自由報料

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問喺台灣賣小食(豬、牛肉乾等等)好好食果間嘢叫乜名呀

因為有朋友會過去,所以叫佢幫我買返嚟,但係又唔記得咗個名,好似係 ( 味珍香 ) ,但係又好似唔係喎!
請幫幫忙
TKS!

珍珠宮

Re: 請問喺台灣賣小食(豬、牛肉乾等等)好好食果間嘢叫乜名呀

黑橋牌?!
我覺得d蒜味腸好好味~~~~~~~~~~~

大宅

Re: 請問喺台灣賣小食(豬、牛肉乾等等)好好食果間嘢叫乜名呀

黑橋牌?唔係呀!
係鋪頭名嚟o架!
黑橋牌?我都想試吓呀,邊道有得賣呀?
TKS!

男爵府

好媽媽勳章

Re: 請問

係咪新東陽呀

侯爵府

咪就係味珍香囉, 以前係time square斜對面轉彎位, 而家係三越後門對面.

edgarbaby 寫道:
因為有朋友會過去,所以叫佢幫我買返嚟,但係又唔記得咗個名,好似係 ( 味珍香 ) ,但係又好似唔係喎!
請幫幫忙
TKS!

男爵府

老天六...
我的家有個馬桶, 馬桶裡有隻馬騮

男爵府

好媽媽勳章

但美珍香好似係新加坡黎架 ?-( ?-( ?-(

[quote]
Super-Man 寫道:
咪就係味珍香囉, 以前係time square斜對面轉彎位, 而家係三越後門對面.

[quote]
edgarbaby 寫道:
因為有朋友會過去,所以叫佢幫我買返

珍珠宮

老天祿剩係買鴨舌~
嘿嘿嘿~~~~~
黑橋牌係西門町都有分店ga wo!
不過我已經唔記得路~

大宅

唔該晒各位!
答案.............真係(美珍香)呀!佢係新加坡o架,但係好多地方都有鋪頭,
我唔記得台灣係咪平過香港,因為香港賣$98 半公斤,真係好貴呀,但係真係好好食喎!
TKS!

洋房

係咪叫"快車食品",我同事剛剛從台灣買了幾包(豬、牛肉乾等等),好好味0架!唔會好似"黑橋牌",硬到死!

複式洋房

黑橋牌
[img][/img]

男爵府

黑橋牌

city super 有得買
http://www.tickercentral.com/view/59wk/l.png[/img][/url][/img][img align=right][/img][img align=left][/img]

首頁

尾頁

跳至