔需要開Course? :-P
開開心心過每一天 :-P

大宅

我想試, 你可唔可以send資料比我, 因為我住沙田, 同埋要唔要開course.
貓大姐 寫道:
有, 馬安山

特惠試做價 $150.00 原價$280

複式洋房

唔洗開COURSE,係每次埋單的,佢唔會SELL你其他野,如果你有興趣做其他美容服務(如:FACIAL、耳燭等),可以再問老闆娘。

沒有什麼首次試做價,價錢劃一是$250,每次做1.5小時,我只知道外間的美容舖頭會在你第一次做時,勁SELL你。因為這是好熟的朋友介紹,所以收費會較外間便宜。
該用戶已被刪除

別墅

Hello KeungGoal,

可否將資料pm俾我呀. 唔該 :mrgreen:

別墅

hi keunggoal,

我都想知呀!

民房

咁街外客會收幾$, 一樣$250一次?
Pls send info to PM. Thanks!

KeungGoal 寫道:
有!在佐敦!

因為是識朋友,所以會較外面便宜一點,$250。

如想要詳細資料,就send pm給我吧,因好像幫人賣廣告唔多好咁。

子爵府

我都想知呀!
請pm給我!
我叫葉比比,英文名叫Tristin Ip!

禁止訪問

好媽媽勳章

子爵府

i want to know too

複式洋房

我都試過人手推淋巴,1個月差唔多瘦10磅!
我試過做機,但都係人手推效果好!
新年時1個月做6次,緊係加埋自己食少D!d同事都話瘦了一個碼!!! 
前後瘦了10磅,依家鬆懈了!今日開始努力返先得!
但係我做人手推脂師傅係上門!好多人book!成日都
full,要預早d約! 
但價錢要$250,遠的地方要俾交通費

複式洋房

Hi KeungGoal ,

Please pm to me, thanks

版主

版主 好媽媽勳章 BK Milk勳章

第一次唔洗, 不過做一次冇咩野效果

YukoGlico 寫道:
Hi KeungGoal & 貓大姐,

請問需唔需要開Course? :-P
「到我這裏來的,我總不丟棄他。」(約6:37)"

別墅

Hi KeungGoal ,

Please pm to me also
Many thanks

Jasmama

珍珠宮

KeungGoal 寫道:
唔洗開COURSE,係每次埋單的,佢唔會SELL你其他野,如果你有興趣做其他美容服務(如:FACIAL、耳燭等),可以再問老闆娘。

沒有什麼首次試做價,價錢劃一是$250,每次做1.5小時,我只知道外間的美容舖頭會在你第一次做時,勁SELL你。因為這是好熟的朋友介紹,所以收費會較外間便宜。

可否PM資料給我, TKS!
所有遇見,皆有因果
要是每個人都懂你,那你得有多平凡

男爵府

油麻地, first time is $150
[

首頁
12345...19

尾頁

跳至