跳至

首頁

尾頁

男爵府

最新消息

經過初步統計, 大家似乎對下午包場最情有獨鍾, 為左滿足大家既需要, 我地既gathering又有新消息通知大家喇:

日期:2010731 (星期六)
時間:下午2時至6
地點:旺角樓上café (近信和中心)
價錢:每位$160
名額:20個家庭

報名方法:請將人數, 網名, 真名, 電郵至 [email protected]
截止日期:2010714

備註:當參加者收到確認出席電郵後, 請於3天內將費用轉賬到相關戶口, 因為我地要交訂金. 如果3日內收唔到, 我地就會將個位置交俾下一個家庭.

==========================================

6月本來想攪次生日會一齊開心下,點知人算不如天算,因場地問題已被迫取消,件事都我都知道令好多mama好失望,係度真係要再次同大家講多聲唔好意思。

不過玩既機會多的是,為左令多d mamaBB可以一齊玩下,分享下湊仔經,不如7月尾8月頭攪返次gathering補補數喇。

為左令大家可以玩得盡興d,不如大家一齊俾下意見丫,收集哂大家既意見後我地再投票決定下次gathering既內容:

1.
日期:星期六定星期日好d/ 7月尾定8月頭好d?

2.
時間:上午/ 下午﹖

3.
地點:香港/ 九龍/ 新界﹖

4.
形式:club housebuffet﹖戶外活動﹖

歡迎所有mama一齊參加今次既gathering~

大宅

有bb聚會真好, 以下係我意見
1.日期:星期六/星期日/ 8月頭好d
2.
時間: 下午, 可以就番d住得遠媽媽唔駛咁早出發

3.
地點: 九龍 尖沙咀可能對於港島/新界媽媽都近d

4.
形式:我就唔贊成戶外活動, 始終餵奶唔方便

原帖由 zetav 於 10-6-23 13:15 發表
6月本來想攪次生日會一齊開心下,點知人算不如天算,因場地問題已被迫取消,件事都我都知道令好多mama好失望,係度真係要再次同大家講多聲唔好意思。

不過玩既機會多的是,為左令多d mama同BB可以一齊玩下,分享下湊仔 ...

大宅

原帖由 甄叮噹 於 10-6-23 13:25 發表
有bb聚會真好, 以下係我意見
1.日期:星期六/星期日/ 8月頭好d
2.
時間: 下午, 可以就番d住得遠媽媽唔駛咁早出發
3.
地點: 九龍 尖沙咀可能對於港島/新界媽媽都近d
4.
形式:我就唔贊成戶外活動, 始終餵奶唔方便

...

我無所謂,最好個果地方有得泊車^^

別墅

原帖由 zetav 於 10-6-23 13:15 發表

不過玩既機會多的是,為左令多d mama同BB可以一齊玩下,分享下湊仔 ...

----------------------------------
good to hv BB gathering again..
1.
日期:星期六定星期日好d/ 7月尾定8月頭好d? (sat / sun is good)

2.
時間:上午/ 下午﹖ (pm)

3.
地點:香港/ 九龍/ 新界﹖(ok in K / Kln side)

4.
形式:club housebuffet﹖戶外活動﹖(club house is more suitable for bb)

thanks.

大宅

好媽媽勳章

太好啦, 可以有返個gathering!!!
1.
日期:星期六好d, 第2日唔駛返工/ 7月尾好d, 打鐵趁熱
2.
時間:下午, 約2點開始
3.
地點:九龍, 中間d
4.
形式:club house啦, buffet好難傾計, 戶外就太熱

大宅

好媽媽勳章

YEAH~~ 又有gathering, GOOD!
1.
日期:星期六定星期日好d(無所謂)/ 7月尾定8月頭好d(8月頭啦, 等有小朋友返緊學既媽咪忙埋個考試先)

2.
時間:上午/ 下午(
下午.... 比我瞓多陣啦大佬)
3.
地點:香港/ 九龍/ 新界
(無所謂)
4.
形式:club housebuffet﹖戶外活動
(戶外活動唔好住喇... 8月好熱呢... 怕中暑; 如果buffet我有折, 可以幫手訂位)

大宅

1.
日期:星期六定星期日好d﹖/ 7月尾定8月頭好d?
>> Sat pm; 8月頭
2.
時間:上午/ 下午﹖
>> 下晝
3.
地點:香港/ 九龍/ 新界﹖
>>九龍 最好係tst/mk/prince edward
4.
形式:club house﹖buffet﹖戶外活動﹖
>> 戶外活動就吾好啦, 甘熱同埋喂奶吾方便
club house要訂野飲, 野食, 又可能要cleanup, 對搞手好以太煩.
我贊成buffet/cafe/餐廳..吾使準備野飲/食, 食完大家可以走人, 之前又吾使甘煩要訂餐飲...

複式洋房

Hi zetav,
Thanks for held a gathering again
呢個gathering我一見到就報定名先,
因為我次次都l遲左

I suggest : SAT/LATE JUL/PM/KLN/CLUB HOUSE

Thanks

大宅

1.日期:星期六定星期日好d﹖/ 7月尾定8月頭好d?
>> sun / 7or8月都ok
2.時間:上午/ 下午﹖
>> pm
3.地點:香港/ 九龍/ 新界﹖
>>九龍
4.形式:club house﹖buffet﹖戶外活動﹖
>> 包場乾手淨腳...拍吓籮柚走得~
我有2大1小1b架~

大宅

1. 日期:星期日好d
7月尾定8月頭好d都可以
2. 時間:下午比較好
3. 地點:九龍比較好
4. 形式:club house/buffet比較好

多謝爸爸繼續攪party, many many thanks~

22sept09(22wk4d): 1.63lbs
28 Jan 10(10days): 3.088kg
27 Mar 10(2M10D): 4.7kg
27 May 10(4M9D): 5.6kg

大宅

1. 日期:星期日
8月
2. 時間:下午
3. 地點:九龍
4. 形式:club house/buffet

大宅

我無咩所謂...
agree 包場乾手淨腳...拍吓籮柚走得~

原帖由 cowboy1009 於 10-6-24 09:01 發表
1.日期:星期六定星期日好d﹖/ 7月尾定8月頭好d?
>> sun / 7or8月都ok
2.時間:上午/ 下午﹖
>> pm
3.地點:香港/ 九龍/ 新界﹖
>>九龍
4.形式:club house﹖buffet﹖戶外活動﹖
>> 包場乾手淨腳...拍吓籮柚走得~
我有2大1小1b架~ ...

洋房

我又想join呀!!
1. 7月尾 / 星期六
2. 下午
3. 尖沙咀 (方便)
4. club house or cafe
我會2大1b出席~~

大宅

係唔係現在報名?
2大1細, 唔該~

男爵府

星期六

星期日

7月尾

8月頭

上午

下午

zetav

ü

ü

ü

ü

叮噹

ü

ü

ü

ü

fionbabynok

ü

ü

ü

ü

ü

ü

butterflytree

ü

ü

ü

ü

ü

happylily

ü

ü

ü

ik2006

ü

ü

ü

ü

JJVV

ü

ü

ü

willzcaca

ü

ü

ü

Cowboy1009

ü

ü

ü

ü

miemiedongdong

ü

ü

ü

ü

車莉

ü

ü

ü

bbyeebb

ü

ü

ü

ü

ü

ü

TsunHinMa

ü

ü

ü

男爵府

HK

KLN

NT

Club House

Buffet

Outing

zetav

ü

ü

叮噹

ü

ü

ü

fionbabynok

ü

ü

ü

ü

ü

ü

butterflytree

ü

ü

happylily

ü

ü

ik2006

ü

ü

ü

ü

ü

JJVV

ü

ü

willzcaca

ü

ü

Cowboy1009

ü

ü

miemiedongdong

ü

ü

ü

車莉

ü

ü

ü

bbyeebb

ü

ü

ü

ü

TsunHinMa

ü

ü

ü

大宅

爸爸好細心~ 讚!
原帖由 zetav 於 10-6-24 11:33 發表
HKKLNNTClub HouseBuffetOutingzetav
ü ü 甄叮噹
ü üü fionbabynok
üüüüüübutterflytree
ü ü happylily
ü ü ik2006
üüüüü JJVV
ü ü willzcaca
ü ü Cowboy1009
ü ü miemiedo ...

男爵府

thx~
原帖由 miemiedongdong 於 10-6-24 11:59 發表
爸爸好細心~ 讚!

大宅

好媽媽勳章

爸爸,

1. 日期:星期六定星期日好d﹖/ 7月尾定8月頭好d? (全部都可以)
2. 時間:上午/ 下午? (下午)
3.地點:香港/ 九龍/ 新界﹖(香港及九龍)
4.形式:club house﹖buffet﹖戶外活動﹖(club house / buffet)

大宅

1. 日期:星期六或者星期日. 8月頭
2. 時間:下午
3. 地點:九龍
4. 形式:hotel or 包場
5. 人數 : 2A+1B
如果要幫手聯絡或者有任何需要, 我都可以協助. 因為我8月全職湊囡.

Emmy

首頁

尾頁

跳至