想生BB

跳至

首頁

尾頁

禁止訪問

回覆 1# carol0804 的文章

子爵府

WinniePooh、各位等緊有o既姊妹....

睇到你地o既message, 真係好明白你地o既心情, o個種等待同失望真係令人好"咀喪", 加上自己知自己事, 身體方面又自己控制唔到, 好似我咁...差唔多成年都無M到, 睇過醫生又無咩事, 同埋我真肥太太, 人地話過重係好難有BB, 所以咁多種種負面o既原因, 感覺真係唔知仲會唔會有到BB...

但係真係有神跡ga!! 生命真係在於天父, 我地都有祈禱祈左好耐, 天父總有佢最好o既時候, o係我第十一個月無M到o既日子, BB黎左...!! 終於Bingo 左啦...真係好開心, 仲以為自己太留意呢d事, 所以眼花花, 睇錯左支線D..所以我一CHECK 就CHECK 左4次, 真係有條淺線, 依家我BB已經7個月大啦...依家仲開始預備自己有第二個, 不過真係又要睇下天父幾時比啦....!! : )

同埋有生左BB之後, 好好補返個身體, 身體真係會好過以前ga!! 我依家d M 唔係好準, 但係都叫有黎lor.......我11月23日生, 到依家都黎左4次M啦....!!!!!

大家唔好灰心..努力呀!!!

禁止訪問

回覆 4# jennynini 的文章

大宅

原帖由 寶寶熊 於 10-6-23 16:57 發表
WinniePooh、各位等緊有o既姊妹....

睇到你地o既message, 真係好明白你地o既心情, o個種等待同失望真係令人好"咀喪", 加上自己知自己事, 身體方面又自己控制唔到, 好似我咁...差唔多成年都無M到, 睇過醫生又無咩事, ...

好感動, 皇天不負有心人.
WinniePooh&各位jm都要振作呀(哈哈..我都要)!
係咁即係話, 唔黎m唔一定無排egg, 對嗎?
祝你和bb都健健康康!

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 carol0804 於 10-6-23 15:47 發表
請問善存邊隻好呀?

善存得3隻,
一隻for小童,
一隻for老人,
買for成年人個隻就ok.

伯爵府

好媽媽勳章

原帖由 carol0804 於 10-6-23 21:38 發表
請問照超聲波照唔照到我有多囊架?

一般陰超都可以照到卵巢有冇多泡泡,
但驗血最準.

子爵府

原帖由 CPKY 於 10-6-23 22:16 發表

好感動, 皇天不負有心人.
WinniePooh&各位jm都要振作呀(哈哈..我都要)!
係咁即係話, 唔黎m唔一定無排egg, 對嗎?
祝你和bb都健健康康!

CPKY,

係呀!! 你要振作呀!! 因為有BB真係唔係自己可以控制到!! 真係要個天賜ga!!!! 努力努力努力!!!! 你都可以試下祈禱呀!!

唔黎m唔一定無排egg..呢樣野我唔可以確定, 但係以我所以, 有黎M唔等於有排卵, 無排卵就一定無M lor....

首頁

尾頁

跳至