自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

好媽媽勳章

我個屎佬每日返工一到 lunch time 就會打俾我,放工又會即刻打,就嚟返到屋企都會打多次同我講佢就嚟到喇..... 由拍拖到而家都係風雨不改,每次都係問吓我點呀,食咗野未呀,做緊咩呀等等無聊問題...

你哋覺得咁樣正唔正常? 你哋老公會唔會都係咁?

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

原帖由 洗手盆 於 10-6-25 20:56 發表
我個屎佬每日返工一到 lunch time 就會打俾我,放工又會即刻打,就嚟返到屋企都會打多次同我講佢就嚟到喇..... 由拍拖到而家都係風雨不改,每次都係問吓我點呀,食咗野未呀,做緊咩呀等等無聊問題...

你哋覺得咁樣正唔正 ...

當然正常啦!一定會有好多人會羨慕你添
我個C6都系日日都會打比我 不過5會好似你個C6咁多次呀

大宅

好媽媽勳章

咁係咪即係老公打俾老婆就叫做關心,老婆打俾老公就係 check 住晒?

公爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

個盈好曬呀
戴番副黑超先

大宅

好曬呀

珍珠宮

我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

大約十一點到一次,睇下我醒未
Lunch time一次,睇下我食左咩
四點半一次,聽下我同囡囡把聲
放工一次,話我知好快返到黎

別墅

應該正常,我老公都係咁架

男爵府

i used to talk to my 66 thru msn during the day.. for phone call - may be 2 times a day lor... one before the lunch and one when he finish work (as no msn mar)

公爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

我老公只會收工時打俾我!!!

公爵府

好媽媽勳章

一次都冇, 除非要遲翻屋企, 不過我情願佢唔搵我:;pppp:
網上世界咩人都有 ,謝絕介紹買賣 ,謝絕代購!

公爵府

同你差不多.

水晶宮

2024年龍年勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

一日2,3次... 我覺得煩煩地,而家一接佢電話就比左個電話個女同佢傾.....唔洗煩我啦!

大宅

好媽媽勳章

係呀,有時佢返緊工我哋都會 MSN 㗎,好似癡男怨女咁,分開一陣會屎咁

我唔係想曬命呀,係開始覺得佢有啲煩...........

原帖由 doggie 於 10-6-25 21:08 發表
i used to talk to my 66 thru msn during the day.. for phone call - may be 2 times a day lor... one before the lunch and one when he finish work (as no msn mar)

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

無特別野咪每曰一個囉! 唔好成日打嚟,check住晒好煩!

珍珠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

c6 唔會主動 call 我, 除非佢有文件上 ge 野搞唔掂, 就會 call 我幫拖 :;pppp:

大宅

好媽媽勳章

原帖由 conniecheung 於 10-6-25 21:12 發表
一日2,3次... 我覺得煩煩地,而家一接佢電話就比左個電話個女同佢傾.....唔洗煩我啦!

子爵府

我正想找呢個公仔..
ho side ar !

我地就唔洗打電話架 (返工打一次LOR), 因為我地whole day開住MSN. 隨時CHAT得。 

原帖由 monchhichiip 於 10-6-25 21:07 發表
好曬呀

用戶要求終止服務

好媽媽勳章

me too

原帖由 mimi88 於 10-6-25 21:09 發表
一次都冇, 除非要遲翻屋企, 不過我情願佢唔搵我:;pppp:

大宅

0次mouth:

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我老公要睇下得唔得閒,不過一日最少打兩至三次俾我,
都係講D無謂野,由拍拖到結左婚都係咁,
我覺得幾好丫

首頁

尾頁

跳至