想生BB

跳至

首頁

尾頁

大宅

congrats先 可不可以分享下你今個cycle的紅d及dodo 時間.如果有量體溫,可分享嗎??
原帖由 cocotea 於 10-6-21 23:25 發表
我剛bingo,但我沒有著床血!

大宅

原帖由 jessiechen 於 10-6-22 09:03 發表
我今日day 17, 體溫都仲係36.2, 會唔會根本無排卵? 但day 13時用紅d, 明明有深粗喎, 好擔心呀...今朝仲忍唔住喊....

咁奇怪....
你今個月同之前咁唔同既...
不過再睇定d先,
可能今個月升得慢d jei!!!
希望聽日會升升升!!!
加油!!!

子爵府

原帖由 紅噹噹haha 於 10-6-22 11:29 發表

咁奇怪....
你今個月同之前咁唔同既...
不過再睇定d先,
可能今個月升得慢d jei!!!
希望聽日會升升升!!!
加油!!!

咪係囉, 我從來未試過甘, 因為我已經量體溫成年....我好down呀, 覺得個天好似玩我咁, 一路體溫好正常, 到我想生bb時先嚟反常...

但係無論如何, 多謝你呀~~ 你啱啱有咗, 要小心身體, 唔好太操勞呀!! 要加油呀, 生個健健康康的bb~~ 最緊要母b都平安

大宅

你唔好咁緊張LA, 試下放鬆個人, 因為你既心情會影響到排卵既質素, 試下保持住一個心態,( 如果無, 下個再造過, 總會有緣可以BINGO的) 你個BB只係同你玩捉迷藏, 你心急既話就反而要用更長既時間先至可以找到佢, 所以只要你放鬆d冷靜d就可以好快找到佢ga la
祝早孕
原帖由 jessiechen 於 10-6-22 09:03 發表
我今日day 17, 體溫都仲係36.2, 會唔會根本無排卵? 但day 13時用紅d, 明明有深粗喎, 好擔心呀...今朝仲忍唔住喊....

子爵府

原帖由 estherkuen 於 10-6-22 16:54 發表
你唔好咁緊張LA, 試下放鬆個人, 因為你既心情會影響到排卵既質素, 試下保持住一個心態,( 如果無, 下個再造過, 總會有緣可以BINGO的) 你個BB只係同你玩捉迷藏, 你心急既話就反而要用更長既時間先至可以找到佢, 所以只 ...

收到, 我會努力同埋盡量relax

大宅

係未有bb之前, 慢慢享受下造既樂趣la
原帖由 jessiechen 於 10-6-22 17:06 發表

收到, 我會努力同埋盡量relax

大宅

原帖由 鎂鎂 於 10-6-22 11:03 發表
congrats先 可不可以分享下你今個cycle的紅d及dodo 時間.如果有量體溫,可分享嗎??
可以。26/5day1 ,day13有蛋清紅D淺線 ,day14下午深粗晚上dodo ,day15下午深粗 !体温由day19才量36.6 ,day20 36.6 ,day21 36.4 ,day22 36.4 ,day23 36.5有谷m痛 ,day24 36.6有谷m痛 ,day25 36.7線d有哄紅d5-10% ,day26 36.8綠d有好淺線紅d60-70 :) 希望可以幫到你,祝早孕!

伯爵府

熱血勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

成日食燕窩會唔會令激素增加?

複式洋房

恭喜你呀~ 大根~
咁你要小心身體啦

我今日DAY27, 離DODO10日, check紅D得D5%-10%. 想問你知bingo前有冇check到紅d有深粗? day 幾呢~

原帖由 cocotea 於 10-6-22 19:09 發表
可以。26/5day1 ,day13有蛋清紅D淺線 ,day14下午深粗晚上dodo ,day15下午深粗 !体温由day19才量36.6 ,day20 36.6 ,day21 36.4 ,day22 36.4 ,day23 36.5有谷m痛 ,day24 36.6有谷m痛 ,day25 ...
~ 自由從心而發 ~

大宅

原帖由 nougatbb 於 10-6-22 20:54 發表
恭喜你呀~ 大根~
咁你要小心身體啦

我今日DAY27, 離DODO10日, check紅D得D5%-10%. 想問你知bingo前有冇check到紅d有深粗? day 幾呢~多謝!夢遊娃娃 我由深粗後第11開始check啦,紅d5-10%緣d有哄!咦,你紅d有線似wo....

複式洋房

你咁得意既~ 包埋我埋字入你埋字~ 呵~呵~呵~呵~
果然係大根~ 同我玩尋寶~好彩搵到~

你有線,不過勁淺呢~ 希望有轉機啦~

原帖由 cocotea 於 10-6-22 21:01 發表
~ 自由從心而發 ~

大宅

原帖由 nougatbb 於 10-6-22 21:25 發表
你咁得意既~ 包埋我埋字入你埋字~ 呵~呵~呵~呵~
果然係大根~ 同我玩尋寶~好彩搵到~

你有線,不過勁淺呢~ 希望有轉機啦~

首頁

尾頁

跳至