想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

book左7月尾去旅行, 已經打算停工一個月, 去旅行時先再繼續, 不過又驚依家已經bingo左, 仲有一個月咋, 已經報晒團, 如果真係bingo咁點算.... 比你仲會唔會照去旅行?

第一次唔想自己咁快bingo

禁止訪問

別墅

你去邊度旅行呀? 唔好玩d刺激野,溫泉果d,我覺得都唔驚ge

原帖由 LittleKiwi 於 10-6-17 11:05 發表
book左7月尾去旅行, 已經打算停工一個月, 去旅行時先再繼續, 不過又驚依家已經bingo左, 仲有一個月咋, 已經報晒團, 如果真係bingo咁點算.... 比你仲會唔會照去旅行?

第一次唔想自己咁快bingo ...

別墅

其實我又係book晒野去台灣,而家都唔知點好,上網睇有d人又話ok,有d又話唔好~~諗住聽日去問清楚醫生啦~~
今次係我地結婚5周年之旅呀~~好想去~~

原帖由 natalielyt 於 10-6-17 11:09 發表
你去邊度旅行呀? 唔好玩d刺激野,溫泉果d,我覺得都唔驚ge

大宅

其實我都盡量唔想停工架, 不過真係太想去旅行, 想relax 下希望快d有....
原帖由 van_mama 於 10-6-17 11:08 發表
我都打算7月尾去旅行
我會睇埋今次先book
盡量吾停工架!

大宅

去日本啊, 唔會刺激架, 都知道唔會浸溫泉(c6都唔比浸, 聽聞會有影響), 我反而係最驚搭飛機, 又話高空好多輻射, 驚如果真係bingo左唔知會唔會有影響, 請問仲有冇聽過咩negative 野呀?
原帖由 natalielyt 於 10-6-17 11:09 發表

禁止訪問

禁止訪問

大宅

我都係咁話呀, 都唔知搏唔搏好, 未咁快check到就話無得擔心, 如果到時臨上機前check到, 又係會矛盾去唔去好.... 問醫生佢地就通常話唔好架, 醫生點會夠膽叫你搏喎.....
原帖由 nicoleyy1022 於 10-6-17 11:38 發表
其實我又係book晒野去台灣,而家都唔知點好,上網睇有d人又話ok,有d又話唔好~~諗住聽日去問清楚醫生啦~~
今次係我地結婚5周年之旅呀~~好想去~~

大宅

thanks!
最慘係如果到時都未check到bingo, 點知又飛左, 唔知會唔會有事.....
好希望m小姐準時d黎搵我, 如果遲左又以為自己有左, 但又未check到, 唔通就照cancel....
原帖由 van_mama 於 10-6-17 11:46 發表

排卵後吾好浸溫泉,c6就開工前吾好浸
我上個月同4月時等bingo都飛左,不過2次都吾中

大宅

請問各位sis 知唔知有左搭飛機究竟會有咩問題呢?

禁止訪問

別墅

其實我係剛剛check到bingo左,聽日再去醫生度confirm...而家都唔知點,好辛苦呀~~

原帖由 van_mama 於 10-6-17 11:54 發表

遲左一定check到架!
呢度有JM試過出Trip,係Trip期間Check到Bingo,未又係健康成長,上個月生左TIM~
最緊要Check到Bingo後小心D,驚累多過飛機有軸射呢 ...

別墅

我就試過之前唔知有左,番大陸華僑城玩,仲玩過類似海洋公園嘅滑浪飛船嘅game~~
之前唔知就好地地,而家知道有左就1516,唔知仲去唔去旅行好~~
原帖由 LittleKiwi 於 10-6-17 11:44 發表
去日本啊, 唔會刺激架, 都知道唔會浸溫泉(c6都唔比浸, 聽聞會有影響), 我反而係最驚搭飛機, 又話高空好多輻射, 驚如果真係bingo左唔知會唔會有影響, 請問仲有冇聽過咩negative 野呀? ...

禁止訪問

別墅

辛苦係因為好掙扎~~唔知去唔去旅行好~~真係好煩惱

原帖由 van_mama 於 10-6-17 12:04 發表

congratulations!!!why辛苦呀???留返3個月後先去
BB緊要D ar~

禁止訪問

大宅

呀最好就係有呢d 成功個案, 成個人都鬆晒, 多謝你....
因為我有朋友初初有左就去左旅行, 結果miss左, 其實就真係未必關搭飛機事既....
原帖由 van_mama 於 10-6-17 11:54 發表

遲左一定check到架!
呢度有JM試過出Trip,係Trip期間Check到Bingo,未又係健康成長,上個月生左TIM~
最緊要Check到Bingo後小心D,驚累多過飛機有軸射呢 ...

大宅

之前我朋友又係咁走去問醫生, 醫生答佢: "你有咩咁緊要一定要而家去旅行??"

應該12週後好d既...

大宅

恭喜你check到啊, 如果你有懷疑有擔心就唔好去啦, 費事到時仲有排擔心嘛....
我因為仲未check,又未黎m, 就當無啦
原帖由 nicoleyy1022 於 10-6-17 12:08 發表
辛苦係因為好掙扎~~唔知去唔去旅行好~~真係好煩惱

首頁

尾頁

跳至