跳至

首頁
23456...10

尾頁

別墅

7月8日同老公同bb去迪迪尼,依家末join其他mama,如果有1月媽媽都會o係果日去(係平日)可以join埋o係大廳 high 個tea buffet ar傾下計同埋影靚相,大廳係咁多個我覺得環境最靚~仲要佰幾蚊一位,high完tea再各自自由活動,pm me Y

別墅

尖沙咀會好d,係正新界九龍中間,方便大部份mama

原帖由 square72 於 10-6-14 22:25 發表

想係咩區呀?????? 油尖旺???

別墅

有無人有club house搞bb funtion既經驗?
我無呢方面既經驗~
但我可以幫手!!

奥運站上面交通方便ar

原帖由 karenkkl 於 10-6-15 16:53 發表
我有朋友响維港灣可以book club house 個 function room 都幾大, 可以 cover 成十幾個家庭, 早年幾前 book 過同大仔 d 朋友仔 gathering 好似$300 / hours, 跟住叫到會, 每個 family 都唔係好貴, 你地睇吓有無興趣~
...

大宅

尖沙咀?好近我呀, 正呀, 係呀kathy, 我4-9/7唔係香港呀
原帖由 ice3231 於 10-6-15 20:59 發表
尖沙咀會好d,係正新界九龍中間,方便大部份mama

侯爵府

原帖由 ice3231 於 10-6-15 21:03 發表
我無呢方面既經驗~
但我可以幫手!!

奥運站上面交通方便ar

我大女時曾經係HOTEL 攪過... TEA BUFFET..AROUND 60人..

大宅

原帖由 ice3231 於 15-6-2010 09:03 PM 發表
我無呢方面既經驗~
但我可以幫手!!

奥運站上面交通方便ar

我都無呢方面既經驗but我都可以幫手,kathy,有需要就出聲la!

大宅

奧運站的CLUB HOUSE 好呀, 我以前住柏景, 地點又方便, 又可包場, 不過要自己ORDER外來食物, 要有媽咪BOOK場.

而HOTEL當然好啦, 不過可能貴D, 而且傾計唔太方便, 冇咁CLOSE.

any comment?

原帖由 ice3231 於 10-6-15 21:03 發表
我無呢方面既經驗~
但我可以幫手!!

奥運站上面交通方便ar

大宅

KATHY,
原來妳講的大廳是在迪迪尼裡面, 幾好呀. 不過我地7月8日唔得 :-(
原帖由 ice3231 於 10-6-15 20:56 發表
7月8日同老公同bb去迪迪尼,依家末join其他mama,如果有1月媽媽都會o係果日去(係平日)可以join埋o係大廳 high 個tea buffet ar傾下計同埋影靚相,大廳係咁多個我覺得環境最靚~仲要佰幾蚊一位,high完tea再各自自由活動,p ...

大宅

係會所都好好再叫到會食,因為bb太細扭計和哭就大件事,有沒有媽媽可book 會所,油尖旺區,維港灣係何處?

大宅

奥運站 好....我可以help,

別墅

我都想JOIN呀, 預埋我!

別墅

Kathy, 可唔可以add埋我!好想join!!
我fb是 Helena HK, bb1月9日出世.

1. 維港灣或四小龍club house 我可以幫手
2. 星期六or星期日
3. 2成人,1bb
4. 會唔會搵到人搞bb mass game, 或者唱下歌仔細

別墅

四小龍係咪宇晴軒,泓景臺,昇悅居,碧海藍天&維港灣
想問邊個clubhouse較好?
價錢係點計.1 hour how much ?預計party係4個鐘,夠唔夠?趕得切book到7月某個星期日嗎?(依家乜都未定會否太趕?or 8月)

我諗我地搞得成既話
今次呢個都唔係簡單既小聚

現在大部份家庭選擇sunday出席
有無mama可以做今次party的統籌?

我日頭大半時間要返公司 ~

原帖由 hkhelena 於 10-6-16 01:31 發表
Kathy, 可唔可以add埋我!好想join!!
我fb是 Helena HK, bb1月9日出世.

1. 維港灣或四小龍club house 我可以幫手
2. 星期六or星期日
3. 2成人,1bb
4. 會唔會搵到人搞bb mass game, 或者唱下歌仔細 ...

別墅

你去邊樹啊?

原帖由 甄叮噹 於 10-6-15 21:50 發表
尖沙咀?好近我呀, 正呀, 係呀kathy, 我4-9/7唔係香港呀

大宅

嘻嘻. 日本
原帖由 ice3231 於 10-6-16 02:29 發表
你去邊樹啊?

大宅

4 hr is tooooo... much, i think 2-3 hr is enough since baby need to take a rest.

原帖由 ice3231 於 10-6-16 02:26 發表
價錢係點計.1 hour how much ?預計party係4個鐘,夠唔夠?趕得切book到7月某個星期日嗎?(依家乜都未定會否太趕?or 8月)

我諗我地搞 ...

侯爵府

原帖由 甄叮噹 於 10-6-16 06:48 發表
嘻嘻. 日本

帶唔帶雞蛋仔去呀??

侯爵府

原帖由 ice3231 於 10-6-16 02:26 發表

我諗我地搞 ...

4個鐘真係太多.. 3個鐘已好足夠.. 不過如果要計埋開始前後既set 場, 執場.. 將地方還原.. 4個鐘就唔多...

如果大攪.. 大家有冇諗住搵d sponser??? (例如d 尿片/糊仔既sample...)
同埋係大攪的話.. 8月會d.. 時間會鬆動d.... 如果係8月.. 我可以幫到手.. 因為放暑假我冇咁忙.. 同埋8月頭我會放假..

大宅

唔帶呀, 我有5日4夜假期, 到時會好掛住佢, 不過七月尾可能要陪老公去新加玻見客, 到時可能帶埋雞蛋仔同行
原帖由 square72 於 10-6-16 13:51 發表

帶唔帶雞蛋仔去呀??

別墅

係計埋前後set場 and清場,我睇番過去bk mama o係clubhouse搞,前後都要3~4 hours

如果各位mama想揾Sponsor
就需要1位可以負責聯絡和Sponsor溝通的mama
邊個可以幫手?

同埋Sponsor 出嚟既禮品要揾driver爸爸媽媽幫手車去clubhouse,最好梗係d贊助商送到去目的地啦

原帖由 square72 於 10-6-16 13:55 發表

4個鐘真係太多.. 3個鐘已好足夠.. 不過如果要計埋開始前後既set 場, 執場.. 將地方還原.. 4個鐘就唔多...

如果大攪.. 大家有冇諗住搵d sponser??? (例如d 尿片/糊仔既sample...)
同埋係大攪的話.. 8月會d.. 時間 ...

首頁
23456...10

尾頁

跳至