興趣嗜好

跳至

首頁

尾頁

男爵府

好媽媽勳章

亞女好鍾意攞部dc影天空/景,佢好想學影相.本來想幫亞女報yxca photography day camp,但又唔知係咪玩多過學,請問各位高手有無好介紹比13歲小朋友學影相的好地方呀?

伯爵府

囡囡幾大?

原帖由 Kristy-mummy 於 10-6-8 10:05 發表
亞女好鍾意攞部dc影天空/景,佢好想學影相.本來想幫亞女報yxca photography day camp,但又唔知係咪玩多過學,請問各位高手有無好介紹比13歲小朋友學影相的好地方呀?
...

男爵府

好媽媽勳章

13歲
原帖由 circleda 於 10-6-8 10:15 發表
囡囡幾大?

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

Panasonic 有個工作坊應該都幾好玩

原帖由 Kristy-mummy 於 10-6-8 10:05 發表
...

男爵府

好媽媽勳章

clpapa,

可以比條link我嗎?打去問過可係網上download張申請表再fax去,但我搵唔到呀~ .
原帖由 clpapa 於 10-6-8 10:40 發表
Panasonic 有個工作坊應該都幾好玩

版主

2018復活節勳章 版主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

http://www.panasonic.hk/chinese/popup/form2010.pdf

原帖由 Kristy-mummy 於 10-6-8 11:28 發表
clpapa,

可以比條link我嗎?打去問過可係網上download張申請表再fax去,但我搵唔到呀~ .

男爵府

回覆 1# clpapa 的文章

請問有沒有一些入門攝影班是適合12歲小朋友是在九龍區的?

男爵府

好媽媽勳章

clpapa,

thank you~~
原帖由 clpapa 於 10-6-8 11:47 發表
http://www.panasonic.hk/chinese/popup/form2010.pdf

首頁

尾頁

跳至