自由講場

跳至

首頁

尾頁

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

手瓜粗壯,唔敢著背心出街....著普通t恤都又濕又熱...救命呀!

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

落一落街就成身臭汗mouth:

禁止訪問

水晶宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 有「營」勳章 貢獻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 hashtag影視迷勳章

大把肥人都著背心, 我果日見到個著low cut...
問題出係自己既心理到

公爵府

2018復活節勳章 有「營」勳章 wyeth冷知識勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

身水身汗,又揍住兩個細....>.<行多兩行就又熱又忟....

水晶宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 睛靈勳章

最好唔洗著...我都超憎大熱天時出街...身水身汗....唉....
我永遠上身T恤...下身長牛仔褲

彩鑽殿

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第三回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

d天氣咁熱, 真係著咩衫都熱呀.

公爵府

Rubyp1k,其實我每次落樓下買餸都想小試牛刀著背心,但....怕醜...<我接受唔到囉!>哈哈@@
平時喺屋企著背心行嚟行去我c6都會投以「岐視」目光嚟打擊我......><

民房

今日成32度呀 我著背心呀=]

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

我c6仲衰
唔俾著闊領衫
一定要著細圓領衫
背心可以著,不過要細圓領
我都肥,即係一定要著細圓領t 恤
仲要揹一個b起身
熱死我

水晶宮

最辛苦係帶bra!
好辛苦...
已經好熱架啦,仲個bra貼住個身…
真係勁辛苦!

琥珀宮

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋

好想著背心+超短褲出街,但生完第二個之後,身型變左......未有第二個前著ge衫而家著細件左,斷估唔係洗到縮水卦

珍珠宮

你哋講嘅都好辛苦, 我講多樣, 戴住眼鏡比d汗搞到成日跌落來, 一味要用手推返上去, 喺冷氣巴士落來一瞬間眼鏡蒙晒睇唔到嘢, 救命呀!
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

伯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我有時會著雪紡, 涼爽D.
Latte, 又名臭TE或臭喵

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

原帖由 kai3028 於 10-6-20 18:09 發表
最好唔洗著...我都超憎大熱天時出街...身水身汗....唉....

ME TOO 其實我都想着下短褲,背心,長,短裙.......我又唔敢喎 3X啦我怕比人眼望望,
順順利利 大吉大利       

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 kai3028 於 10-6-20 18:09 發表

原先我都係咁著,就係太熱唔想著牛仔褲,轉著四個骨cotton彈弓頭既褲,點知比C6話我越嚟越有C9 feel

水晶宮

原帖由 charmaine_1 於 10-6-20 04:38 AM 發表

ME TOO 其實我都想着下短褲,背心,長,短裙.......我又唔敢喎 3X啦我怕比人眼望望,
原帖由 alicemic 於 10-6-20 04:43 AM 發表

原先我都係咁著,就係太熱唔想著牛仔褲,轉著四個骨cotton彈弓頭既褲,點知比C6話我越嚟越有C9 feel

我對小腿唔見得人呀,,唔係粗...仲好幼,,
但中間條骨瘀晒..唔識散
著4個骨會似C9咩..??我心目中C9係著
台布,,窗X布果D先似C9

大宅

原帖由 nsxbobo 於 10-6-20 18:13 發表
Rubyp1k,其實我每次落樓下買餸都想小試牛刀著背心,但....怕醜...<我接受唔到囉!>哈哈@@
平時喺屋企著背心行嚟行去我c6都會投以「岐視」目光嚟打擊我......>< ...

我冇理咁多喇,今日終於著左吊帶背心+短褲+拖鞋....不過都係好熱!
寶貝"蓁蓁"私相簿<18/4 update左喇> [img align=right]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-40535_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59073-51902_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-96157_s1.jpg[/img][img align=left]http://www.hellob.com/cache/070417-59072-30958_s1.jpg[/img]

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 kai3028 於 10-6-20 22:58 發表

我對小腿唔見得人呀,,唔係粗...仲好幼,,
但中間條骨瘀晒..唔識散
著4個骨會似C9咩..??我心目中C9係著
台布,,窗X布果D先似C9

可能關我肥事啦! 隻死C6仲成日笑我開始有拜拜手,比佢笑到我而家連名牌衫都唔敢買,費時出街同人著埋同一件衫,人哋後生靚女成個baby咁,我就一個antie

水晶宮

原帖由 alicemic 於 10-6-20 05:06 AM 發表

可能關我肥事啦! 隻死C6仲成日笑我開始有拜拜手,比佢笑到我而家連名牌衫都唔敢買,費時出街同人著埋同一件衫,人哋後生靚女成個baby咁,我就一個antie ...

肥可以減...努力呀!!!瘀唔識散仲衰...
.

首頁

尾頁

跳至