心聲留言

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 你地有bb時,最開心係乜野 ?

老公聽晒我話
咩都幫我做
可以恃住大肚咩都唔使做
個個就晒我

大宅

咩家務都唔駛做, 同自己的爸爸媽媽家姐既關係好左好多.

伯爵府

畀面勳章

me too....

731mon 寫道:
感覺佢o係我個肚內不停郁, 好實在!!! 我都好享受成個懷孕過程!!!

侯爵府

1. 去照超聲波, 終於知道係囡囡 (之前一路照唔到)

2. 見到囡囡個鼻仔好高, 冇兔唇(驚左好耐)~~

3. 見到囡囡bu口水~~~

(永遠都會記得個一日)

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

係女仔,
4肢健全
正常人,
沒兔唇

公爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

最開心係第一次照超聲波見到自己既骨肉係肚裡面成長, 好感動呀....

子爵府

我最開心係買BB o野o既時候,覺得好幸福,為BB準備好一切期待佢出世。

別墅

當最初查肚紋膏時,摸到BB的手腳時,她好似好怕被我摸到她而即時縮開,但到了後期時,BB大咗,她也有縮開,但她無論怎樣縮也可以被我摸到她.

禁止訪問

畀面勳章 環保接龍勳章

男爵府

我同肚中bb講野,佢會用手手&腳腳kick我
佢出世我抱佢時佢望住我
老公錫晒我,個個都都錫晒我
bb會叫我做"媽媽"
bb講 i love you,mama
好多好多sweet :-P

男爵府

12wks照scan時,大家第一次見面....之後,喺我肚內成長,直到feel倒佢move....到最後"出世" :-P

男爵府

我而家就想佢快d出世見我同老公呀~
★?我家特破7000位客人喇?☆ [/url] ..+°。照咗喇..肚入面嘅小b係女仔嚟咖..+°。

侯爵府

到目前為止最開心係覺得佢與我同在.

複式洋房

我老公一知道我大肚嗰時, 佢真係好開心, 睇見佢咁開心, 連我自己都因佢而開心! 最感動嘅一次就係, 最初我老公知道我有咗之後, 我仍舊要返工, 有一日放工返到屋企, 見到全個雪櫃都係健康有益嘅嘢食, 有牛奶啦! 生果啦! 芝士啦!.......等等!
歡迎來參觀嘉熙仔仔@小小天地 (第一輯) (第二輯)

大宅

醒目開學勳章

mikitten 寫道:
我最開心係買BB o野o既時候,覺得好幸福,為BB準備好一切期待佢出世。

me too

大宅

最開心係知道BB一切正常, 健健康康, 同埋成日踢我!!!!!

侯爵府

我最開心是在照超聲波時,和老公一同看到囝囝在吮手指,我老公一直在傻笑,一面還說BB真"為食"。

此外,有一次在開大會時,我負責take minutes,剛開了一個多小時的會後,囝囝在我肚裏"打功夫",一隻腳伸了出來,把我的肚頂高了很多,那時是夏天,可能我的大肚裙較簿,我的老闆看到我的肚"變形",嚇得他馬上叫我出外休息,那次我便不用傷腦筋去做那份minutes了!

其實,最重要的是BB四肢五官健全和"arm"位,身體健康,那麼便是每個媽媽最開心的事了!

:-P
該用戶已被刪除

禁止訪問

男爵府

咩嘢都唔駛做, 只係知道老公好錫我, 每次覆診老公都陪伴左右, 一起睇超聲波內bb成長, 真真真enjoy及開心, 成毎皇帝式亨受.

首頁

尾頁

跳至