想生BB

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

大家巧~~~~~
小妹想請教你們的流啡是怎樣的?
是小便時抹紙紙上有啡? OR
留在底底上有啡印?
是真係M咁血啡色?OR
淺焦糖咁都算係?

麻煩晒~
~ 自由從心而發 ~

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

以上皆試過.

大宅

原帖由 miffymiffy 於 10-6-22 22:07 發表
以上皆試過.

想請問miffy, 如果流啡量不多, 但維持了3星期左右, 知不知是咩原因呀?

瑪瑙宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

原帖由 CPKY 於 10-6-22 22:54 發表

想請問miffy, 如果流啡量不多, 但維持了3星期左右, 知不知是咩原因呀?

你係由幾時開始 ? m期開始 ? 定係 m 中期開始 ?

有可能係荷爾蒙失調 或者其他原因 (如有瘤 / 作小產...), 要睇醫生檢查下.

男爵府

就算小x, m前後, 排卵都唔應該流3星期啡, 快d去睇下醫生好喎
原帖由 CPKY 於 22-6-2010 22:54 發表

大宅

原帖由 miffymiffy 於 10-6-22 23:07 發表

你係由幾時開始 ? m期開始 ? 定係 m 中期開始 ?

有可能係荷爾蒙失調 或者其他原因 (如有瘤 / 作小產...), 要睇醫生檢查下.

我是M期開始, 不過唔係日日有啡, 有時隔日, 有時2,3日, 直到依家, 持續了3星期左右, 但我上個月頭三角位有d忍忍痛, 去睇過婦科照過, 醫生話我無生廇, 我唸我都要搵第2個醫生再Check, 希望只係失調啦.
thanks, Miffy

大宅

原帖由 gkk 於 10-6-22 23:10 發表
就算小x, m前後, 排卵都唔應該流3星期啡, 快d去睇下醫生好喎

我會再check 下嫁喇, thanks,gkk.

首頁

尾頁

跳至