親子旅遊

跳至

首頁
12345...6

尾頁

男爵府

原帖由 MonAnson 於 10-6-10 16:20 發表
3個tickets+ 5晚酒店都唔洗6千蚊??? 甘抵? 

甘又真係好平喎, 你係買 PACKAGE?邊間航空公司?

cx都做緊七八月特價,包四晚都係五千幾。

大宅

我現在joined 果團都係 cx直航5天係五千幾+14餐+入場+覽車+平台
自己去都係玩果d, 計落跟團抵d, 而且今次我一個人帶1老+1細, 跟團安心d

原帖由 oldbean 於 10-6-11 12:24 發表

cx都做緊七八月特價,包四晚都係五千幾。

子爵府

好媽媽勳章

我都報咗EGL-MLUB05,不過就2/8出發,問咗話成咗團,但見佢仲加價

別墅

我今日都check左呢個團, 我仲諗緊2號定6號出發, 睇下有無機會同你同團, 你有無小朋友去呀? 我兩大兩細呀!

原帖由 sharonchung 於 10-6-11 16:14 發表
我都報咗EGL-MLUB05,不過就2/8出發,問咗話成咗團,但見佢仲加價

男爵府

我住5星, 等緊成團, 希望多D小朋友, 可以一起玩就好.

原帖由 kkvicky 於 10-6-11 12:01 發表
吓, 我係21/7出發, 妳果個係咪都係住5星呀 ?

複式洋房

聽講出大浮台玩是沒有locker的,咁D銀包相機點算?

大宅

想當年我都有15年前去, 我和兩囡囡到現在都記得當時的開心片段, 真係超級好玩......
原帖由 acer1 於 10-6-13 10:41 發表
聽講出大浮台玩是沒有locker的,咁D銀包相機點算?

大宅

原帖由 LongRyan 於 10-6-10 12:06 發表

自已去真係平好多, 我3個tickets+ 5晚酒店都唔洗6千蚊.

係?! 比d議見我啦, 其實我已經去過一次不過跟團, 我未試過自由行架, 驚唔識呀...
你though 邊間訂tickets + 酒店架?

子爵府

好媽媽勳章

同我一樣喎

禁止訪問

醒目開學勳章

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 CircleFace 於 10-6-13 19:10 發表

係?! 比d議見我啦, 其實我已經去過一次不過跟團, 我未試過自由行架, 驚唔識呀...
你though 邊間訂tickets + 酒店架?

浮羅交怡好易, 你去度book local tour就得, 不過要自己安排邊日去邊樹玩, 食咩等....

booking:

airasia, tickets $1412 for 2A1C.

2 nights Penang, Evergreen hotel - around $620 by Penang agent.
3 nights Langkawi Hotel, Meritus Pelangi Resort - $3,480/3 nights by WestminXXXX.
明天會更好~~

大宅

原帖由 LongRyan 於 10-6-14 09:31 發表

浮羅交怡好易, 你去度book local tour就得, 不過要自己安排邊日去邊樹玩, 食咩等....

booking:

airasia, tickets $1412 for 2A1C.

2 nights Penang, Evergreen hotel - around $620 by Penang agent.
3 nig ...

咁你响檳城點去浮羅交怡呀? I tried Airasia but they only have flight from HkG to Penang.. 咁點Book 檳城去浮羅交怡果程呀?
I want to stay 5day-4 night at Sheraton Langkawi Beach Resort ar....
Any suggestion?

珍珠宮

醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

原帖由 CircleFace 於 10-6-15 00:28 發表

咁你响檳城點去浮羅交怡呀? I tried Airasia but they only have flight from HkG to Penang.. 咁點Book 檳城去浮羅交怡果程呀?
I want to stay 5day-4 night at Sheraton Langkawi Beach Resort ar....
Any sugg ...

you can take firefly from Penang to Langkawi or by ferry.

http://www.fireflyz.com.my/

http://www.langkawi-ferry.com/

我好多年前住過Sheraton Langkawi Beach, 我覺得麻麻地, 房間就幾好, 但四周比我感覺有d悶, 黑沉沉, 唔知e+有無唔同??
明天會更好~~

侯爵府

咁我諗妳仲早過我哋報名啦 (我哋要$5099), 我哋一家人共有4個小朋友去玩, 妳哋有幾多個小朋友?

原帖由 panpancake 於 10-6-13 00:01 發表
我住5星, 等緊成團, 希望多D小朋友, 可以一起玩就好.

大宅

kkvick:

你成左團未?
幾時交尾數?
原帖由 kkvicky 於 10-6-15 10:26 發表
咁我諗妳仲早過我哋報名啦 (我哋要$5099), 我哋一家人共有4個小朋友去玩, 妳哋有幾多個小朋友?

侯爵府

未知, 上星期我老公去問過(冇話佢哋知我哋已經報左名), 我老公問佢哋有邊D團去浮羅交怡, 佢哋一開始sale我老公一個$7199團, 我老公問佢哋有冇其他, 問佢3次佢哋先話有我哋果個團, 不過未成團喎, 佢哋好似只想人報7199個團咁 ... 7月頭要交尾數啦 ..

原帖由 MonAnson 於 10-6-15 11:14 發表
kkvick:

你成左團未?
幾時交尾數?

大宅

原帖由 kkvicky 於 10-6-15 11:43 發表
未知, 上星期我老公去問過(冇話佢哋知我哋已經報左名), 我老公問佢哋有邊D團去浮羅交怡, 佢哋一開始sale我老公一個$7199團, 我老公問佢哋有冇其他, 問佢3次佢哋先話有我哋果個團, 不過未成團喎, 佢哋好似只想人報719 ...

7千幾去浮羅交怡太貴wor... 咁既價錢, 去日本都得啦!

大宅

甘就真係煩啦
最怕一星期前先通知出唔到團, 要你轉貴團就慘啦
$7199咩團甘貴呀, 我地果個直航全包(只一餐自費)都係5千幾, 佢$7199????超豪華團???

原帖由 kkvicky 於 10-6-15 11:43 發表
未知, 上星期我老公去問過(冇話佢哋知我哋已經報左名), 我老公問佢哋有邊D團去浮羅交怡, 佢哋一開始sale我老公一個$7199團, 我老公問佢哋有冇其他, 問佢3次佢哋先話有我哋果個團, 不過未成團喎, 佢哋好似只想人報719 ...

侯爵府

因為住5星所以要$7199喎, 佢哋仲話已經成團喎..... 甘貴

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我上個月報左新華國泰直航, 5日團4晚都住5星SHERATON,大人收$5699小朋友$4399 唔知而家仲有冇

原帖由 kkvicky 於 10-6-18 09:45 發表
因為住5星所以要$7199喎, 佢哋仲話已經成團喎..... 甘貴

首頁
12345...6

尾頁

跳至