親子旅遊

跳至

首頁
34567...9

尾頁

大宅

網站搵唔電話號碼問.要點樣買行李寄倉費?謝謝!

原帖由 yonniemarn 於 10-6-23 18:54 發表
寄倉行李係要俾錢買架,你check清楚好喎!

禁止訪問

大廚勳章 畀面勳章

大宅

師太講野係寸寸地,不過網友話佢跟得好,有事好幫得手。我上次搵過佢租車,不過佢local tour貴d, 所以報左另一間叫偉林。師太而家吾可以只租車,要同佢報tour先可租埋車。我仲諗緊報佢定偉林。

原帖由 winghw 於 10-6-23 14:03 發表
我應該唔會book師太果度,因爲我間酒店係kamala,佢要收多我200泰幣, 而且網上有D人話佢唔係幾好。

複式洋房

偉林喺邊個位置呀? 巴東?
幾錢呀? 識唔識講廣東話?

大宅

book 師太都係上上之選, 我仲衰到係之前一路掛住返工, 唔記我book 去到call 佢, 攪到佢
我住kamala sunwing 佢來車都係每人加200來回, 剛好我地3個人, 600來回好抵, 叫車kamala 去巴東都800 來回啦, 佢唔算貴

鼎為煉銀, 爐為煉金; 惟有耶和華熬煉人心  
箴言. 17:3

珍珠宮

醒目開學勳章

叉雞飯, could you please pm me 師太 email address and phone nr! I am going to Phuket on 2/july! Many thanks!!

原帖由 叉雞飯 於 10-6-24 02:25 發表
book 師太都係上上之選, 我仲衰到係之前一路掛住返工, 唔記我book 去到call 佢, 攪到佢
我住kamala sunwing 佢來車都係每人加200來回, 剛好我地3個人, 600來回好抵, 叫車kamala 去巴東都800 來回啦, 佢唔算貴 ...

大宅

師太係好串, 不過我覺得第一次去, 咩都唔識, 搵佢起碼有咩問佢都得

我第一次去都係搵佢, 第二次就搵mr. chai, 今次仲未決定

我酒店都只係book 左頭一晚, aspery hotel, 之後果幾晚我會等latestays 先訂
原帖由 yonniemarn 於 10-6-23 20:01 發表
師太講野係寸寸地,不過網友話佢跟得好,有事好幫得手。我上次搵過佢租車,不過佢local tour貴d, 所以報左另一間叫偉林。師太而家吾可以只租車,要同佢報tour先可租埋車。我仲諗緊報佢定偉林。

...

男爵府

叉雞飯, could you please pm me 師太 email address and phone to me too. Thanks

大宅

可以係度post 偉林同師太個website 嗎?

see below link.

偉林

師太

原帖由 christine8881 於 10-6-23 23:55 發表
偉林喺邊個位置呀? 巴東?
幾錢呀? 識唔識講廣東話?

大宅

唔該晒你教路啊!好彩問下咋,唔係真係乜都唔知道.
我搞掂晒喇,我來回都買佐25 kg,免得到時超重要加錢.我仲揀埋位添喇.我login入去先發現已經好多人俾錢揀埋位,如果唔揀定位,可能到時要同老公女兒分開坐就麻煩喇.

原帖由 vicky_cheun 於 10-6-23 19:29 發表
yonniemarn:

我來回都買左2個20KG。

winghw :

AA本身係唔包寄倉行李。

你LOGIN入去,左手面條BAR有個我的航班>管理我的訂位,CLICK左入去,再CLICK管理我的訂位>VIEW>訂購超大行李服務(左手TOOL BAR)

christine8881 :

...

大宅

我就覺得好貴了.網上見其他人講由機場去到巴東30-45分鐘,的士都係600.由kamala 去巴東只係10-15分鐘車程咋. 如果由kamala 去巴東800 來回,咁每程400,就好貴囉.

原帖由 叉雞飯 於 10-6-24 02:25 發表
我住kamala sunwing 佢來車都係每人加200來回, 剛好我地3個人, 600來回好抵, 叫車kamala 去巴東都800 來回啦, 佢唔算貴 ...

珍珠宮

醒目開學勳章

Thanks yonniemarn!
原帖由 yonniemarn 於 10-6-24 15:56 發表
可以係度post 偉林同師太個website 嗎?

see below link.

偉林

師太

大宅

不客氣。

施太出島貴偉林少少,但大分別係施太三歲已要收費,偉林四歲先收費。

原帖由 GG9190 於 10-6-24 21:28 發表
Thanks yonniemarn!

男爵府

Hi, just confirm the airticket today, will go to phuket from 4/7 - 11/7 TG, anyone take the same flight?

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

突然間c6有假,急住訂去phuket 3/7出發
aa,想訂holiday inn patong,個kids club好似好正好多activies,酒店location又好.
今次第1次帶小朋友同62出trip有咩要注意呀,重有行程點plan好,我都係去到先join local tour,有咩o岩19個月小朋友呀?
thanks
幾年前同c6去過住dustin thani laguna都好好但係出入都要taxi/tuk tuk

大宅

你去thailandfans 個網到睇下啦, 果到好多料架

原帖由 bunbuncoco 於 10-6-25 14:16 發表
aa,想訂holiday inn patong,個kids club好似好正好多activies,酒店location又好.
今次第1次帶小朋友同62出trip有咩要注意呀,重有行程點plan好,我都係去到先join local tour,有 ...

大宅

我早2年住過, ok la

今次會住對面gei courtyard
原帖由 bunbuncoco 於 10-6-25 14:16 發表
今次第1次帶小朋友同62出trip有咩要注意呀,重有行程點plan好,我都係去到先join local tour,有 ...

別墅

原帖由 GraceYeung 於 10-6-15 15:30 發表
Courtyard by Marriott Kamala Beach is really good. I've there last year, they have slide at the swimming pool, my sons love the kids club as well, breakfast quite good, in house food also not expensiv ...

別墅

原帖由 foreverfriends 於 10-6-25 17:38 發表

請問 Courtyard by Marriott at Kamala beach 有沒有浴缸? 因我有小朋友....

男爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

原帖由 yonniemarn 於 10-6-25 15:41 發表
你去thailandfans 個網到睇下啦, 果到好多料架

係呀,唔該哂 今年年頭都同c6去過bangkok係果到搵左好多information,今次實左太rush,咩到忘記哂mouth:

首頁
34567...9

尾頁

跳至