親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

複式洋房

有沒有人7月份會去布吉呀?
7 月中自由行去應幾時要訂機票呀?

大宅

而家開始book 啦, 太遲平機位冇晒, 要加$架.

我會七月第二個星期去, 因之前泰國咁亂, 都係上星期先決定去布吉. 今日同agent confirm 晒, 聽日要俾錢啦.

原帖由 christine8881 於 10-6-7 13:54 發表
有沒有人7月份會去布吉呀?
7 月中自由行去應幾時要訂機票呀?

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

我都係7 月中去布吉...我係3月已經訂咗機票...因為平好多...我上星期睇過依家D機票每張要貴成差不多800元一張...

複式洋房

我未 book 呀?
你可不可以比你個 agent 資料我呀?

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

複式洋房

你訂邊間航空公司呀?
你個 PACKAGE 幾錢呀?
你 BOOK 邊間酒店呀?

大宅

AIR ASIA 22-26/7/2010
HAVE A NICE DAY!!!HAVE A NICE DAY!!!

複式洋房

請問 BOOK AIR ASIA 是不是不可住2 間酒店呀?
因 18/7 出發, 23/7 返, 所以我想住2間不同酒店.
請指教.
謝謝!

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

我都係book air asia...我係12/7-17/7....我都係會住2間hotel...

複式洋房

我都想book Air asia, 但我第一之book, 所以有好多問題.
請問是不是每之book機票最多4個人呢?
請問寄倉是不是要另外比錢?

大宅

air aisa 早BOOK 先平, 海鮮價, 天天不同架. 應該可以一次最多book 九位.

我8/7出發, 本來都想自己網上BOOK , 不過機票價一家三口已經要63XX, 好吾低. 安運Xfun 有AA 5天package, 你可以上佢網睇睇. 我book 左3人出發, 2人價錢個package.

你亦可以睇thailandfan個web, 好多資料架. 入面有網友介紹個agent 叫新哥, 上次去布吉同pattya都係同佢book.

原帖由 christine8881 於 10-6-9 22:38 發表
我都想book Air asia, 但我第一之book, 所以有好多問題.
請問是不是每之book機票最多4個人呢?
請問寄倉是不是要另外比錢?

大宅

係呀..依家book air asia 貴咗好多...我3月book一家3口連毎人15kg行理來回..2個飯..$4300...但依家book起碼要$6000...

大宅

請問大家係分開book機票和酒店,定係airasia book機票+酒店啊?我見佢計出來既package價錢平過外面既旅行社好多(同一酒店),係唔係真架?

大宅

我係分開book...係air asia到只book機票....係booking.com到book酒店...

大宅

咁係唔係仲抵D啊?謝謝!我見到係agoda訂酒店都好似平D,係唔係啊?

原帖由 tung_yan0623 於 10-6-11 09:27 發表
我係分開book...係air asia到只book機票....係booking.com到book酒店...

大宅

會平d..我們一行8大4小..我頭3晚住巴東3星級(Ibis Phuket Patong..3間雙人..1間family room)..2晚住Kamala Beach既5星級villa(The Bell Pool Villa Resort ..1間4房.1間2房...total 4 家人...每家人唔駛3千元...我嫂計過係booking.com book平d...你幾時去呀??

大宅

我計劃7月未到8月頭。我都想住Kamala Beach,似乎酒店正D,價錢又俾巴東平D。但係就擔心交通唔方便。你點看呢?
我想問,用booking.com訂既房係唔係同其他訂既一樣呢?似乎真係佢最平。

原帖由 tung_yan0623 於 10-6-11 10:34 發表
會平d..我們一行8大4小..我頭3晚住巴東3星級(Ibis Phuket Patong..3間雙人..1間family room)..2晚住Kamala Beach既5星級villa(The Bell Pool Villa Resort ..1間4房.1間2房...total 4 家人...每家人唔駛3千元...我嫂 ...

大宅

係呀同其他訂既一樣....因為我們係自己租車揸...好像由機場出發係Kamala Beach先到巴東...你幾多人去??...如果有8人book The Bell Pool Villa Resort 既總統房...(入面有4間房..1 個客廳..1個飯廳同廚房...1個私人泳池..2個按摩池)..我睇D相間hotel好像好正...又唔貴...我之前諗住住4晚...計反每家人唔駛$2500...但我們有12人..要租多間2間房既villa...但租多間又貴...所以依家住2晚.....

首頁
12345...9

尾頁

跳至