夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 vkk 於 10-6-19 00:10 發表
我細佬就係咁...個舊女同事成日搵佢傾...講個老公點對佢唔好....傾到我細佬好同情呢個女人....咁就一齊左...個女人都有2個小朋友...難為我姪仔未夠2歲就冇左個爸爸!! ...

你細佬都係唔識避忌既人, 唔係點會無啦啦同個異性傾心事, 仲要為個女人拋妻棄子, 根本佢自己都唔識控制自己, 有一次有第2次

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 jerma 於 10-6-19 04:27 發表
我同我老公同居連結婚十八年,呢十八年嚟,佢都冇行差踏錯過,所以我係完全唔會防佢,我信佢同呢個女人冇肉體上咖關係,但係思想上咖出路軌一定有蘿! 如果唔係我發現得早,好快會出問題,個女人都好進取吓!

我覺得我老公佢有同我 ...

你老公肯講出佢既心底話真係好, 證明佢係愛你, 不過男人真係一俾人奉承下就好易飄飄然, 好易做錯事, 女人要埋男人身其實好易, 好彩你係發現得早咋, 唔係真係唔敢想

btw, 其實你之前有冇發現你老公有異樣? 點解你會pub搵佢既

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 littlesister 於 10-6-19 12:00 發表

你老公肯講出佢既心底話真係好, 證明佢係愛你, 不過男人真係一俾人奉承下就好易飄飄然, 好易做錯事, 女人要埋男人身其實好易, 好彩你係發現得早咋, 唔係真係唔敢想

btw, 其實你之前有冇發現你老公有異樣? ...

天意,我同我媽食完飯返緊屋其,揸揸吓車,諗起我個女弟日冇薯仔褒飯仔,個日佢同我講去個吧,附近有一間超級市場,間吧又好近我地住咖地方,我諗住打電話叫佢買,佢冇聽我電話,我咪自己去買LOR!

咁買完,我咪行過去搵佢地LOR,點知道唔見佢,我咪開車去搵佢架車LOR,點知又係冇,我咪知道出事LOR!

另外,佢刪除通話記錄,其實好低能,因為佢咖工作,每日都有好多人打電話比佢,我要知道邊個打邊個,真係唔容易,可以睇得出,佢真係方寸大亂。

你話係唔係天意呢?

佢咖異樣,係我同佢傾完,我回想返先知道,係佢嘗試喺我身上搵佢想要咖感覺,例如,叫我放啲小朋友去我媽到,同佢地出街AR咁LOR,但係我唔去LOR。

琥珀宮

畀面勳章

原帖由 jerma 於 10-6-19 13:06 發表

天意,我同我媽食完飯返緊屋其,揸揸吓車,諗起我個女弟日冇薯仔褒飯仔,個日佢同我講去個吧,附近有一間超級市場,間吧又好近我地住咖地方,我諗住打電話叫佢買,佢冇聽我電話,我咪自己去買LOR!

咁買完,我咪行過去搵佢地LOR,點知道唔 ...

嘩 真係天意啊, 好險 你老公心虛咪delete晒啲記錄囉, 但delete左就係人都知啦.

其實你老公既異樣都係想改善你地之間既關係喎, 佢真係個好老公, 呢件事亦都令你正視你地既問題, 因禍得福

btw, 個衰女人老公知唔知佢老婆勾引你老公 我估其實佢個衰女人成日浦, 都係應該唔係第一次架啦

大宅

你最尾話馬拉人嗰道真係講得好好!佢老公有G幾,佢又有幾慘嗟。

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 glory911 於 10-6-20 03:22 發表
你最尾話馬拉人嗰道真係講得好好!佢老公有G幾,佢又有幾慘嗟。

thank you!

男爵府

好媽媽勳章

原帖由 littlesister 於 10-6-19 13:32 發表

嘩 真係天意啊, 好險 你老公心虛咪delete晒啲記錄囉, 但delete左就係人都知啦.

其實你老公既異樣都係想改善你地之間既關係喎, 佢真係個好老公, 呢件事亦都令你正視你地既問題, 因禍得福

btw, 個 ...

我當然有同佢老公講啦! 佢知道佢老婆搵我c6傾心事,但係唔知有約出嚟LOR,仲有我叫佢鎖好啲屋其件禽畜(狐狸算係AR可?),同啲FRIEND出嚟,諗清楚個FRIEND有冇老婆,先好帶狐狸去AR!!!

翡翠宮

唔知點解我總係覺得d男人呃住老婆同第2個女人msn、e-mail、fb、sms、傾電話、約出街....都唔方好野,佢地根本就係好享受偷偷模模同刺激個種感覺,就算無做d出軌的野,但一定有心思思,即係思想上都算出軌~~~

因為,我覺得如果真係一d野都無,男人係唔需要呃住老婆,甚至對老婆講大話,無野點解唔對老婆坦白呢???

d男人成日話"唔想老婆唔開心",計我話呢d都係佢地的藉口,既然佢咁講得,即係佢知道自己咁做係會令老婆唔開心,既然係咁點解仲要做呢???

男爵府

好媽媽勳章

係籍口我又可以做啲咩呢? 佢都應係思想上出軌,咁唔通我可以走咩? 我都想,但係我有兩個小朋友。。。

講真! 佢係享受啲感覺,但係我都有問過佢,佢知唔知道自己玩緊火,佢同我講,要搵,都唔會搵個買一送三咖女人,佢覺得佢係唔會同佢開始,我同佢講,你太睇小女人,太過自信喇!

點都好,其實思想出軌,都係背叛,我呢幾日啲情緒都好差,當靜落嚟,冇咩做咖時候,我會好多野諗,所以有時我地會好好,突然間我又會發脾氣,因為我條氣唔順LOR。

民房

原帖由 小manman 於 10-6-20 17:06 發表
d男人成日話"唔想老婆唔開心",計我話呢d都係佢地的藉口,既然佢咁講得,即係佢知道自己咁做係會令老婆唔開心,既然係咁點解仲要做呢???

原因其實係:男人做呢樣野既時候,係唔用腦去分析既!佢地只會諗:做左唔會穿既,唔會出事。

當做左之後,就會用d好愚蠢既方法遮去瞞,以為會過骨;"話想令老婆唔開心",呢個可能真係佢地既心態來架!但個潛台詞係:我係想去做架!如果我講左比你知都去做,咪即係當你無到?我唔講你知,係你自己巢到咋!係你令自己唔開心者!

所以呢,男人呢d行為係唔可以用理性去理解既!

首頁

尾頁

跳至